O aš mielai būčiau pasidalinęs taip kaip aš tai suprantu. Jei tik kuris būtu panorėjęs.
O galų gale, ar būčiau čia kėlęs straipsnį kuris man nepatinka. Straipsnį kuris manęs neatitinka?!
Galvoju ar aš straipsnių rašytojas. Panašu, kad ne.
Man jie patiko aš juos įkėliau. Man patinka faktai ir mechanizmai. Bet ne tai kaip tai pateikta. Na nevisai taip, literatūrinei pagražinimai mane nervina.
Nepatinka, skaityk Borgia.
Nenori taip, pasidaryk pagal save.
Pagarbiai skaitytojai, "Ką pati padariau ne taip. Tačiau, jei dėk kažkokios nesėkmės is vis sugryžinėsiu atgal ir vėl mintyse save kaltinsiu ar kritikuosiu n kartų, kas tada gausis "
siūlau knygą "Demonas mitas ir realybė" kurios druską pateikiau pasakoje. Ar geriau turėčiau perrašyti knygą?
"nepakankamai įvertina tinkamumą vienas kitam, prasideda nenoras girdėti kitą, bandymai keistis ne pačiam, o jau pasirinktą žmogų.
Labai svarbu nepadaryti klaidos pasirinkime.."
Taip labai svarbu, pažinti bent susipažinti su savimi bei supančiu pasauliu. Kai pažinsi save, pažinsi kitą. Bėda ta, kad tam reikalingas tarsi veidrodis kitas, kuris atspindėtu.
O jei, be paminėto ankščiau, atsiranda kito žmogaus Ego, narcizmas, infantilumas?! Štai priėjome ir kreivų veidrodžių karalystės.
"sutik, net mokyklinio amžiaus vaikas moka."
Išankstinės nuostatos, noras pažeminti (vertinti kitus kaip prastesnius), nenoras girdėti, bandymas keisti(perdaryti pagal savo paveikslą). Kodėl kitų nesuprantame, nenorime priimti kitų nuomonės. Į viską atsakiau.