VIESNIA: Visu pirma as pati neskaitau, kad mano vyras asilas. Paprasciausiai norisi taip, kad zmogus, su kuriuo gyveni galetu uz tave pasakyti zodi. Kodel jis gali pastoveti uz kitas- as nezinau, i zmogaus vidu juk mes neilysime, nepamatysime kaip yra is tiesu. Taip, as pragyvenau su siuo zmogum tiek laiko, nes myliu ji, manau ir jis mane(bent jau taip sako ir kartais matosi), fantastikos srities cia tikrai nera. Tk noretusi ir jo stipruma uz mnae pamatyt, todel ir uzdaviau klausima. Pati einu uz savo seima ir santykius 100%'iai, nors ir kartais gal ir ne idealiai viskas buna. Bent jau noriu parodyti, kad man seima yra labai svarbi.
Ir jeigu pas mus viskas gerai, isskyrus ' pastovejima uz mane', ar man taip iskart reikejo begti skirtis ir ieskoti kito vyro?(klausimas tam, kas apie fantastikos sriti prabilo)
Suprantu,kodėl apeliuojat į mano pasisakymą-jūsų teisė nesutikti,tiesiog man nelabai įsivaizduojama,kaip įmanomi santykiai tarp žmonių,kurie vienas kito nesupranta,nepalaiko. Ant ko tuomet laikosi santykiai? Kaip išbūti kartu,kai tavęs negerbia? Na jeigu tiek laiko išbuvot kartu,matyt "ANT KAŽKO" išsilaikė.