Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Nenoras įsipareigoti

Nenoras įsipareigoti

neviltė

N

19 įrašai

2012/04/14 21:07:57 21:07:57

neviltė:
jaucianti:
Jeigu žmogus nenori apie kažką kalbėtis ir reaguoja taip skausmingai, vadinasi, tam yra kažkokia priežastis. Jeigu žmogus iš tikrųjų planuoja bendrą ateitį su kažkuo, tai delsimas tą ateitį pradėti ir dar teigti, jog priežasčių naikinimas - ne jūsų reikalas, yra atitinkamo požiūrio į tą bendrą ateitį parodymas.

Sutinku, gerai čia jūs pastebėjote.

Ir dar, ar gali tas skausmingumas jam būti dėl pusės buto netekimo, dėl to, kad teks mokėti didelę kompensaciją atidalijant butą?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/14 21:10:56 21:10:56

Ano mano pazystamo zmona irgi tikejosi, kad vyras numirs ir jai viskas teks.... Tik vaiku jie neturejo...
O kaip jis galvoja buta pasidalinti? Kiek suprantu nei jis neturi kur eiti, nei vaikai neiseis. Jei ir issiskirs, tam paciam bute visi gyvens, o tau ten vietos nera.
As manau, tame ir skausmingumas, kad jis neturi kur iseiti ir neturi kuo sumoketi , jei butas tektu jam.

neviltė

N

19 įrašai

2012/04/14 21:18:15 21:18:15

Svečias: Ano mano pazystamo zmona irgi tikejosi, kad vyras numirs ir jai viskas teks.... Tik vaiku jie neturejo...
O kaip jis galvoja buta pasidalinti? Kiek suprantu nei jis neturi kur eiti, nei vaikai neiseis. Jei ir issiskirs, tam paciam bute visi gyvens, o tau ten vietos nera.
As manau, tame ir skausmingumas, kad jis neturi kur iseiti ir neturi kuo sumoketi , jei butas tektu jam.

Jo tėvų vardu yra dar kitas didžiulis butas faktiškai jam priklausantis, tik neįrengtas,jį galima parduoti ir nusipirkti mažesnį išmokėjus žmonai kompensaciją, bet jam gaila skirtis su TOKIU TURTU. Taigi teks skirtis su manim. Moterų pilna, o butas oi kokia retenybė. Ironizuoju aišku, pro ašaras...myliu jį turbut dar. Bet mylima nebesijaučiu. jis teigia kad dėl gyvenamos vietos aš irgi turėčiau rūpintis. Bet man neduos banke paskolos būtui, važiuoti į užsienį užsidirbti butui jau man pervėlu, tektų iki pensijos dirbti ten, kas gi liks iš bendro gyvenimo? Jis to kažkaip nesupranta, gal tyčia? Nežinau ką ir begalvoti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/14 21:25:34 21:25:34

Pala. Tai jeigu jis iseis is dabartinio buto, tai zmona jam trecdali turi sumoketi. Is tu pinigu isirengsit buta. Juk tai puiki iseitis!
Jei sis bijo, kad susituokes su tavim gali prarasti ir si buta, jus galit pasirasyti vedybine sutarti, kad butas priklauso jam, juk faktiskai, taip ir yra. Ir seip, jei vyras pradeda skaiciuoti, geriau daryti vedybines sutartis, kad nei vienas neliktumet ant ledo.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/14 21:26:30 21:26:30

PS. bet kuriuo atveju jums geriau gyventi atskirai nuo jo vaiku.

neviltė

N

19 įrašai

2012/04/14 21:31:07 21:31:07

Svečias: Pala. Tai jeigu jis iseis is dabartinio buto, tai zmona jam trecdali turi sumoketi. Is tu pinigu isirengsit buta. Juk tai puiki iseitis!
Jei sis bijo, kad susituokes su tavim gali prarasti ir si buta, jus galit pasirasyti vedybine sutarti, kad butas priklauso jam, juk faktiskai, taip ir yra. Ir seip, jei vyras pradeda skaiciuoti, geriau daryti vedybines sutartis, kad nei vienas neliktumet ant ledo.

Jūs teisi, yra tų išeičių ir ne viena. Bet jis bijo, bijo, bijo(?). Pradedu galvoti,kad gal jis dėl manęs abejoja, mat sunku būtų man su juo gyventi, skupus yra labai, vandens vartoti daug negalima, o šildymas tame bute bus autonominis, tai iš skupumo ten būtų kokie 10 laipsnių šilumos žiemą. Jam sakiau kad taip gyventi negalėčiau, man bent 18 laipsnių reiktų. Lepūnė vienžodžiu , gal jam netinku, tai jis ir delsia?

neviltė

N

19 įrašai

2012/04/14 21:32:03 21:32:03

Svečias: PS. bet kuriuo atveju jums geriau gyventi atskirai nuo jo vaiku.

be abejo, net ir neketinu su jais gyventi, kokie jie nuostabūs bebūtų.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/14 21:37:06 21:37:06

neviltė:
Svečias: Pala. Tai jeigu jis iseis is dabartinio buto, tai zmona jam trecdali turi sumoketi. Is tu pinigu isirengsit buta. Juk tai puiki iseitis!

Jūs teisi, yra tų išeičių ir ne viena. Bet jis bijo, bijo, bijo(?). Pradedu galvoti,kad gal jis dėl manęs abejoja, mat sunku būtų man su juo gyventi, skupus yra labai, vandens vartoti daug negalima, o šildymas tame bute bus autonominis, tai iš skupumo ten būtų kokie 10 laipsnių šilumos žiemą. Jam sakiau kad taip gyventi negalėčiau, man bent 18 laipsnių reiktų. Lepūnė vienžodžiu , gal jam netinku, tai jis ir delsia?

Jei su juo gyventi bus sunku, tai ar is viso verta? Juk zmogus nori, kaip lengviai, geriau, maloniau... tam ir ieskome poros, kad poroje geriau. Bet jei sunkiau, nemaloniau... na nezinau, as taip negyvenciau. Padraugauti kazkiek taip, bet nesituokciau ir ateities nekurciau.. Paskui irodinek, kad uzdirbu vandeniui nusiprausti...

neviltė

N

19 įrašai

2012/04/14 21:44:35 21:44:35

Svečias:
Jei su juo gyventi bus sunku, tai ar is viso verta? Juk zmogus nori, kaip lengviai, geriau, maloniau... tam ir ieskome poros, kad poroje geriau. Bet jei sunkiau, nemaloniau... na nezinau, as taip negyvenciau. Padraugauti kazkiek taip, bet nesituokciau ir ateities nekurciau.. Paskui irodinek, kad uzdirbu vandeniui nusiprausti...

Taigi žinote, vis tas kvailas beviltiškas tikėjimas: gal jis pasikeis, mano meilė jį pakeis? Gal palenksiu jį savo pusėn, juk mylėti ir būti mylimam daug svarbiau už vandens lašą? O gal tik moterims taip atrodo? Et, daug turiu klausimų...be atsakymo.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/14 21:50:25 21:50:25

Niekas nepasikeis. Zmogus pagyvenes, jau susiformaves. Jei per pirmus meiles menesius niekas nepasikeite, tai tikrai nepasikeis. Skirybu pasiekti gali, imanoma. Bet jo budo ir charakterio nepakeisi. Jei dabar sunku draugaujant, tai bendrai gyvenant bus dar sunkiau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume