Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → padekit suprasti situacija

padekit suprasti situacija

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/14 19:14:56 19:14:56

Svečias:
Nematau prasmes begti pas psichologa. Zinau ne viena psichologa, kuris pats savo asmeninio gyvenimo susitvarkyti negali... Mano toks charakteris neverkslenti (juk nieko baisaus nera)...
As esu tikrai drasi, mokanti bendrauti ir stipri asmenybe...

O sergančių gydytojų pažįsti? Ir tai reiškia, kad jie - prasti, ne? Beje, tavo „nesutvarkyto gyvenimo” supratimas gali gerokai skirtis nuo bet kurio kito žmogaus supratimo, bet nu nesvarbu. Nes kam gi eit pas kažkokį psichologą ir ten atsakymų ieškot, jei va forume lengvai viską išsiaiškint galima

JulijaR.

J

14 įrašai

2012/03/14 20:49:05 20:49:05

panasiai ir as jauciausi, su savo buvusiuoju, niekada nesugebejo zodzio uztarti, nuo pat pradziu, jei jo mama kisdavosi i musu gyvenima, del vaiko, budavau as kalta vienareiksmiskai...budavo lb skaudu...einant laikui, pastebejau, bunant kompanijoj, nepalaikydavo mano nuomones, o stengdavosi ytikti svetimom...na aciu dievui, tai tik senos nuoskaudos, jau senokai jo nera mano gyvenime, ir jauciuosi tikrai daug laimingesne, -kas is tokio vyro, jei negali jaustis Jo moterim, o siaip tik ...neaisku kuo, -tarnaite labiausiai...

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2012/03/14 21:05:19 21:05:19

Svečias:
Pasileidusi_: Jei tau iš tikro įdomu psichologiniai aspektai - gal geriau nueik ir apsilankyk pas psichologą?
Jis tau padės surasti atsakymus kodėl 16 metų esi su žmogumi, kuris tave skaudina. Kodėl nori būti užstota, o esi su žmogumi, kuris IŠ ESMĖS negali tavęs užstoti. Maža kodėl, bet elementariai - NEGALI. Ir kodėl tau taip svarbu išsaugoti idealios šeimos įvaizdį ir kodėl neturi tikrų draugių.
Manau, kad 38 metų moteris jau yra pakankamai drąsi, kad galėtų sau leisti rasti atsakymus į šiuos klausimus.

Aišku, kodėl vyras taip elgiasi jis tau nepasakys. Tegu vyras moka už savo psichoterapiją.

Nematau prasmes begti pas psichologa. Zinau ne viena psichologa, kuris pats savo asmeninio gyvenimo susitvarkyti negali. visiskai idealiu seimu manau tikrai nera, ar vienokios ar kitokios problemeles pasitaiko. Juk gyvena du skirtingo mastymo zmones. Paprasciausiai nusileidi tu, nusuleidzia jis, charakteriai apsislifuoja. O is ko nusprendet, kad neturiu tikru draugiu? Mano toks charakteris neverkslenti (juk nieko baisaus nera).
As esu tikrai drasi, mokanti bendrauti ir stipri asmenybe. O jei zmones zinotu atsakymus i visus jiems nezinomus ir rupimus klausimus - butu neidomu gyventi.

O tai kodėl negali pasakoti nieko motinai ir draugėms? Ir kas čia blogo paverkšlenti?
Ir jie ne tavo charakteris verkšlenti kodėl pyksti, kad kažkas kitas už tave "nepastovi"?
Ir jie viską taip puikiai išmanai, kas gali išdrįsti ir suabejoti, kad tu nesuvalgysi to, kuris ims globėjiškai elgtis su tavimi?

Man tokie klausimai kyla skaitant tavo pasisakymus

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/14 21:24:39 21:24:39

tavo statusas po motinos ir po visu kitu moteru. Esi patogi tarnaite ir dar pabumbanti, barnius namie kelianti. ne karo metas, ko cia tave ginti? Pati jei noresi apsiginsi.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/03/14 21:43:41 21:43:41

Svečias: O is ko nusprendet, kad neturiu tikru draugiu? Mano toks charakteris neverkslenti (juk nieko baisaus nera).
As esu tikrai drasi, mokanti bendrauti ir stipri asmenybe.

Paradoksas, bet daznai ta ,,drasi ir stipri asmenybe" butent nera ta, kuria noretusi uzsistoti. Ji paliekama pati kovoti, nes sudaro toki vaizda, kad pati zino iseiti is visu situaciju ir pati susitvarkys pagal save.
Prisiminiau viena atveji is savo senu laiku. Viena mano moksladrauge, labai grazi ir pasiturinti mergina, daznai skusdavosi, kad gerbejai nedovanoja jai geliu. Tuo tarpu kita, daug pilkesne ir paprastesne tu geliu tikrai gaudavo zymiai dazniau ir daugiau.
Veliau, pasitaikius progai, isikalbejau su grupioku, kuris savo laiku mergino viena ju, paskutiniuose kursuose antra.
Zinote ka jis pasake?
Kad turtingoji viska turi, jai vistiek neitiksi, tai kam dar tie nervai? O va anoji visada, kokia ta gele bebutu, taip dziaugiasi, taip dziaugiasi, kad net gera ir tada taip norisi vel kazka padovanoti....
Gal netinkama paralele, bet....

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/15 06:59:20 06:59:20

Svečias:
melynbarzdi, nelabai suprantu ka norejote pasakyti paskutiniu komentu?

Kurios vietos nesupratai?
Apie nekaltybę. Kitas Pvz. Tvarkausi kambarius, ne tam, kad kas pasakytu komplimentą, o todėl, kad man nepatinka nešvara.
Esu ištikimas ne todėl, kad to reik kitam žmogui, bet todėl, kad turėčiau santarvę su savim. Ir tt.
Apie vertinimus iš kitos pusės. Tikriausiai nesuklysiu pasakęs, kad jis (tavo vyras) tai padarė tave vesdamas ir tai daro šiuo metu būdamas su tavimi. Visaip gali būti kentėdamas dėl tavo nepagrįstu nuoskaudų.

apie siena?
Nepasitikintys žmonės reikalauja iš kitų. Ir apie "valdingus" ištisa tema "kontrolierius".

PS. O mokintis BENDRAUTI niekada nevėlu.

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/15 07:08:35 07:08:35

Ak. užuomarša.
Nėra meilės tarp vyro ir moters valdžioje. (prisirišimas daugiausiai)
Valdžioje vienatvė.

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/03/15 08:06:37 08:06:37

Svečias:
Lady-scorpio: Klausiau, ar vyras sugeba ,,pastoveti,, uz save. Is velesniu komentaru supratau, kad nesugeba, kad jauciasi pazeidziamas. Nepaisant to, tokie zmones puikiai gali ,,pastoveti,, uz kitus, taciau, kadangi Jus myli ir suvokia kaip dali to paties kuno - seimos, todel nesugeba pastoveti uz Jus. Tokia mano neprofesionali nuomone.
Nesuprantu, kodel vyras turetu uz Jus ,,pastoveti''.

Aciu uz nuomone, manau kad taip ir yra.

Manau cia ir visa problema kad myli, siuo atveju del to tik blogiau. Kartais buna taip, kad zmones myli vienas kita, bet ju gyvenimas nepavydetinas, ir tik del to, kad vienas is ju ar abu nesuvokia savo prigimties.
Pazistu viena jauna mergina, grazia, protinga, aktyvia ir t.t. Bet yra viena problema, nera vyro salia. Ji kartais pasiguodzia, kad niekas jos nepastebi. Karta pasisiuliau panesti jos dvirati, tai ji net isizeide -As pati galiu. Tada ir supratau kur jos problema , ji viska gali ir daro pati, jos nepasteebeti tiesiog neimanoma, bet ji nepalieka vyrams jokiu sansu salia jos buti vyrais. Ažuolai po liepomis neauga.

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/03/15 08:16:20 08:16:20

Lady-scorpio:
Siena's hrienas: Taip tikras vyras bet kokiomis aplinkybemis ,viesoj vietoj ,privalo uzstoti savo moteri net jei ji neteisi.?

Tikrai? Negi?

Taip. Bet tai nereiskia, kad uz bloga elgesi namie jis ja paglostys

Viešnia

V

281 įrašai

2012/03/15 09:18:24 09:18:24

melynbarzdi, Jus kazkaip labai jau savo komentais norint mane 'suvaryt' . Nei Jus mane pazistat, nei as kazkur rasiau, kad esu valdinga.. Aciu uz Jusu issakyta nuomone, bet tikrai nera taip, kaip Jus bandot pasakyti..
Dar mastau, kad jei mano vyrui butu su manim labai jau blogai, jis tiek metu tikrai su manim negyventu, nes nelabai jau namuose ir tarnauju. Analogiskai ir su manim taip yra - jei jau gyventi butu nebeimanoma, tikrai iseiciau.
Manau radau atsakyma kad 'azuolai po liepom neauga' .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume