Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → padekit suprasti situacija

padekit suprasti situacija

Viešnia

V

281 įrašai

2012/03/16 13:30:29 13:30:29

Na jau gerai, kadangi per laisva pertraukele turiu laiko, kad nebutu taip nuobodu, Jums asmenisakai MELYNABARZDI atsakysiu:
tokie komentarai, kaip kad as esu patogi ir burbianti tarnaite, arba, kad dabar ne karo metas - pati galiu apsiginti, man yra suprantami. Tik tokius komentarus raso zmones, kurie turi labai mazai bendro gyvenimo patirties, na dar tie, kurie yra nesubrendusios asmenybes. Ir dar:jo motina nereguliuoja gyvenimo, nes jis su ja beveik nebendrauja..
Gal as parasiau ir 10 nereiksmingu, ar kokiu ten pagal jus sakiniu, bet radau tikrai arciau tiesos parasytus komentarus(lyg kazkam padekojau po juo). Tai pat sieno hrieno diskusijos(ne tik mano atzvilgiu, bet ir kituose pasisakymuose) atrodo protingos.
Kas dar Jus labai domina?

miliinga123

M

2 įrašai

2012/03/16 13:38:38 13:38:38

keista, bet niekas taip nieko ir nepatarė... O autorė turbūt siunta. dažniausiai tokie vyrai mano, kad pati esi pakankamai stipri, kad apsigintum. Tik va pačiai tai ne pyragai. NIEKADA vyras ir neužsistos, kol nesupras, kad gali TAVĘS netekti. 16 metų... O kam jam pulti savo mamą, jei gryšit namo ir vėl viskas bus gerai?!

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/16 14:00:16 14:00:16

"tokie komentarai, kaip kad as esu patogi ir burbianti tarnaite, arba, kad dabar ne karo metas - pati galiu apsiginti, man yra suprantami. Tik tokius komentarus raso zmones, kurie turi labai mazai bendro gyvenimo patirties, na dar tie, kurie yra nesubrendusios asmenybes."
O kuo čia dėtas aš?
"Ir dar:jo motina nereguliuoja gyvenimo, nes jis su ja beveik nebendrauja.. "
Kaip tai nereguliuoja, o kodėl šituo skundiesi?
"Gal as parasiau ir 10 nereiksmingu, ar kokiu ten pagal jus sakiniu, bet radau tikrai arciau tiesos parasytus komentarus"
"Todel ir parasiau cia, nes namuose bartis NUSIBOOODO."
"arba mano vyras kvailas, kad negali uZ mane net zodzio psakyt."
"Kvailus net neidomu skaityti."
Tiesos kuri patogi tau, prie kurios vietos ją dėti?! ir ar ši tiesa padeda saugoti tarpusavio santykius?
"Beje, tauskiat niekus kazkokius,"
Tam, kad žodžiai virstu niekais, yra argumentai.
Gali neatsakyti
Iš paviršutinišku diskusijų nieko nebus. Galiausiai "atsakymą" kokio norėjai-gavai.

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/16 14:26:06 14:26:06

miliinga123: NIEKADA vyras ir neužsistos, kol nesupras, kad gali TAVĘS netekti.

Menka vertė netekti to kuris negerbia.

Viešnia

V

281 įrašai

2012/03/16 18:34:44 18:34:44

atsakyma gavau ne toki, kokio norejau, o is keliu komentaru gal but radau atsakyma ir paaiskinima savo situacijoje. Nors kaip matau, melynabarzdi, jums vis kazkas neduoda ramybes.
Kas liecia argumentavima, tai kaip argumentuosit istrauka, kuria ikelet is kitos temos apie nekaltybe, jei ji niekada nebuvo susijusi su dabartiniu mano vyru? Nezinot paprasciausiai kaip prisikabint, nes tikrai turbut esat vienisas (-a).

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/17 17:56:32 17:56:32

Nekreipkit demesio, Melynbarzdzio toks budas, kabinetis prie zodziu. Ryskiai veikti neturi ka.

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/17 21:12:17 21:12:17

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/03/18 08:55:55 08:55:55

Ir vis tik noreciau perspeti kad atrodo nekaltas ,viesas seimos (vyro,zmonos) aptarinejimas forume gali ne tik kad neduoti jokios naudos, bet dar gi paspartinti degradacijos seimoje procesa.
Autorei patarciau rasti buda labai ramiai, be emociju pakalbeti su savo vyru ir ieskoti sprendimo abiems. Gal but reiketu prasyti patarimo pas ta zmogu , kuris jums yra autoritetas.

Melynbarzdis (liepas)

M

1 įrašai

2012/03/18 14:09:39 14:09:39

Senas hrienas: Ir vis tik noreciau perspeti kad atrodo nekaltas ,viesas seimos (vyro,zmonos) aptarinejimas forume gali ne tik kad neduoti jokios naudos, bet dar gi paspartinti degradacijos seimoje procesa.
Autorei patarciau rasti buda labai ramiai, be emociju pakalbeti su savo vyru ir ieskoti sprendimo abiems. Gal but reiketu prasyti patarimo pas ta zmogu , kuris jums yra autoritetas.

Labas rytas kaip sakant.
Pradzioje skaldom paskui galvojam.
Saldzialiezuviai, del skrandzio godumo.

Esu jaunesnis uz temos autore. Gal man galetum duoti patarima, kas galetu buti mano autoritetas???
Tevu senai neturiu.
Viena is filmu ziurejau. Apie vienuoli. Poza patiko su skarele. Daugiau maza ka supratau gal.

Ps barakudu, asilu, kvailiu ir intymaus nesiulyti.

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/03/19 12:34:35 12:34:35

Nuo besaikes protingu knygu misraines taip pat gali paleisti vidurius.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume