2012/04/11 21:10:06 21:10:06
Man irgi gana keista situacija, nes paprastai panos vis nori įsipareigot, viską apibrėžt, sugrūst į rėmus uždėt etiketes ir sudėt į lentynas abėcėlės tvarka. Paleist, nepaleist žinoma yra tavo reikalas , bet ar gali būt garantuotas, kad ateityje ji su tavim bus tokia pat laiminga, kaip ir tu su ja. Jeigu esi labai tikras tai gali pasielgti drastiškai, kaip kartais daro moterys – „pastok“ ne tyčia, tik noriu pažymėt, kad dauguma tokių priverstinių įsipareigojimų netrunka ilgai.
2012/04/12 15:40:52 15:40:52
Na, deepsorow ir ten prieš tai mergaite - dar pasakykite, kad moterys ir šeip ne žmonės.
Pažiūrėjo į beriunką, nuskenavo barkodą ir arba padėjo į lentynėję, arba pabėgo neatisukdama, nes netinka į būsimų vaikų tėvus.
2012/04/12 18:18:22 18:18:22
kaip suprantu, ji tokio amžiaus kaip ir tu, tai puikiai ją suprantu dėl nenoro įsipareigoti. Būnant tokio amžiaus tikrai nesinori kažkam įsipareigoti ir visai nesvarbu, ar jis tau patrauklus kaip vyras, ar ne.
2012/04/13 07:05:04 07:05:04
Man tas paneles 'nenoras isipareigoti' tik ir reiskia tai kad leisk jai pasitrinti su kitais. Daugiau cia nieko neiziuriu. Tai koks gali buti isipareigojimas kai du jauni zmones patinka vienas kitam ir draugauja? Tu juk nesiulai savo panelytei iskart tau 10 vaiku gimdyt ar prie puodu stovet. Tavo merga arba sau kaina kelia arba pasileidele. Daryk isvadas pats. Jei zmogus patinka - draugauji, gyveni su juo, o paskui ten kaip buna, tai laikas parodo. Vieni iki gyvenimo pabaigos kartu b8na, kiti issiskiria. Cia kaip pas ka.
2012/04/13 11:08:41 11:08:41
Svečias: Man tas paneles 'nenoras isipareigoti' tik ir reiskia tai kad leisk jai pasitrinti su kitais. Daugiau cia nieko neiziuriu. Tai koks gali buti isipareigojimas kai du jauni zmones patinka vienas kitam ir draugauja? Tu juk nesiulai savo panelytei iskart tau 10 vaiku gimdyt ar prie puodu stovet. Tavo merga arba sau kaina kelia arba pasileidele. Daryk isvadas pats. Jei zmogus patinka - draugauji, gyveni su juo, o paskui ten kaip buna, tai laikas parodo. Vieni iki gyvenimo pabaigos kartu b8na, kiti issiskiria. Cia kaip pas ka.
O man tai atrodo, kad vyrukas kaip ik ir nori kažkokių įsipareigojimų su 10 vaikų ir puodais, nors su mergina draugauja tik labai neilgą laiką.
Tad man pačiai nors ir kaip patiktų vyrukas - aš šitoje vietoje įtariai pažiūrėčiau į tokio pobūdžio spaudimą, norėčiau kiek pristabdyti tokį greitą santykių vystymą
2012/04/13 13:08:31 13:08:31
Svečias: Na, deepsorow ir ten prieš tai mergaite - dar pasakykite, kad moterys ir šeip ne žmonės.
Pažiūrėjo į beriunką, nuskenavo barkodą ir arba padėjo į lentynėję, arba pabėgo neatisukdama, nes netinka į būsimų vaikų tėvus.
ne moterys žmonės, tačiau apibrėžti santykius dažniausiai nori pačios ir kaip taisyklė dažniausiai tada, kai vyras tų apibrėžtumų tikrai nesivaiko. Kitaip sakant jeigu renkiesi poziciją – „kas mes vienas kitam esame? Man reikia įsipareigojimų“ gauni laužimosi maratoną – gal neskubėkim, gerai kaip yra ir etc. O jei laikaisi pozicijos „aš tavo kol esu su tavim“ gauni atvirkščią rezultatą – noriu, kad būtum vien tik mano visur ir visada, bei būtinai noriu įsipareigojimų.
2012/04/13 14:38:40 14:38:40
Flanker: Yra tokia situacija.Susipažinom su panele, bendravom draugiškai, na ir viskas susidėliojo savaime, kad tapome pora. Viskas puiku, aš jai patinku, ji man patinka (labai švelniai tariant), bendrų pomėgių yra, tačiau.. Vieną dieną pasakė, kad dar nenori įsipareigoti. Atrodė tokia puiki draugystės pradžia, o čia va toks teiginys iš jos pusės. Sako, jog čia ne dėl manęs, kad aš jai patinku, laiką su manimi patinka leisti ir t.t. O aš jos tikrai nenoriu paleisti. Paprašė pertraukos, kad viską apgalvoti, tačiau abejoju ar pertrauka išeis į naudą, bet neliko nieko kito daryti. Taigi būtų įdomu išgirsti jūsų nuomones, ką patartumėte daryti, kad viskas taip nesibaigtų, nes tooos pertraukos dažniausiai prie nieko gero nepriveda.
- Manau tu nepatinki jai tiek daug, kad galetum buti jos pora. K
- ji aplamai nenori jokios poros, meiliu prisirisimu, nes turi kitu planu (mokslai, gyv vietos keitimas ir tt)
Variantu gali buti daug. Prase laiko, tai ir duok jai laiko. Geriau issiskirti dabar jei nepasiseks, nei po keliu metu tampymosi.
2012/04/13 19:45:09 19:45:09
deepsorrow: Svečias: Na, deepsorow ir ten prieš tai mergaite - dar pasakykite, kad moterys ir šeip ne žmonės.
ne moterys žmonės, tačiau apibrėžti santykius dažniausiai nori pačios ir kaip taisyklė dažniausiai tada, kai vyras tų apibrėžtumų tikrai nesivaiko. Kitaip sakant jeigu renkiesi poziciją – „kas mes vienas kitam esame? Man reikia įsipareigojimų“ gauni laužimosi maratoną – gal neskubėkim, gerai kaip yra ir etc. O jei laikaisi pozicijos „aš tavo kol esu su tavim“ gauni atvirkščią rezultatą – noriu, kad būtum vien tik mano visur ir visada, bei būtinai noriu įsipareigojimų.
Na, kaip sako psichologai, kiekvienas pasąmoningai renkamės tai, ko mums labiausiai reikia.
Poroje vienas dominuoja, kitas - pasyviai dominuoja.
Mėgsti būti branginamas, tai ir renkiesi tokias, kurios paskutinio šiaudo griebiasi, kad tik kelnės prie lovos gulėtų.
O realiai pati galiu pasakyti, daug lengviau paaiškinti kodėl esi viena - nes vyrai nenori įsipreigoti, o ne todėl, kad pati bijotum įsipareigojimų.
O čia mergina - bent jau sąžininga.
2012/04/13 20:18:14 20:18:14
Svečias: Man tas paneles 'nenoras isipareigoti' tik ir reiskia tai kad leisk jai pasitrinti su kitais. Daugiau cia nieko neiziuriu. Tai koks gali buti isipareigojimas kai du jauni zmones patinka vienas kitam ir draugauja? Tu juk nesiulai savo panelytei iskart tau 10 vaiku gimdyt ar prie puodu stovet. Tavo merga arba sau kaina kelia arba pasileidele. Daryk isvadas pats. .
Pritariu simtu proc Geriausiu atveju, cia jos zaidimas: va, nenoresiu atseit isipareigto, tai prisiris... Bet vyresni patyre vyrai ne durni... O jei paleistuve, kam tau jos reik ir kur tu ja desi?
2012/04/13 20:22:10 20:22:10
Mergina tokia: Svečias: Man tas paneles 'nenoras isipareigoti' tik ir reiskia tai kad leisk jai pasitrinti su kitais. Daugiau cia nieko neiziuriu. Tai koks gali buti isipareigojimas kai du jauni zmones patinka vienas kitam ir draugauja? Tu juk nesiulai savo panelytei iskart tau 10 vaiku gimdyt ar prie puodu stovet. Tavo merga arba sau kaina kelia arba pasileidele. Daryk isvadas pats. .
Pritariu simtu proc Geriausiu atveju, cia jos zaidimas: va, nenoresiu atseit isipareigto, tai prisiris... Bet vyresni patyre vyrai ne durni... O jei paleistuve, kam tau jos reik ir kur tu ja desi?
aha, teisingai, paleistuvių nereikia, tai imti tave tokią?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume