Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Poreikis žeminti?

Poreikis žeminti?

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/20 23:22:04 23:22:04

Svečias: Sutinku, kad skyrybų traumos savaime neužgyja ir "persikelia" į kitus santykius . Autorė teisi. Jei nesigydai, savaime niekas nepraeina.
Būtų įdomu sužinoti, o kaip Jūs gydotės? Ką nuveikėte, kad pasveiktumėte ? Iš Jūsų tono "girdsi" priekaištai jam, kaltinimai. Ar estae tikra, kad tai ne Jūsų senos nuoskaudos parsiveja Jus?
Viena yra patarinėti ir postringauti, kaip turėtų būti, o kita - imti ir veikti. Net ir tam, kad nueiti pas psichologą, reikia vidinės jėgos, užaugti. Ir čia diplomai (arba manymas "viską išmanau", intelektas) dažnai kiša koją.
Jūs pabandykite ne kritikuoti vyriškį, bet pasakyti , kaip jaučiatės kaip jis kritikuoja. Nematau perspektyvos santykių kai nesikalbama apie jausmus, o tik žiūrimą į kitą nematant saves, ką jis ir kaip jis.

Sakiau jam ne kartą kaip jaučiuosi. Sakote nekritikuoti. Galbūt, bet jo elgesys kartais yra nesuderinamas su buvimu drauge, ir jei apie tai nesakysiu, jis manys, kad taip ir turi būti. Ir pas psichologę buvau, beje pas tikrai gerą. Ji sakė, kad jis sudėtingas žmogus ir greičiausiai netinkantis šeimai, sulygino jį su Mėlynbarzdžiu . Prognozės ne itin geros. Mano klaidas ji matė tik tolerancijoje jo neadekvataus elgesio bei nemeilėje sau, jos nuomonė man tiesą sakant per daug griežta...bet ji turi nepalyginamai daugiau patirties, ir pradedu ja tikėti: santykiai sunkūs, aš jaučiuosi blogai,ar verta tęsti?..

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 00:11:28 00:11:28

Netesk. yra tokia vyru rusis, kurie negali nezeminti. jei sutinka ramesne, nuolaidesne, tolerantiskesne moteri, palaipsniui uzlipa jai ant galvos. jie negali kitaip, jie savo verte jaucia tik pazemine kita. tokie vyrai gali sugyventi tik su labai "kietom" moterim, tokiom kurios gali "pastoveti uz save", duoti atitinkama atkirti, nusodinti toki zemintoja. tik su tokia jie elgiasi normaliai.
kuo labiau stengsites prisitaikyti, tuo bus blogiau.
kaip duoti tokiam atkirti, sunku pasakyti. kiekvienas zmogus vis kitoks. galiu tik patarti neparodyti to, kad jus reaguojate i jo zeminima greiciau pasisaipykite is jo tu poelgiu (galima ir skaudziai), slepkite savo jautrias vietas, ziurekite i ji is auksto. Bukite uz ji stipresne.
Manau, daugelis forumieciu sakys, kad as neteisi. Bet as turiu ne mazai tokios praktikos.

Odisejas1981

O

28 įrašai

2012/02/21 05:41:40 05:41:40

Jei santykiai sukelia daugiau galvos skausmo,nei malonumu...metas keisti "meiles" objekta:)

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/02/21 06:45:50 06:45:50

Svečias: Netesk. yra tokia vyru rusis, kurie negali nezeminti. jei sutinka ramesne, nuolaidesne, tolerantiskesne moteri, palaipsniui uzlipa jai ant galvos. jie negali kitaip, jie savo verte jaucia tik pazemine kita. tokie vyrai gali sugyventi tik su labai "kietom" moterim, tokiom kurios gali "pastoveti uz save", duoti atitinkama atkirti, nusodinti toki zemintoja. tik su tokia jie elgiasi normaliai.
kaip duoti tokiam atkirti, sunku pasakyti. kiekvienas zmogus vis kitoks. galiu tik patarti neparodyti to, kad jus reaguojate i jo zeminima greiciau pasisaipykite is jo tu poelgiu (galima ir skaudziai), slepkite savo jautrias vietas, ziurekite i ji is auksto. Bukite uz ji stipresne.
Manau, daugelis forumieciu sakys, kad as neteisi. Bet as turiu ne mazai tokios praktikos.

Visiškai sutinku su pirma dalim, iš tiesu reiketu atkreipti dėmesį į harakteriu suderinamuma, kitaip problemos neišvengiamos, tik vat ta Venera...
Bet siūlomi vaistai visiškai netinkami.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/02/21 06:59:05 06:59:05

Svečias:

Kur ten ne.
Nebuvot Jūs pas psichologą.
Ne patarimo Jums reikėjo.
Užknisot greičiausiai savo vyrą, o kovos lauką perkėlėt į forumą. Savivertės atstatyti.

Atleiskite, bet nesąmoningai mano galvoje tapote Afrikos asmeniu.

Svečias:
Tikriausiai ir aš turiu tų erzinančių įpročių, bet jis kalba tik apie vieną: O mano tolerancijos kaina didoka, matau pati. Tampu irzli. Dėl to, ar pavyks mylėti. Juk jau myliu. Sakysite tai ne meilė. Et, kas tą gali tiksliai išmatuoti? Mano nuomone meilių yra tiek , kiek žmonių, ir teigti, kad štai tas myli, o anas ne, būtų drąsoka, nes mes nevienodai suvokiame meilę, kitaip ir negali būti. Biblijoje pateiktas suidealintas meilės apibūdinimas, vidutiniam žmogui tai vargu ar prieinama. Išauklėti jo nesitikėjau,Verčia būti kartu vis ta pati meilė. Tik nežinau ar ilgai. Nes ji praeina, jei nėra kuo ją kurstyti.

Turite tris skirtingu asmenų komentarus kurie Jums patvirtina. Kokia tapote tuo ir dalinatės.
Kelių daug ir tik vienas teisingas.
Kūnas tai ta vieta kurioje nematoma virsta matoma.

Pripažįstu Jūsų pranašumą.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/02/21 07:04:38 07:04:38

Svečias: [
Biblijoje pateiktas suidealintas meilės apibūdinimas, vidutiniam žmogui tai vargu ar prieinama.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 16:29:18 16:29:18

Svečias: Netesk. yra tokia vyru rusis, kurie negali nezeminti. jei sutinka ramesne, nuolaidesne, tolerantiskesne moteri, palaipsniui uzlipa jai ant galvos. jie negali kitaip, jie savo verte jaucia tik pazemine kita. tokie vyrai gali sugyventi tik su labai "kietom" moterim, tokiom kurios gali "pastoveti uz save", duoti atitinkama atkirti, nusodinti toki zemintoja. tik su tokia jie elgiasi normaliai.

Jūs teisi, dėkoju už patarimus . Tą patį , tik kitais žodžiais, man sakė ir psichologė.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 16:40:07 16:40:07

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Svečias:

Kur ten ne.
Nebuvot Jūs pas psichologą.
Ne patarimo Jums reikėjo.
Užknisot greičiausiai savo vyrą, o kovos lauką perkėlėt į forumą. Savivertės atstatyti.

Atleiskite, bet nesąmoningai mano galvoje tapote Afrikos asmeniu.

Turite tris skirtingu asmenų komentarus kurie Jums patvirtina. Kokia tapote tuo ir dalinatės.
Kelių daug ir tik vienas teisingas.
Kūnas tai ta vieta kurioje nematoma virsta matoma.

Pripažįstu Jūsų pranašumą.

Nežinau apie kokį pranašumą kalba eina, aš to nesakiau. Tikrai buvau pas psichologe,meluoti man nėra ko. Jei jį užknisčiau( tik nežinau kuo?), jis būtų jau man pasakęs sudie, tad greičiau užkniso jis mane . O jus laikiau įžvalgesniu, atleiskite. Visuose patarimuose matau naudingų krypčių, o visai nenaudinga kai pradeda išvedžioti ko norėjau ir ko nenorėjau, nors niekada nera matęs pašnekovo . Tuo labai man primenate jį...Jis tarsi dievas viską žino, mato - o iš tikro beveik nieko.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/21 16:43:04 16:43:04

Svečias:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Svečias:

Beje, draugeli, čia net ne mano postas Tai svečio atsakymas man, tad jūsų komentaras skubotas. Atidžiau .

tai suprask, kad gudras

T

1 įrašai

2012/02/21 16:55:09 16:55:09

Svečias:
Svečias:

Beje, draugeli, čia net ne mano postas Tai svečio atsakymas man, tad jūsų komentaras skubotas. Atidžiau .

[/quote]
kai visi vadinasi ,,sveciais'' nieks nebesupras kieno kuris postas - ar to paties, ar keliu zmoniu, ar vyro, ar moters, ar autores.Anoniminiai postai beverciai,nes net neimanoma suprasti su kuo tesi diskusija.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume