Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → padekit suprasti situacija

padekit suprasti situacija

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/15 10:00:37 10:00:37

VIESNIA: melynbarzdi, Jus kazkaip labai jau savo komentais norint mane 'suvaryt' . Nei Jus mane pazistat, nei as kazkur rasiau, kad esu valdinga.. Aciu uz Jusu issakyta nuomone, bet tikrai nera taip, kaip Jus bandot pasakyti..
Dar mastau, kad jei mano vyrui butu su manim labai jau blogai, jis tiek metu tikrai su manim negyventu, nes nelabai jau namuose ir tarnauju. Analogiskai ir su manim taip yra - jei jau gyventi butu nebeimanoma, tikrai iseiciau.
Manau radau atsakyma kad 'azuolai po liepom neauga' .

Neturiu jokio noro vartyti. Tik tiek kiek prašei.
Tai ką randu tavo komentare į tą ir atsakau.
Konkrečiai nerašei, kad esi valdinga. Ir šia prasme kas kaip supranta žodi valdinga. Ar primesti savo norus kitam nėra kontrolė. Kas yra kontrolė?
Brandi meilė-save dovanojanti meilė. Ir tai ne jausmas, o valia.
[url:2ajqf1tl]http://diskusijos.darnipora.lt/tai-apie-nezino-musu-tevai-t6944-10.html[/url:2ajqf1tl]

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/03/15 17:23:10 17:23:10

Senas hrienas:
... ji viska gali ir daro pati, jos nepasteebeti tiesiog neimanoma, bet ji nepalieka vyrams jokiu sansu salia jos buti vyrais. Ažuolai po liepomis neauga.

...ąžuolai po liepomis neauga - Aukso žodžiai, senas Hriene Mano akimis žiūrint, tiksliausias komentaras.
Bet kas liūdniausia, tos stipriosios taip nori kartais pasijausti silpnomis ir turėti tą petį, į kurį galėtų atsiremti...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/03/15 22:26:31 22:26:31

Ugnele liūdniausia ne tai, kad nori kartais pasijausti silpnomis, o tai kad tas petys tik ir reikalingas tuo momentu. Seno hrieno komentarai kaip visada lyg natūraliai auginti brangiausi Taičio perlai.

Liepas (melynbarzdis)

L

1 įrašai

2012/03/16 06:55:57 06:55:57

Na Liepos, Uosiai, Beržai ir Eglės, paklauskime kaip suprato perlus mūsų temos autorė?

Viešnia

V

281 įrašai

2012/03/16 09:24:44 09:24:44

Liepas (melynbarzdis): Na Liepos, Uosiai, Beržai ir Eglės, paklauskime kaip suprato perlus mūsų temos autorė?

Jus kartais ne policijoje dirbat ?

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/16 10:07:36 10:07:36

Ateina žmogus pas daktarą sako "padėkit man man skauda".
Daktaras klausia "kur skauda?"
Anas sako "aš nežinau kur man skauda, čia prisiliečiu ten prisiliečiu visur skauda"
Daktaras "tai tavo pirštas sulūžęs"

Kuris čia gali vertinti kuris Liepa ir kuris Ąžuolas?
Kuris pirmas save pavadins Ąžuolu, ir kuris sekantis tai paneigs?
Tuščiažodžiavimas...

Beprasmiška diskusiją.

Viešnia

V

281 įrašai

2012/03/16 12:20:08 12:20:08

melynbarzdis: :lol:

Ateina žmogus pas daktarą sako "padėkit man man skauda".
Daktaras klausia "kur skauda?"
Anas sako "aš nežinau kur man skauda, čia prisiliečiu ten prisiliečiu visur skauda"
Daktaras "tai tavo pirštas sulūžęs"

Kuris čia gali vertinti kuris Liepa ir kuris Ąžuolas?
Kuris pirmas save pavadins Ąžuolu, ir kuris sekantis tai paneigs?
Tuščiažodžiavimas...

Beprasmiška diskusiją.

labai originalu

Paskaitikit is naujo visa diskusija, jau senai atradau kas buvo neaisku. Tik man vienas dar idomu, kaip Jus nesupratot, kieno perlus atradau . Beje, tauskiat niekus kazkokius, kas liecia nekaltybe , nezinau ka cia norejot parodyt(aaa, turbut, kad visaaazini), bet net nesusimastet turbut, kad dabartinis mano vyras yra mano antras vyras .
Tai kad vietoj nesamoniu, geriau pats susimastykit apie savo bendravima, juk kaip pats raset 'pradeti bendrauti niekada nebuna per velu'.

Viešnia

V

281 įrašai

2012/03/16 12:24:28 12:24:28

P.S. esu dekinga uz visus kulturingus ir normalius komentarus . Kvailus net neidomu skaityti.

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/16 13:00:07 13:00:07

Tai tuo labiau.
Padėkit žmonės suprasti situacija per šešiolikos metų patirtį iš dešimties nereikšmingu sakinių?!
Parodyk mano diagnoze šioje diskusijoje.

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/16 13:11:37 13:11:37

Kvaili. Kvaili todėl, kad jie tau nesuprantami ar todėl, kad nepatogus?
O ar negalėtu būti todėl, už tavo vyrą kalba jo mama?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume