Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Rutinos pinklės ar kaip jos neprarasti

Rutinos pinklės ar kaip jos neprarasti

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/08/21 10:38:05 10:38:05

"Antroji meilės būsena, kuomet porą laiko ryšys, per kurį žmonės [color=#FF0000:nwc9qf8b][b:nwc9qf8b]tenkina vienas kito poreikius[/b:nwc9qf8b][/color:nwc9qf8b], taip pat yra labai laikina. Būtent imančiąją meilę pasirinkę asmenys, tokių mūsų didžioji dalis, neretai atsiduria santykių krizėje, nes iliuzija, jog kitas žmogus yra tik dėl mūsų ir gali tobulai atliepti mūsų troškimus, yra neįgyvendinama."
[url:nwc9qf8b]http://gyvenimas.delfi.lt/love/psichologo-patarimai-visai-nenoriu-su-juo-myletis.d?id=48682671[/url:nwc9qf8b]

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/08/21 15:04:30 15:04:30

Svečias: Žinot, mes tik jums bandeme atskleisti ESMĘ, iš moteriškos pusės. Jei pagauni esmę, smulkmenos susitvarko savaime.

Aš manau, kad nedažna moteris sakys "oi, žinai, pasipiršk man, kaip noriu ištekėt", arba "arba zenijames, arba skiriames". Ypac ta, kuri save laiko isdidzia. Dazna net neuzsimintu, sakytu - gerai, man tai nera butina ir tt., nes, bent jau as manau, kad tai vyro prerogatyva ir pasirinkimo laisve, nenoreciau primesti savo noru. Ir visgi... O jeigu jus isties pasipersate ir moteris sako- zinai, gal neskubekim, pasiulyciau sunerimt, nes mes irgi nedaznai buname tikros, kad tai JIS...

Apskritai, manau, geriausia buna, kai guma nepersitempia. Kaip kazkas pasake, uzsistoveje santykiai ima smirdeti.

Labai geras komentaras. Norėjau tą patį pasakyti, bet kažkaip neradau tinkamo išsireiškimo.
Manau, po juo pasirašytų 90% moterų.
Aplodismentai

C

1075 įrašai

2011/08/21 16:04:04 16:04:04

Ugnele, tau gal noretu pritarti 90% moteru. Is sito skaiciau gal tik 0,01% bus nutraukusios (-e) baznytines santuokas. Civiline metrikacija tai tik stampas pase ir sis principo reikalas. Skalambiji is savo varpines siuo atveju.

Jėzus atsiliepė: „Eik, pakviesk savo vyrą ir sugrįžk čia”.
Moteris atsakė: „Aš neturiu vyro”. Jėzus jai tarė: „Gerai pasakei: ‘Neturiu vyro’,
nes esi turėjusi penkis vyrus, ir tas, kurį dabar turi, nėra tavo vyras. Čia tu tiesą pasakei”.
Jn4 17-18

"nes mes irgi nedaznai buname tikros, kad tai JIS..."
Nebutu tas klausimas i vata suvyniotas,o pateiktas tiesiai, iskart mergaite butum pasiusta issiaiskinti su savimi tas ar ne tas.
"Dazna net neuzsimintu, sakytu - gerai, man tai nera butina ir tt"
Vyrai nera tokie durneliai kaip tu manai, jei i klausima atsako nera butina vadinasi nera butina. Jei tau nereik tai kaip kuriems tuo labiau. Tie kurie abejoja, toks atsakymas sukelia dar didesnes abejones.
"Aš manau, kad nedažna moteris sakys "oi, žinai, pasipiršk man, kaip noriu ištekėt","
As manau, kad vyras surades ne ta moteri "kuri save laiko isdidzia" ir tampancia guma, o nuolankiai ir zavinga, pats pasipirs daug greiciau nei spesi apie tai pagalvoti.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/08/21 16:23:12 16:23:12

Draugui:
,,Civiline metrikacija tai tik stampas pase ir sis principo reikalas." - nemanau.
Nebūtina būti labai labai tikinčiu, kad santuoka bet kuriuo atveju būtų daug daugiau, nei paprastas gyvenimas susidėjus.
Tebūnie, tu tuo netiki ir tebūnie, tai yra tik iš mano varpinės.
Bet kodėl manai, kad tik labai uolūs katalikai gali turėti savo vertybes?

,,Vyrai nera tokie durneliai kaip tu manai, jei i klausima atsako nera butina vadinasi nera butina. Jei tau nereik tai kaip kuriems tuo labiau. Tie kurie abejoja, toks atsakymas sukelia dar didesnes abejones.'' - aš nemanau, kad vyrai yra durneliai, bet būtent šitoje vietoje eilinį kartą pasakysiu - moterys dažnai mąsto kitaip nei vyrai.

,,As manau, kad vyras surades ne ta moteri "kuri save laiko isdidzia" ir tampancia guma, o nuolankiai ir zavinga, pats pasipirs daug greiciau nei spesi apie tai pagalvoti.'' - aš idealistiškai manau, kad taip turėtų būti. Bet kuo toliau, taip būna vis rečiau, nes dabar propaguojamos vertybės nustumia santuoką į šoną, pirmenybę teikiant patogumui Ir gyvenimui be didelių įsipareigojimų.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/21 16:47:54 16:47:54

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Ugnele, tau gal noretu pritarti 90% moteru. Is sito skaiciau gal tik 0,01% bus nutraukusios (-e) baznytines santuokas. Civiline metrikacija tai tik stampas pase ir sis principo reikalas. Skalambiji is savo varpines siuo atveju.

Jėzus atsiliepė: „Eik, pakviesk savo vyrą ir sugrįžk čia”.
Moteris atsakė: „Aš neturiu vyro”. Jėzus jai tarė: „Gerai pasakei: ‘Neturiu vyro’,
nes esi turėjusi penkis vyrus, ir tas, kurį dabar turi, nėra tavo vyras. Čia tu tiesą pasakei”.
Jn4 17-18

"nes mes irgi nedaznai buname tikros, kad tai JIS..."
Nebutu tas klausimas i vata suvyniotas,o pateiktas tiesiai, iskart mergaite butum pasiusta issiaiskinti su savimi tas ar ne tas.
"Dazna net neuzsimintu, sakytu - gerai, man tai nera butina ir tt"
Vyrai nera tokie durneliai kaip tu manai, jei i klausima atsako nera butina vadinasi nera butina. Jei tau nereik tai kaip kuriems tuo labiau. Tie kurie abejoja, toks atsakymas sukelia dar didesnes abejones.
"Aš manau, kad nedažna moteris sakys "oi, žinai, pasipiršk man, kaip noriu ištekėt","
As manau, kad vyras surades ne ta moteri "kuri save laiko isdidzia" ir tampancia guma, o nuolankiai ir zavinga, pats pasipirs daug greiciau nei spesi apie tai pagalvoti.

Del Jezaus cia jau grynai ideologiniai skirtumai , jus esate netikintis, todel santuoka baznycioje jums nieko nereiskia. Tad nieko ir neprikisu, asmeniskai as renkuosi tikincius vyrus.

Paskutinis Jusu sakinys daro reziume, kad jei po penkiu metu draugystes vyras nesipersa ir nebijo prarasti, reiskia, nera tikras, kad tai JI . Abejoti - gali, aisku, nieko nuostabaus, kiekvienas mirtingasis abejoja.

Bet zinot, kas man juokingiausia, esu sutikusi tokiu vyru (ir ne net du ), kurie turi savo ilgametes paneles, dar... meiluziu ar sekso partneriu ir yra isitikine, kad ja KADA NORS ves ir kad tai tai JI

Matyt, vyrai supranta tik vyrus

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/21 16:55:42 16:55:42

As tiesiog pastebejau , kad ir vyrai prisirisa prie moteru, kartais net labiau, tad kyla klausimas is priesingos puses - ar patys vyrai nesipirsdami nesibaimina prarasti moteru??

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/21 16:57:15 16:57:15

Svečias: As tiesiog pastebejau , kad ir vyrai prisirisa prie moteru, kartais net labiau, tad kyla klausimas is priesingos puses - ar patys vyrai nesipirsdami nesibaimina prarasti moteru??

Tai yra ar nebijo, kad kitas gali greiciau pasipirst Aisku, jei ne ji, tai ne ji, kaip sakant, abejoti, galvoti - zmogiska, bet jeigu tvirtina, kad "tai mano zmogus"... hmzmzzzzz

C

1075 įrašai

2011/08/21 17:24:59 17:24:59

Ugnelė.: Bet kodėl manai, kad tik labai uolūs katalikai gali turėti savo vertybes?

Hm. Nesakiau uolus ir neprasiau.
Hm. As manau, jei du laivai juroje keliauja ir mato viena svyturi jie plaukia i viena kranta.
Manau atsakiau i pateiktus klausimus.

Bendruomene, nuo zodzio bedra. Seima, vienas del kito.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/21 17:28:08 17:28:08

Svečias:
Svečias: As tiesiog pastebejau , kad ir vyrai prisirisa prie moteru, kartais net labiau, tad kyla klausimas is priesingos puses - ar patys vyrai nesipirsdami nesibaimina prarasti moteru??

Tai yra ar nebijo, kad kitas gali greiciau pasipirst Aisku, jei ne ji, tai ne ji, kaip sakant, abejoti, galvoti - zmogiska, bet jeigu tvirtina, kad "tai mano zmogus"... hmzmzzzzz

Jeigu, po penkerių metų, vyras į akis tvirtina, kad tu esi jo žmogus, o pats sau tyliai abejoja - ar tai ji ar ne ji - tokių nutrūkusių santykių neverta gailėti, nes pakankamai po trumpesnio pažinties laiko jau įmanoma pažinti koks žmogus ištikro yra.

C

1075 įrašai

2011/08/21 17:32:35 17:32:35

Svečias: Bet zinot, kas man juokingiausia, esu sutikusi tokiu vyru (ir ne net du ), kurie turi savo ilgametes paneles, dar... meiluziu ar sekso partneriu ir yra isitikine, kad ja KADA NORS ves ir kad tai tai JI

Matyt, vyrai supranta tik vyrus

Man taves gaila.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume