Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Nenoras įsipareigoti

Nenoras įsipareigoti

Flanker

F

8 įrašai

2012/04/04 22:44:28 22:44:28

Yra tokia situacija.Susipažinom su panele, bendravom draugiškai, na ir viskas susidėliojo savaime, kad tapome pora. Viskas puiku, aš jai patinku, ji man patinka (labai švelniai tariant), bendrų pomėgių yra, tačiau.. Vieną dieną pasakė, kad dar nenori įsipareigoti. Atrodė tokia puiki draugystės pradžia, o čia va toks teiginys iš jos pusės. Sako, jog čia ne dėl manęs, kad aš jai patinku, laiką su manimi patinka leisti ir t.t. O aš jos tikrai nenoriu paleisti. Paprašė pertraukos, kad viską apgalvoti, tačiau abejoju ar pertrauka išeis į naudą, bet neliko nieko kito daryti. Taigi būtų įdomu išgirsti jūsų nuomones, ką patartumėte daryti, kad viskas taip nesibaigtų, nes tooos pertraukos dažniausiai prie nieko gero nepriveda.

Higso Bozonas

H

24 įrašai

2012/04/05 05:00:39 05:00:39

Nelabai suprantu , kokiu isipareigojimu tu lauki? Ir laimeje ir varge , kol mirtis jus isskirs, amen? Na ir draugauk jei viskas gerai, isipareigojimai atsiranda savaime , tu gi ne paskola pasiemei, tiesiog megaukis kol viskas gerai , ar tau reikia is jos pazadu, kad laime tesis amzinai? &joy

Flanker

F

8 įrašai

2012/04/05 06:33:53 06:33:53

O draugystėje tai nėra įsipareigojimų tam tikrų? Hmm, jei ne, tai mūsų supratimas apie tai skiriasi.

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/04/05 07:24:37 07:24:37

Kad viskas taip nesibaigtu turi tiek skirti jai demesio ir jėgų, kad ji be tavęs jau nebejaustu pilnatvės. Bet labai abejoju ar ilgai sugebesi taip elgtis ,todel geriau padaryk pertrauka ir uzsiimk savim. Kaip sakoma pimiausiai lektuvai, o merginos jau paskui.

jaucianti

J

452 įrašai

2012/04/05 07:36:17 07:36:17

Flanker: Yra tokia situacija.Susipažinom su panele, bendravom draugiškai, na ir viskas susidėliojo savaime, kad tapome pora. Viskas puiku, aš jai patinku, ji man patinka (labai švelniai tariant), bendrų pomėgių yra, tačiau.. Vieną dieną pasakė, kad dar nenori įsipareigoti. Atrodė tokia puiki draugystės pradžia, o čia va toks teiginys iš jos pusės. Sako, jog [b:3l2z1z3e]čia ne dėl manęs, kad aš jai patinku, laiką su manimi patinka leisti[/b:3l2z1z3e] ir t.t. O aš jos tikrai nenoriu paleisti. [b:3l2z1z3e]Paprašė pertraukos, [/b:3l2z1z3e]kad viską apgalvoti, tačiau abejoju ar pertrauka išeis į naudą, bet neliko nieko kito daryti. Taigi būtų įdomu išgirsti jūsų nuomones, ką patartumėte daryti, kad viskas taip nesibaigtų, nes tooos pertraukos dažniausiai prie nieko gero nepriveda.

Tu man patinki, bet aš noriu truputį pabūti be tavęs Vertimas: esi mielas ir puikus draugas, bet netrauki kaip vyras. Abejoju, ar tai pasikeičia. Bet kas ten tiksliai žino...

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2012/04/05 09:28:32 09:28:32

Flanker: O draugystėje tai nėra įsipareigojimų tam tikrų? Hmm, jei ne, tai mūsų supratimas apie tai skiriasi.

Kai kažkas spaudžia visuomet yra didelis noras bėgti. Manyčiau, kad bendravimas su tavimi iš jos reikalauja per didelių pastangų ir reikia poilsio. O ir nelabai aišku kokių įsipareigojimų tu nori - kiekvienas tai supranta visk kitaip. Žiūrint keik laiko tęsiasi ta draugystės pradžia, rezultatas toks ir bus - arba pamatys, kad trūksta tavęs ir reikia taikytis su tavo įnešamais nepatogumais, arba ne.
Paleisk ją, juk per prievartą ar spausdamas vistiek mielas nebūsi.
Ir paklausyk senas hrieno - kaip dažnai ir būna - jis visiškai teisus. Tik nesupainiok dėmesio su persekiojimu

Maldininkas

M

283 įrašai

2012/04/05 15:10:49 15:10:49

Tu patekai i vadinamaja "Draugu" zona. Is ten islipti bus sunku..

brandi siela

B

9 įrašai

2012/04/05 17:30:26 17:30:26

greiciausiai ji nori kazko kito, kazko daugiau...vyrai irgi taip sako, arba ne ta vieta, ne tas laikas....tai budas neizesiti zmogaus...o siaip tai matyt tarp jusu su mergina yra atvirumo trukumas, kazkas kazko nedasako...paklausyk jos, uzsiimk veikla, kuri tau teikia malonumo...laikas viska sustato i savo vietas....

MrMisteris

M

48 įrašai

2012/04/07 22:44:58 22:44:58

Nikeliuoja ji tau ragus ko cia nesupranti?
Tik yzeist nenori, uzglaisto

Mergina tokia

M

5 įrašai

2012/04/11 15:49:53 15:49:53

Na, kad moteris nenori įsipareigoti, tai tikrai labai keista Manau, kad tu tiesiog ne jos skonio, pasiieškok kitos panelės, kuri tave mylės ir kuriai būsi reikalingas. Biški savigarbos, vyrai, turėkit, tai tik prideda vyriškumo...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume