Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → padekit suprasti situacija

padekit suprasti situacija

Viešnia

V

281 įrašai

2012/03/14 11:39:34 11:39:34

Sveiki visi,
prasau patarimo, nes nebezinau kas yra is tiesu musu santykiuse. Su vyru gyvenu gan ilgai (16 m) bet tikrai negaliu perprasti jo elgesio. Per tuos metus jis niekada nera uzsistojes uz mane, ta prasme niekada nieko pries nepasake man girdint savo motinai, kai ta nesamones snekejo, niekada, jei budavo konfliktines situacjos (su kitais zmonem) neejo uz mane. As nesijauciu uz savo vyro kaip uz sienos. Nesuprantu,koel taip yra? Jis sako , kad mane myli, bet istiesu juk meile pasirodo veismuose, o ne zodziuose.. Bet uztat jis gali 'pastoveti' uz kitas moteris, kad jos nebutu izeidinejamos. Man tai tikrai taip nepatinka, as manau, kad vyras visu pirma turi palaikyti savo zmona ir vaikus.. Kodel taip yra, ka mastot Jus, gal as 'kazkaip ieskau kaulo ne ten kur reikia?' As zinoma uz tai, kad stipriojim lytis apgintu silpnaja, bet kodel jis (mano sutuoktinis) negina manes? Kada bandau kalbetis apie tai - iseina namuose tik barniai.., bet kodel jis elgiasi butent taip, o ne kitaip, neaisku.. Ar as per daug reikalauju, kad mano vyras eitu uz mane? o ne tik uz kitas moteris? Ar as per daug noriu, ar paprasciausiai nelabai rupiu savo gyvenimo bendrakeleiviui? Padekite rasti tiesa savo komentarais, nes viska kaupiu savyje, nemegstu draugems ar mamai (pas mus juk ideali seima) inksti..

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/14 11:47:15 11:47:15

Jam esi sakiusi kas tau nepatinka?

Viešnia

V

281 įrašai

2012/03/14 11:57:42 11:57:42

Melynbarzdis: Jam esi sakiusi kas tau nepatinka?

zinoma, kad sakiau. Ir asilui tas daeitu.Juk mes, moterys ir ieskom savo antrosios gyvenimo puses tam, kad jaustis mylimom ir jaustis kaip uz sienos.
Tarp kitko, as jau gan subrendusi moteris, 38 m greiT bus, bet taip nervina tokie dalykai.. Arba man visiskai su smegenine ne taip, arba mano vyras kvailas, kad negali uZ mane net zodzio psakyt.. Todel ir parasiau cia, nes namuose bartis NUSIBOOODO.

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/14 12:21:13 12:21:13

o ką tu pati darai, kai girdi tai kas nepatinka?

Dalia

D

99 įrašai

2012/03/14 12:37:37 12:37:37

O kaip jūs sugebėjot išgyventi santuokoj 16 metų,kai jūsų vyras net nesupranta jūsų? Man čia kažkas iš fantastikos srities.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/03/14 13:00:17 13:00:17

Ar Jusu vyras moka ,,pastoveti'' uz save?

Siena's hrienas

S

2 įrašai

2012/03/14 13:49:38 13:49:38

VIESNIA: Sveiki visi,
prasau patarimo, nes nebezinau kas yra is tiesu musu santykiuse. Su vyru gyvenu gan ilgai (16 m) bet tikrai negaliu perprasti jo elgesio. Per tuos metus jis niekada nera uzsistojes uz mane, ta prasme niekada nieko pries nepasake man girdint savo motinai, kai ta nesamones snekejo, niekada, jei budavo konfliktines situacjos (su kitais zmonem) neejo uz mane. As nesijauciu uz savo vyro kaip uz sienos. Nesuprantu,koel taip yra? Jis sako , kad mane myli, bet istiesu juk meile pasirodo veismuose, o ne zodziuose.. Bet uztat jis gali 'pastoveti' uz kitas moteris, kad jos nebutu izeidinejamos. Man tai tikrai taip nepatinka, as manau, kad vyras visu pirma turi palaikyti savo zmona ir vaikus.. Kodel taip yra, ka mastot Jus, gal as 'kazkaip ieskau kaulo ne ten kur reikia?' As zinoma uz tai, kad stipriojim lytis apgintu silpnaja, bet kodel jis (mano sutuoktinis) negina manes? Kada bandau kalbetis apie tai - iseina namuose tik barniai.., bet kodel jis elgiasi butent taip, o ne kitaip, neaisku.. Ar as per daug reikalauju, kad mano vyras eitu uz mane? o ne tik uz kitas moteris? Ar as per daug noriu, ar paprasciausiai nelabai rupiu savo gyvenimo bendrakeleiviui? Padekite rasti tiesa savo komentarais, nes viska kaupiu savyje, nemegstu draugems ar mamai (pas mus juk ideali seima) inksti..

Vargu ar imanoma cia rasti teisinga atsakyma, kai per tiek metu nesugebejai to padaryt. Beje ,pasiguosti tikrai draugei ar mamai vertetu, vien tik tam, kad issipasakojus paciai palengvetu.
Sakai noretum jaustis kaip uz sienos, bet pati galvoji, kad bandai sleptis uz asilo. Taip tikras vyras bet kokiomis aplinkybemis ,viesoj vietoj ,privalo uzstoti savo moteri net jei ji neteisi.Matai, Kai zmona mano kad jos vyras asilas ar nevykelis, ar nevertas jos, tai jis taip ir elgsis net pats to nesuprasdamas. Neuztenka vien tik sleptis uz sienos, reikia ja ir stiprinti. Gal tavo vyras nesijaucia vyru su tavim nes tu manai kad verta geresnio. salia kitu moteru jis juk jauciasi vyru,kodel?

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/14 14:51:33 14:51:33

VIESNIA: mane auklėjo griežtai, ištekėjau mergaite 21 m. Bet mano to dalyko niekas neįvertino. Labai skaudu dėl to buvo. Aš nesakau, kad reikia jog tave už tai ant rankų nešiotų, bet mano žmogelis to nevertino ir nevertina.

Tarkim už pavesta atlikti vaikui darbą negalima "atsiskaityti". Vaikas turi išmokti patirti malonumą iš atlikto darbo. Kitaip kaip ir šitame komentare už kiekviena pirstėlijimą dešimt auksinių. Kūryba taip pat gali eiti šuniui ant uodegos. (Protinga meilė, atrodo)
O kiekvienos nuoskaudos turi būti atleistos, kitaip santykiai eis ant minėtos uodegos.

Aš tai kaip kokia balta varna jaučiuosi.

Nepatinka man ta siena nors užmušk. Greičiausiai todėl, kad per atitinkama laiką ant tos sienos nelieka vietos kabinti

Viešnia

V

281 įrašai

2012/03/14 15:50:19 15:50:19

Visu pirma as pati neskaitau, kad mano vyras asilas. Paprasciausiai norisi taip, kad zmogus, su kuriuo gyveni galetu uz tave pasakyti zodi. Kodel jis gali pastoveti uz kitas- as nezinau, i zmogaus vidu juk mes neilysime, nepamatysime kaip yra is tiesu. Taip, as pragyvenau su siuo zmogum tiek laiko, nes myliu ji, manau ir jis mane(bent jau taip sako ir kartais matosi), fantastikos srities cia tikrai nera. Tk noretusi ir jo stipruma uz mnae pamatyt, todel ir uzdaviau klausima. Pati einu uz savo seima ir santykius 100%'iai, nors ir kartais gal ir ne idealiai viskas buna. Bent jau noriu parodyti, kad man seima yra labai svarbi.
Ir jeigu pas mus viskas gerai, isskyrus ' pastovejima uz mane', ar man taip iskart reikejo begti skirtis ir ieskoti kito vyro?(klausimas tam, kas apie fantastikos sriti prabilo)

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/14 16:06:07 16:06:07

O kodel negali pastoveti uz save?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume