Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → padekit suprasti situacija

padekit suprasti situacija

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/14 16:09:23 16:09:23

VIESNIA: Visu pirma as pati neskaitau, kad mano vyras asilas. Paprasciausiai norisi taip, kad zmogus, su kuriuo gyveni galetu uz tave pasakyti zodi. Kodel jis gali pastoveti uz kitas- as nezinau, i zmogaus vidu juk mes neilysime, nepamatysime kaip yra is tiesu. Taip, as pragyvenau su siuo zmogum tiek laiko, nes myliu ji, manau ir jis mane(bent jau taip sako ir kartais matosi), fantastikos srities cia tikrai nera. Tk noretusi ir jo stipruma uz mnae pamatyt, todel ir uzdaviau klausima. Pati einu uz savo seima ir santykius 100%'iai, nors ir kartais gal ir ne idealiai viskas buna. Bent jau noriu parodyti, kad man seima yra labai svarbi.
Ir jeigu pas mus viskas gerai, isskyrus ' pastovejima uz mane', ar man taip iskart reikejo begti skirtis ir ieskoti kito vyro?(klausimas tam, kas apie fantastikos sriti prabilo)

Suprantu,kodėl apeliuojat į mano pasisakymą-jūsų teisė nesutikti,tiesiog man nelabai įsivaizduojama,kaip įmanomi santykiai tarp žmonių,kurie vienas kito nesupranta,nepalaiko. Ant ko tuomet laikosi santykiai? Kaip išbūti kartu,kai tavęs negerbia? Na jeigu tiek laiko išbuvot kartu,matyt "ANT KAŽKO" išsilaikė.

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/14 16:58:24 16:58:24

Neapeliuju konkreciai i kazkieno pasisakymus. Na man ir paciai kazkaip daeina, kad musu santykiai ant kazko tai laikosi. Paprasciausiai idomu psichologiniu aspektu kodel taip vyksta. Mano vyras sako, kad as stipresne nei jis(vidumi aisku, ne fiziskai). Jis gali eiti uz moteri (net jei ji tikrai kaip moteris ne jo skonio) kaip pats sako siaip sau. Ir tikrai nemanau, kad jam gera su kitom, nes kiek zinau, jis ju neturi.
melynbarzdi, nelabai suprantu ka norejote pasakyti paskutiniu komentu?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/03/14 17:48:12 17:48:12

Klausiau, ar vyras sugeba ,,pastoveti,, uz save. Is velesniu komentaru supratau, kad nesugeba, kad jauciasi pazeidziamas. Nepaisant to, tokie zmones puikiai gali ,,pastoveti,, uz kitus, taciau, kadangi Jus myli ir suvokia kaip dali to paties kuno - seimos, todel nesugeba pastoveti uz Jus. Tokia mano neprofesionali nuomone.
Nesuprantu, kodel vyras turetu uz Jus ,,pastoveti''.

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2012/03/14 17:50:07 17:50:07

Jei tau iš tikro įdomu psichologiniai aspektai - gal geriau nueik ir apsilankyk pas psichologą?
Jis tau padės surasti atsakymus kodėl 16 metų esi su žmogumi, kuris tave skaudina. Kodėl nori būti užstota, o esi su žmogumi, kuris IŠ ESMĖS negali tavęs užstoti. Maža kodėl, bet elementariai - NEGALI. Ir kodėl tau taip svarbu išsaugoti idealios šeimos įvaizdį ir kodėl neturi tikrų draugių.
Manau, kad 38 metų moteris jau yra pakankamai drąsi, kad galėtų sau leisti rasti atsakymus į šiuos klausimus.

Aišku, kodėl vyras taip elgiasi jis tau nepasakys. Tegu vyras moka už savo psichoterapiją.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/03/14 17:52:14 17:52:14

Siena's hrienas: Taip tikras vyras bet kokiomis aplinkybemis ,viesoj vietoj ,privalo uzstoti savo moteri net jei ji neteisi.?

Tikrai? Negi?

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/14 18:03:19 18:03:19

Savotiskai keista. Man pasirode, del objektyviu priezasciu, temos autorei, vyras leidzia apkarpyti sparnus.

Ps. As niekam nesakau, kad esu subrendes.

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/14 18:05:54 18:05:54

Lady-scorpio: Klausiau, ar vyras sugeba ,,pastoveti,, uz save. Is velesniu komentaru supratau, kad nesugeba, kad jauciasi pazeidziamas. Nepaisant to, tokie zmones puikiai gali ,,pastoveti,, uz kitus, taciau, kadangi Jus myli ir suvokia kaip dali to paties kuno - seimos, todel nesugeba pastoveti uz Jus. Tokia mano neprofesionali nuomone.
Nesuprantu, kodel vyras turetu uz Jus ,,pastoveti''.

Aciu uz nuomone, manau kad taip ir yra.

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/14 18:15:05 18:15:05

Pasileidusi_: Jei tau iš tikro įdomu psichologiniai aspektai - gal geriau nueik ir apsilankyk pas psichologą?
Jis tau padės surasti atsakymus kodėl 16 metų esi su žmogumi, kuris tave skaudina. Kodėl nori būti užstota, o esi su žmogumi, kuris IŠ ESMĖS negali tavęs užstoti. Maža kodėl, bet elementariai - NEGALI. Ir kodėl tau taip svarbu išsaugoti idealios šeimos įvaizdį ir kodėl neturi tikrų draugių.
Manau, kad 38 metų moteris jau yra pakankamai drąsi, kad galėtų sau leisti rasti atsakymus į šiuos klausimus.

Aišku, kodėl vyras taip elgiasi jis tau nepasakys. Tegu vyras moka už savo psichoterapiją.

Nematau prasmes begti pas psichologa. Zinau ne viena psichologa, kuris pats savo asmeninio gyvenimo susitvarkyti negali. visiskai idealiu seimu manau tikrai nera, ar vienokios ar kitokios problemeles pasitaiko. Juk gyvena du skirtingo mastymo zmones. Paprasciausiai nusileidi tu, nusuleidzia jis, charakteriai apsislifuoja. O is ko nusprendet, kad neturiu tikru draugiu? Mano toks charakteris neverkslenti (juk nieko baisaus nera).
As esu tikrai drasi, mokanti bendrauti ir stipri asmenybe. O jei zmones zinotu atsakymus i visus jiems nezinomus ir rupimus klausimus - butu neidomu gyventi.

Edista

E

2 įrašai

2012/03/14 18:34:08 18:34:08

Gal tai narciziškumas. Nori atrodyti prieš kitas šaunus, džentelmeniškas. Tai gali būti būdas atkreipti į save kitų moterų dėmesį, deja, ne jūsų, kaip bebūtų gaila. Jam nėra poreikio atrodyti šauniam prieš jus ar vaikus. Jam svarbiau, kai jį teigiamai vertina kiti, bet ne artimieji. Iš to, ką parašėte, susidaro įspūdis, kad jis myli tik save, jam rūpi pačiam gerai jaustis, vargu, ar jam svarbu, kaip tuomet jaučiatės jūs.

P.S. Tai tik mano nuomonė, o kaip yra iš tikro galite išsiaiškinti tik jūs pati. Tad sėkmės.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/03/14 19:00:07 19:00:07

O gal todel nenori pastoveti uz jus, nes jus visa savo esybe budama su juo spinduliuojate savo stipruma, teisuma ir t.t. Ar netgi siek tiek pati to nejausdama, kaip sako Senas hrienas, laikote ji siek tiek asilu ar nepakankamai teigiamai vertinate.
Nebutina to pasakyti kitam tiesiogiai, paprastai tai pajauciama. Ir tokiu atveju jam pastoveti uz stipresni uz save kaip ir nebera nei reikalo, nei prasmes.

Kitas dalykas: niekaip nesuprantu, koks tikslas seima, kurioje pati nesijauciate iki galo gerai, vaizduoti kitu akyse tobula? Gal jusu vyrui toje seimoje yra netgi ,,labai siaip sau"ir jis nebeturi jokio noro jus ginti? Gal netgi daznai laiko neteisia?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume