Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Poreikis žeminti?

Poreikis žeminti?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/19 19:02:36 19:02:36

Sveiki, štai toks nemalonus reikalas paaiškėjo. Tiek aš, tiek mano draugas išsiskyrę, be abejo pažeisti kažkiek buvusių santuokų. Pastebėjau jau kažkiek laiko kad jis mane bando lyg ir pažeminti. Pasireiškia taip. Vos ne ką bedaryčiau, sako: palauk, tu nemoki, reikia taip. Tuomet man iš tikrųjų viskas pradeda iš rankų kristi. Arba: na visai jau tu nieko nesupranti. Esu baigusi 2 aukštuosius gerais pažymiais, mano intelektas buvo apibūdintas kaip aukštesnis už vidutinį -tai rašau ne pasigyrimui, o didesniam aiškumui, nes su kitais žmonėmis niekada nesijaučiu tokia nemokša ar nežiniukė. Tai dar ne viskas: dažnai man ką nors sakant esu nutraukiama, jis sako savo nuomonę, o paprašytas paaiškinti kodėl nutraukė mane net neišklausęs, teigia, kad žino ką aš norėjau pasakyti, nors tai netiesa - aš žinau, patikrinau, nėra jis minčių skaitytuvas . Dar jis niekada manęs nepagiria: nei išorės, nei poelgio, o kritiką girdžiu kasdien. Užtat pastebėjau, kai atrodau prastai, tada pasako: kaip gražiai atrodai. Skamba kaip patyčios, ir mūsų santykiai blogėja. Valentino diena jam yra paauglių bei jaunimo šventė... Myliu jį, bet irgi išsakau ką mano manymu jis daro ne taip, nes jis turi keistų erzinančių įpročių, kuriuos ne kiekviena moteris toleruotų. Manau kad tai dėl buvusio vienišumo ir skyrybų traumos, tikėjausi kad pamažu praeis, užtai ir bandau atkreipti jo dėmesį į keistą elgesį, tik nenoriu čia detalizuoti, kame jis pasireiškia.Patarkite, ką darytumėte manim dėtos. Svarbi ir vyrų nuomonė, kaip manote, kodėl vyras taip elgiasi?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/19 19:37:41 19:37:41

kadangi aš ne vyras, tai į mano nuomonę dėmesio galite ir nekreipti.
Valentino diena tikrai supermarketų išmislas
o jei nueisi pas bet kurį padorų psichoterapeutą tavęs paklaus - o kodėl tu draugauji su tokiu vyriškiu ,kur šeip jau, panašu yra pakankamai bjaurus ir tave žemina? Ko jo laikaisi įsikibus?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/19 19:42:15 19:42:15

"ko ko".. juk raso, kad myli ji.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/19 19:45:23 19:45:23

As lygiai ta pati atsakyciau: pati save zemini, jei esi su vyru, kuris tau netinka ir dar myli ji. Jei blogai jautiesi su zmogum, tai buk su tokiu, su kuriuo tau gerai. Ir tavo mokslai cia ne prie ko - kad ir mokyta esi,bet savo gyvenimo matosi nemoki susitvarkyti ir tinkamo sau vyro pasirinkti. Tikra moteris, kad ir be 2 aukstuju, gerbs save ir nebus su negerbianciu ja vyru.

Taskas

T

207 įrašai

2012/02/19 19:52:42 19:52:42

Zmogus zemina kita, kai pats jauciasi nepilnavertis. Kai kita pazemina, taip jis jauciasi aukstesnis, geresnis. Tavo reikalas, ji kartais pagirti, parodyti jo gerasias puses. Bet jei labai tas zeminimas isigalejo, tai neleisk uzlipama ant galvos ir skuosk nuo jo, nes toliau bus tik blogiau.
Du aukstieji ir didesnis intelektas, dar nereiskia jog viska geriau moki uz ji. Gali kartais tiesiog buitinese situacijose buti ryskiai prastesne uz ji. O gal tu jam vis akcentuoji ta savo issilavinima? Viska ir pati moki, viska ir pati zinai. Manau tai irgi isprovokuotu ta jo nora atrodyti sio to vertu.
Galu gale, pasielk kartais moteriskiau. Paprasyk kartais jo pagalbos, ir nesvarbu jog ir pati susitvarkytum. Zmogus pasijaus reikalingesniu ir kartais galinciu globoti savo moteri.

Jei pagyre,kai prasciau atrodei, tai argi jau tai taip blogai? Gal pati kartais perdaug sureiksmini viska? Bent man is vis sioi vietoi nesuprantama, kodel reiketu isizeisti. Jei ateitum i koki iskilminga baliu su trenigais, visa susivelus ir pagirtu vyrukas. Tada tai zinoma butu sarkazmas , o ne nuosirdus komplimentas. Vienoi knygoi skaiciau pamokymus, jog moteri girti kai ji yra issipuosi visa, tai nelabai butina, nes ji ir pati zino jog puikai atrodo. Bet va gyvenimiskose situacijose, kai ji prasciau atrodo, tai reikia pagirti. Tada ji jausis geriau, mylima ir be makiazo. O tu laikai tai izeidimu. Ir suprask , kad gudras tas moteris

Nenoriu izeisti, bet turbut svelniau nesufomuluosiu sakinio. Nors ir turi du aukstuosius, bet tai nereiskia , jog esi protingesne[b:14ybraar] bendravime su vyrais[/b:14ybraar], uz paprasciausia namu seimininke. Vyro cia neteisinu, moteri jis turi gerbti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/19 20:09:01 20:09:01

Taskas: Zmogus zemina kita, kai pats jauciasi nepilnavertis. Kai kita pazemina, taip jis jauciasi aukstesnis, geresnis. Tavo reikalas, ji kartais pagirti, parodyti jo gerasias puses. Bet jei labai tas zeminimas isigalejo, tai neleisk uzlipama ant galvos ir skuosk nuo jo, nes toliau bus tik blogiau.
Du aukstieji ir didesnis intelektas, dar nereiskia jog viska geriau moki uz ji. Gali kartais tiesiog buitinese situacijose buti ryskiai prastesne uz ji. O gal tu jam vis akcentuoji ta savo issilavinima? Viska ir pati moki, viska ir pati zinai. Manau tai irgi isprovokuotu ta jo nora atrodyti geresniu.
Galu gale, pasielk kartais moteriskiau. Paprasyk kartais jo pagalbos, ir nesvarbu jog ir pati susitvarkytum. Zmogus pasijaus reikalingesniu ir kartais galinciu globoti savo moteri.
Jei pagyre,kai prasciau atrodei, tai argi jau tai taip blogai? Gal pati kartais perdaug sureiksmini viska? Bent man is vis sioi vietoi nesuprantama, kodel reiketu isizeisti. Jei ateitum i koki iskilminga baliu su trenigais, visa susivelus ir pagirtu vyrukas. Tada tai zinoma butu sarkazmas , o ne nuosirdus komplimentas. Vienoi knygoi skaiciau pamokymus, jog moteri girti kai ji yra issipuosi visa, tai nelabai butina, nes ji ir pati zino jog puikai atrodo. Bet va gyvenimiskose situacijose, kai ji prasciau atrodo, tai reikia pagirti. Tada ji jausis geriau, mylima ir be makiazo. O tu laikai tai izeidimu. Ir suprask , kad gudras tas moteris

Ačiū visiems, ir jums, Taskas .Aš niekada to išsilavinimo neakcentuoju, nes juk ne jame esmė. Buitiniuose dalykuose dažnai esu sumani ir greita, bet pas jį namie jaučiuosi nejaukiai, nes jis turi suaugusių vaikų, kurie beveik nuolat šalia, aš nesijaučiu šeimininkė, o jis kritikuoja kad nieko nemoku daryti, tai per lėtai, tai negrabiai...nors pas save namie viską atlieku mikliai, nes nėra kritikų ir esu savoj aplinkoj. Esu drovi, įžūlumo stokojanti - štai kur mano trūkumas.Gal iš tikrųjų daug ką sureikšminu, Taskas. Bet man LABAI nepatinka,kai mano draugės akivaizdoje jis man pasako: tu nesupratai (kažko). Nors visiškai neįrodyta kad nesupratau, nes neišklauso iki galo. Pastoviai sprendžia už mane, ko man reikia, o ko ne, pvz. ką gerti, ką valgyti, jei nenoriu, jis įrodinėja, kad man REIKIA, lyg būčiau neįgalioji, negalinti savimi pasirūpinti. Taip, dažnai jis man padeda vadinamuose vyriškuose darbuose, jam nuoširdžiai dėkoju ir stengiuosi nepiktnaudžiauti. Prastai atrodančios manęs girti nereikia, norėčiau kad tiesiog apie tai būtų nutylima - nemėgstu netiesos . Dar bėgti nuo jo neskubu., nes manau kad myliu jį. Visur kitur pas mus viskas gerai. Tik jis sako kad man viskas blogai, nemato, kada man gerai, ir nesupranta, kad vienintelis blogumas man - tai jo nuolatinė kritika. Na štai, daug čia išsakiau, manau, kad viską jam galiu dabar atkartoti, o jis tegu sprendžia, ar tęsti tokius santykius, ar įmanoma keisti tai kas keistina.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/19 20:10:43 20:10:43

Svečias: Tai dar ne viskas: dažnai man ką nors sakant esu nutraukiama, jis sako savo nuomonę, o paprašytas paaiškinti kodėl nutraukė mane net neišklausęs, teigia, kad žino ką aš norėjau pasakyti, nors tai netiesa - aš žinau, patikrinau, nėra jis minčių skaitytuvas

o kaip tu patikrinai, kad jis nera minciu skaitytuvas pagal tavo rasliavas sakyciau, kad tu tikrai be aukstojo, nes daug klaidu ir gal daugiau giriesi savo intelektu, o ne is tikruju taip yra. Matyt jis jaucia apgaule ir nori tau atkersyti uz tai

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/19 20:14:51 20:14:51

Svečias:
Svečias: Tai dar ne viskas: dažnai man ką nors sakant esu nutraukiama, jis sako savo nuomonę, o paprašytas paaiškinti kodėl nutraukė mane net neišklausęs, teigia, kad žino ką aš norėjau pasakyti, nors tai netiesa - aš žinau, patikrinau, nėra jis minčių skaitytuvas

o kaip tu patikrinai, kad jis nera minciu skaitytuvas pagal tavo rasliavas sakyciau, kad tu tikrai be aukstojo, nes daug klaidu ir gal daugiau giriesi savo intelektu, o ne is tikruju taip yra. Matyt jis jaucia apgaule ir nori tau atkersyti uz tai

klaidų nedarau, nebent ne tą raidę per skubėjimą nuspaudžiu. ir intelektu nesigiriau, bet visada galima pamatyti tai, ko nėra, jeigu tik labai norisi . Patikrinau skaitytuvą - tam yra labai paprastas metodas: sustabdyk mano kalbėjimą ir pratęsk mintį, ką norėjau toliau pasakyti. Taigi, neatspėta . O jūs deja trolis būsite . Bet vis tiek ačiū. Nelengva ir jums..

Taskas

T

207 įrašai

2012/02/19 20:19:19 20:19:19

Uzskaitau tavo atsakyma kazin ar galima prie taves prikibti, jog neteisingai su vyruku bendrauji. Blogai tik tai, jog neturi savigarbos ir leidiesi uzgauliojama. Kaip ten sakoma:jei gerbsi save, tai tave gerbs ir kiti

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/19 20:29:14 20:29:14

Taskas: Uzskaitau tavo atsakyma kazin ar galima prie taves prikibti, jog neteisingai su vyruku bendrauji. Blogai tik tai, jog neturi savigarbos ir leidiesi uzgauliojama. Kaip ten sakoma:jei gerbsi save, tai tave gerbs ir kiti

Savigarbą aš turiu, bet pernelyg didelę, dėl to ji neteisingai išreiškiama - taip irgi būna.bAš nuolat protestuoju prieš tokį jo elgesį, bet tikriausiai tai darau pernelyg nervingai, todėl nėįtikinamai, ir sukeliu jo priešiškumą.. Pamėginsiu ramiai jam paaiškinti kaip jaučiuosi ir kad jo elgesys griauna mūsų santykius. Ačiū, Taškas, dar sykį.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume