fizinė: Kaip jūs manote, ar yra ateitis su vyruku, man be galo patinka jis fiziškai, jame viskas kas fiziniam kūnui priklauso viskas miela ir sava. Taip man nebuvo nė su vienu, atrodo mylėti ir būti kartu amžinai.
Nieko nėra pastovaus gyvenime,ir neįmanoma vienareikšmiškai pasakyti,kad ateitis yra ar jos nėra.
Didelis pliusas,kad vyrukas tau patinka fiziškai,nes nemažas procentas porų išsiskiria kai neatitinka vienas kito fizinių poreikių.Čia nekalbu apie tai,kad tai yra labai sureikšmintas dalykas,bet tai yra tiesiog svarbu.
Beje gyvenimas yra trumpas ir reikia juo dziaugtis.Niekada negali būti garantuotas,kad va su šiuo žmogumi tikrai sulauksiu gilios senatvės susikibus už rankučių.Yra duota su vienu ar kitu žmogumi paėjėti gyvenimo keliu ilgiau ar trumpiau-tai kaip dovanos,iš kurių galime surinkti gražių prisiminimų kraitelę.
fizinė: Bet va jo dvasinis lygis visiškai nepatinka, jis mane erzina savo nuomonėmis,visažinyste, kategoriškumu, jo charaktreris aikštingas ir sunkus. Mūsų pomėgiai skirtingi, požiūris į gyvenimą gerokai skiriasi. Ar įmanoma sukurti darnius santykius? Suprantu, kad klausmas naivokas, bet fizinė trauka tokia, kad pamirštu viską, man dar taip nebuvo ir netikiu kad bus, nes nesu nepatyrusi.
Priešingybės juk traukia viena kitą.Ar būtų Tau įdomu su juo diskutuoti,jei jis tik pritartų Tavo nuomonei?Ar iš viso būtų diskusija?Čia kaip žiurėdama į save veidrodyje,ar ilgai tvertum pati su savimi kalbėdama?
Įmanoma sukurti santykius,nes jau jie kaip ir kuriami dabar-juk kaškaip bendraujate .Po ilgesnio laiko statūs nesusipratimų kampai apsišlifuoja ir tikrai nebebūna tokie kategoriškai aštrūs.Daugiau drąsos,kantrybės ir tolerancijos.Na ir labiau gal vertinti tuos didelius skirtumus su jumoru ir paprasčiau
Take it easy