Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kūnas ar siela?

Kūnas ar siela?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/04/19 20:58:03 20:58:03

Hrienai senas tamstos požiūris, nepamirškim katras dabar amžius ir kad moterys lygios ir kad motinystės atostogų gali išeiti ir tėvas. (supratau ką turėjot galvoje tarp eilučių, bet visgi )
Kūnas ar siela čia matyt amžinas klausimas. Kūnas skatina aistrą – siela skatina gilesnius jausmus. Dviejų sintezė sukelia euforiją.
Iš vyriškos pusės dažniausiai viskas baigiasi atsisveikinimu ryte, kai supranti, kad fizinė aistra „praėjo“ ir nelabai kas daugiau iš to beliko, tolesnės prasmės nebėra – nebent iki tol kol nebūsi „paprašytas“ įsipareigoti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/19 23:51:12 23:51:12

fizinė: Kaip jūs manote, ar yra ateitis su vyruku, man be galo patinka jis fiziškai, jame viskas kas fiziniam kūnui priklauso viskas miela ir sava. Taip man nebuvo nė su vienu, atrodo mylėti ir būti kartu amžinai.

Nieko nėra pastovaus gyvenime,ir neįmanoma vienareikšmiškai pasakyti,kad ateitis yra ar jos nėra.
Didelis pliusas,kad vyrukas tau patinka fiziškai,nes nemažas procentas porų išsiskiria kai neatitinka vienas kito fizinių poreikių.Čia nekalbu apie tai,kad tai yra labai sureikšmintas dalykas,bet tai yra tiesiog svarbu.
Beje gyvenimas yra trumpas ir reikia juo dziaugtis.Niekada negali būti garantuotas,kad va su šiuo žmogumi tikrai sulauksiu gilios senatvės susikibus už rankučių.Yra duota su vienu ar kitu žmogumi paėjėti gyvenimo keliu ilgiau ar trumpiau-tai kaip dovanos,iš kurių galime surinkti gražių prisiminimų kraitelę.

fizinė: Bet va jo dvasinis lygis visiškai nepatinka, jis mane erzina savo nuomonėmis,visažinyste, kategoriškumu, jo charaktreris aikštingas ir sunkus. Mūsų pomėgiai skirtingi, požiūris į gyvenimą gerokai skiriasi. Ar įmanoma sukurti darnius santykius? Suprantu, kad klausmas naivokas, bet fizinė trauka tokia, kad pamirštu viską, man dar taip nebuvo ir netikiu kad bus, nes nesu nepatyrusi.

Priešingybės juk traukia viena kitą.Ar būtų Tau įdomu su juo diskutuoti,jei jis tik pritartų Tavo nuomonei?Ar iš viso būtų diskusija?Čia kaip žiurėdama į save veidrodyje,ar ilgai tvertum pati su savimi kalbėdama?
Įmanoma sukurti santykius,nes jau jie kaip ir kuriami dabar-juk kaškaip bendraujate .Po ilgesnio laiko statūs nesusipratimų kampai apsišlifuoja ir tikrai nebebūna tokie kategoriškai aštrūs.Daugiau drąsos,kantrybės ir tolerancijos.Na ir labiau gal vertinti tuos didelius skirtumus su jumoru ir paprasčiau
Take it easy

kitas vyras

K

8 įrašai

2012/04/20 07:28:02 07:28:02

Status kampai slifuojasi meileje arba (Meileje) bet ne aistroje. O toliau kaip deep sake, visa tas pats tik lovos kitos.
Kaip tai beprasmiska.

kitas vyras

K

8 įrašai

2012/04/20 07:39:00 07:39:00

Nera tame pazinties, nera brandos, nera Meiles, nera Gyvenimo.

kitas vyras

K

8 įrašai

2012/04/20 09:42:47 09:42:47

fizinė:
O man įdomu kaip tu bendrauji, jei nepriimi jokios nuomonės apie save, anei jokios kritikos? Jei tu manai visai priešingai, negu tavo moteris, ką tu sakai? Negi tyli po padu? Koks čia bendravimas?

Kritika kritikai nelygu. Vienu kaltinti, antru išreikšti pageidavimą.
Priimu visas nuomones apie save, visą kritiką. Tuomet kai mane TEISĘ, aš augu.
Kai aš manau priešingai, nematau reikalo įrodinėti. Tačiau nereiškia, kad svetima nuomonė praeina kiaurai pro ausis. Ji įdedama į skliaustelius ir analizuojama.
Sakau tiesą net ir tada kai tai druska. Tačiau druskos nepilu ant žaizdos.

Bendravimas koks.
Žinau kas yra vienatvė nors esama dviejų.
hm.
Tai dabar priešingai. Apie viską, ir nuo alfos iki omegos.

fizinė

F

15 įrašai

2012/04/20 10:12:06 10:12:06

deepsorrow: Hrienai senas tamstos požiūris, nepamirškim katras dabar amžius ir kad moterys lygios ir kad motinystės atostogų gali išeiti ir tėvas. (supratau ką turėjot galvoje tarp eilučių, bet visgi )
Kūnas ar siela čia matyt amžinas klausimas. Kūnas skatina aistrą – siela skatina gilesnius jausmus. Dviejų sintezė sukelia euforiją.
Iš vyriškos pusės dažniausiai viskas baigiasi atsisveikinimu ryte, kai supranti, kad fizinė aistra „praėjo“ ir nelabai kas daugiau iš to beliko, tolesnės prasmės nebėra – nebent iki tol kol nebūsi „paprašytas“ įsipareigoti.

O kas būna po to, kai paprašoma įsipareigoti?
Nenori jis manęs niekada paleisti dar ir po "to". Bet kažin ar todėl kad mūsų sielos giminingos, nors neneigiu, kažkas buvo... Bet man jo kalbos mirtinai įsipyko, nežinau kur dėtis, kai jis užsiveda apie globalias problemas, o savų panosėj nemato

NaIRkaZ

N

26 įrašai

2012/04/20 12:35:10 12:35:10

Kitas vyras: Status kampai slifuojasi meileje arba (Meileje) bet ne aistroje. O toliau kaip deep sake, visa tas pats tik lovos kitos.
Kaip tai beprasmiska.

Kaip pasverti ,ar tuose santykiuose yra meilės ir kiek?Nes šiaip meilė ir aistra yra sintezė-tik vat kiek ko būna tame pyrage įmaišyta-tai labai individualu.
Sakai beprasmiška -in any way nieko nėra paprasto,daugiau optimizmo

NaIRkaZ

N

26 įrašai

2012/04/20 12:53:34 12:53:34

"fizine-O kas būna po to, kai paprašoma įsipareigoti?
Nenori jis manęs niekada paleisti dar ir po "to". Bet kažin ar todėl kad mūsų sielos giminingos, nors neneigiu, kažkas buvo... Bet man jo kalbos mirtinai įsipyko, nežinau kur dėtis, kai jis užsiveda apie globalias problemas, o savų panosėj nemato "

Kas būna po to--viens iš pvz yra sekančioje temoje "bloga".Tai nėra 100% -inis atsakymas kaip atsitiks,tik viens iš variantu...
Take it easy

kitas vyras

K

8 įrašai

2012/04/20 13:55:57 13:55:57

NaIRkaZ:
Kitas vyras: Status kampai slifuojasi meileje arba (Meileje) bet ne aistroje. O toliau kaip deep sake, visa tas pats tik lovos kitos.
Kaip tai beprasmiska.

Kaip pasverti ,ar tuose santykiuose yra meilės ir kiek?Nes šiaip meilė ir aistra yra sintezė-tik vat kiek ko būna tame pyrage įmaišyta-tai labai individualu.
Sakai beprasmiška -in any way nieko nėra paprasto,daugiau optimizmo

Vienas "zinantis" padare sinteze is sviesos ir smelio, kitiems tai argumentas.
Pati tema atsirado is tos pacios sintetikos, stai ir visas optimizmas.
Prie linkejimu ir as prisijungiu.
Geros keliones ir geros keliones besivaikantiems sintetikos.

Santykiuose, prajuokinai. Seno chrieno, paprasyk komentaro apie daugiavaike.

Tiesa tema ne tik apie ana gala ir apie siela.

Santykiuose, prajuokinai. Seno chrieno, paprasyk komentaro apie daugiavaike.

fizinė

F

15 įrašai

2012/04/20 14:32:17 14:32:17

Svečias:
Priešingybės juk traukia viena kitą.Ar būtų Tau įdomu su juo diskutuoti,jei jis tik pritartų Tavo nuomonei?Ar iš viso būtų diskusija?Čia kaip žiurėdama į save veidrodyje,ar ilgai tvertum pati su savimi kalbėdama?
Įmanoma sukurti santykius,nes jau jie kaip ir kuriami dabar-juk kaškaip bendraujate .Po ilgesnio laiko statūs nesusipratimų kampai apsišlifuoja ir tikrai nebebūna tokie kategoriškai aštrūs.Daugiau drąsos,kantrybės ir tolerancijos.Na ir labiau gal vertinti tuos didelius skirtumus su jumoru ir paprasčiau
Take it easy

Geras tavo patarimas lengviau į tuos prieštaravimus žiūrėti. Bet supratau kad dar kai kas labai man trukdo su juo būti. Jis tik nori daug kalbėti ir diskutuoti, o sekso reikalai jį domina mažiau, pvz aš jį apkabinu, o jis atrodo kad nori atsitraukti, nors lyg ir malonu jam kaip jaučiu. Jis sakė kad nenori perdegti, dėl to seksas turi būti ribojamas. Man jo labai trūksta, todėl ir aštriai reaguoju į jo kalbas. Tiems, kas mano, kad esu sekso maniakė, iš karto pasakau kad tai būna tik 2 k. į mėnesį, kaip ir sąlygų nelabai bėra, taip jau tos aplinkybės susiklostė. Kažkada buvo daugiau gerokai, bet ir tai neišėjo iš normalumo rėmų. Štai čia problema, man jo reikia ir kaip sekso partnerio, o ne vien diskusijų draugo. Smagu diskutuoti po sekso, o ne išalkus. Su jo požiūriu į perdegimą jaučiu nieko gero nebus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume