Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Poreikis žeminti?

Poreikis žeminti?

jaucianti

J

452 įrašai

2012/02/20 11:20:54 11:20:54

Svečias:
Svečias:
Svečias: Tai dar ne viskas: dažnai man ką nors sakant esu nutraukiama, jis sako savo nuomonę, o paprašytas paaiškinti kodėl nutraukė mane net neišklausęs, teigia, kad žino ką aš norėjau pasakyti, nors tai netiesa - aš žinau, patikrinau, nėra jis minčių skaitytuvas

o kaip tu patikrinai, kad jis nera minciu skaitytuvas pagal tavo rasliavas sakyciau, kad tu tikrai be aukstojo, nes daug klaidu ir gal daugiau giriesi savo intelektu, o ne is tikruju taip yra. Matyt jis jaucia apgaule ir nori tau atkersyti uz tai

klaidų nedarau, nebent ne tą raidę per skubėjimą nuspaudžiu. ir intelektu nesigiriau, ..

Klaidų jūs darote Ir nemenkai O jeigu sugebėtumėte paskaityti savo postringavimus iš šono, lyg svetimo žmogaus, pamatytumėte ir kitokius dalykus... Bet jūs to nedarysite
Dėl vieno dalyko jūsų vyriškis yra tikrai neteisus - kad neišklauso, nepagiria, nepasidžiaugia. Bet vargu ar tai - poreikis žeminti

Džiugu, kad pasikalbėjote ir aptarėte problemas

Draugas be pinigų protingai pakomentavo

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/02/20 12:14:27 12:14:27

Svečias:
Mano kritika tik atsakas į jo kritiką, tarsi gynyba, nes bandau įrodyti, kad tai, dėl ko jis kaltina mane, būdinga jam nė kiek ne mažiau, o gal net daugiau, jis aišku niršta ir kritikuoja dar labiau.Manau tai labai kompleksuotas asmuo, nežinau ar pavyks iš to jam išaugti.

Svečias: jis turi keistų erzinančių įpročių, kuriuos ne kiekviena moteris toleruotų. Manau kad tai dėl buvusio vienišumo ir skyrybų traumos, tikėjausi kad pamažu praeis, užtai ir bandau atkreipti jo dėmesį į keistą elgesį, tik nenoriu čia detalizuoti, kame jis pasireiškia.Patarkite, ką darytumėte manim dėtos. Svarbi ir vyrų nuomonė, kaip manote, kodėl vyras taip elgiasi?

Visai nesenai diskutavome temoje "kodėl vyrai visuomet lieka kalti".
Išsirinkau šias nuotrūpas, Dar karta.
" jis turi keistų erzinančių įpročių, kuriuos ne kiekviena moteris toleruotų."
Neklausiu ar jūs tokių neturite, klausiu ar tikrai toleruojate? kokia šios tolerancijos kaina? o gal tai aukos pozicija?
" tikėjausi kad pamažu praeis, užtai ir bandau atkreipti jo dėmesį į keistą elgesį, "
"Manau tai labai kompleksuotas asmuo, nežinau ar pavyks iš to jam išaugti"
o jums? ar pavyks mylėti kitokį?

Aš nemanau, kad Jūs tikėjotės. Manau, kad tikėjotės išauklėti jį pagal savo planą.

Tai kas verčia Jus būti su tokiu negeru?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/20 12:39:21 12:39:21

Sutinku, kad skyrybų traumos savaime neužgyja ir "persikelia" į kitus santykius . Autorė teisi. Jei nesigydai, savaime niekas nepraeina.
Būtų įdomu sužinoti, o kaip Jūs gydotės? Ką nuveikėte, kad pasveiktumėte ? Iš Jūsų tono "girdsi" priekaištai jam, kaltinimai. Ar estae tikra, kad tai ne Jūsų senos nuoskaudos parsiveja Jus?
Viena yra patarinėti ir postringauti, kaip turėtų būti, o kita - imti ir veikti. Net ir tam, kad nueiti pas psichologą, reikia vidinės jėgos, užaugti. Ir čia diplomai (arba manymas "viską išmanau", intelektas) dažnai kiša koją.
Jūs pabandykite ne kritikuoti vyriškį, bet pasakyti , kaip jaučiatės kaip jis kritikuoja. Nematau perspektyvos santykių kai nesikalbama apie jausmus, o tik žiūrimą į kitą nematant saves, ką jis ir kaip jis.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/02/20 13:38:13 13:38:13

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Spendžiant iš trupinių, abu karo zonoje. Vyriškis, manau, nori būti protingesnis už du diplomus turinčia Jus, o Jūs neklystanti nes du diplomus turinti.

Tiesa.

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/02/20 15:01:48 15:01:48

Svečias:
Svečias:
Senas hrienas: Kokia dar skirybu trauma, prisigalvojat sau pateisinimu, gerai kad ne gimdymo dar. Kodel mes manom, kad mokytis reikia tik dėl darbo, o tarpusavio santykiai vystosi savaime, toks mąstymas veda kančių keliais. Je tavo intelektas toks aukštas, tai ir panaudos ji tinkamai.

Turbūt nesiimsite [color=#800080:1ynnn8hw]teigti[/color:1ynnn8hw], kad skyrybos, ypač skausmingos, palieka traumą žmogaus psichikoje? arba jūs niekad nesiskyrėte, arba esate geležinis.

Norėjau parašyti [color=#800080:1ynnn8hw]neigti[/color:1ynnn8hw]
o intelektai būna skirtingi jei ką. Matematinis, loginis, emocinis etc. Galima būti labai intelektualiam, o santykiuose daryti apmaudžių klaidų, ir daug genijų yra tam pavyzdys.

Žinoma kad neneigsiu, žinau kas tai yra, bet nereikia prisigalvoti visokiu pateisinimu tam, kodel žmogus elgiasi vienaip ar kitaip, skyrybos tai pasekmė, o ne priežastis.
O dėl intelekto...į ką kreipi dėmesį, tai ir auga.

Odisejas1981

O

28 įrašai

2012/02/20 16:04:03 16:04:03

Skaitau autores postus ir man kila tokios mintys:Jums brangioji paciai truksta truputi nuosirdumo,jausmas toks,kad paprasciausiai pati nepripazystate to vyro,kaip vyru,ieskote "kabliuku",kur galetumete irodyti savo pranasuma...pasakyme,kad "Tu ne taip kazka darai"...nieko izeidziancio nematau...Moterie,buk moterimi:)...cia be izeidinejimu:)

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/20 22:55:02 22:55:02

jaucianti:

Klaidų jūs darote Ir nemenkai O jeigu sugebėtumėte paskaityti savo postringavimus iš šono, lyg svetimo žmogaus, pamatytumėte ir kitokius dalykus... Bet jūs to nedarysite
Dėl vieno dalyko jūsų vyriškis yra tikrai neteisus - kad neišklauso, nepagiria, nepasidžiaugia. Bet vargu ar tai - poreikis žeminti
Džiugu, kad pasikalbėjote ir aptarėte problemas

Draugas be pinigų protingai pakomentavo

Su malonumu paskaityčiau savo "postringavimus" iš šono, bet bijau nepavyks, juk tai mano išgyvenimai. Niekada ir nemaniau, kad esu didelė eruditė bendravime su vyrais, todėl jei galite, pasakykite savo atvirą nuomonę, kokios mano klaidos ir kokie dalykai dar pasimato. Busiu tik dėkinga. Mano sritis yra matematika, tikslieji dalykai. Mėgstu bendravime atvirumą,konkretumą, netoleruoju melo,dviprasmiškumo. Gal čia mano neišmoktos pamokos?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/20 22:57:12 22:57:12

jaucianti:
Klaidų jūs darote Ir nemenkai

Turėjau omeny orfografiją, stilistiką - ne gyvenimiškas klaidas:). Atsakiau į oponento žodžius.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/20 23:03:11 23:03:11

Odisejas1981: Skaitau autores postus ir man kila tokios mintys:Jums brangioji paciai truksta truputi nuosirdumo,jausmas toks,kad paprasciausiai pati nepripazystate to vyro,kaip vyru,ieskote "kabliuku",kur galetumete irodyti savo pranasuma...pasakyme,kad "Tu ne taip kazka darai"...nieko izeidziancio nematau...Moterie,buk moterimi:)...cia be izeidinejimu:)

Sutinku, kad nieko įžeidžiančio - jei tai nesikartotų į dieną po 3 kartus mažiausiai. Taip juk nebūna, kad moteris tiek netikusi, kad nusipelno tik kritikos. Juolab iš jo pirmo tai girdžiu. Greičiausiai tai jis manęs nepripažįsta kaip moters,stengiasi įrodyti savo pranašumą, nes pvz. aš nenutuokiu apie alkoholio skaidą, ir jis atlaidžiai juokiasi: kaip galima tuo nesidomėti...Čia tik pavyzdys..O nuoširdumo aš net per daug turiu ir nukenčiu kartais dėl to.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/20 23:14:47 23:14:47

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Visai nesenai diskutavome temoje "kodėl vyrai visuomet lieka kalti".
Išsirinkau šias nuotrūpas, Dar karta.
" jis turi keistų erzinančių įpročių, kuriuos ne kiekviena moteris toleruotų."
Neklausiu ar jūs tokių neturite, klausiu ar tikrai toleruojate? kokia šios tolerancijos kaina? o gal tai aukos pozicija?
" tikėjausi kad pamažu praeis, užtai ir bandau atkreipti jo dėmesį į keistą elgesį, "
"Manau tai labai kompleksuotas asmuo, nežinau ar pavyks iš to jam išaugti"
o jums? ar pavyks mylėti kitokį?
Aš nemanau, kad Jūs tikėjotės. Manau, kad tikėjotės išauklėti jį pagal savo planą.

Tai kas verčia Jus būti su tokiu negeru?

Įdomios mintys:). Tikriausiai ir aš turiu tų erzinančių įpročių, bet jis kalba tik apie vieną: mano neišmanymą praktiškai visu gyvenimo sričių. Tas absoliutizmas verčia abejoti jo teisingumu. O mano tolerancijos kaina didoka, matau pati. Tampu irzli. Dėl to, ar pavyks mylėti. Juk jau myliu. Sakysite tai ne meilė. Et, kas tą gali tiksliai išmatuoti? Mano nuomone meilių yra tiek , kiek žmonių, ir teigti, kad štai tas myli, o anas ne, būtų drąsoka, nes mes nevienodai suvokiame meilę, kitaip ir negali būti. Biblijoje pateiktas suidealintas meilės apibūdinimas, vidutiniam žmogui tai vargu ar prieinama. Išauklėti jo nesitikėjau, o tikėjausi kad jis pats pamatys elgesio groteskiškumą. Verčia būti kartu vis ta pati meilė. Tik nežinau ar ilgai. Nes ji praeina, jei nėra kuo ją kurstyti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume