cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Ugnele, tau gal noretu pritarti 90% moteru. Is sito skaiciau gal tik 0,01% bus nutraukusios (-e) baznytines santuokas. Civiline metrikacija tai tik stampas pase ir sis principo reikalas. Skalambiji is savo varpines siuo atveju.
Jėzus atsiliepė: „Eik, pakviesk savo vyrą ir sugrįžk čia”.
Moteris atsakė: „Aš neturiu vyro”. Jėzus jai tarė: „Gerai pasakei: ‘Neturiu vyro’,
nes esi turėjusi penkis vyrus, ir tas, kurį dabar turi, nėra tavo vyras. Čia tu tiesą pasakei”.
Jn4 17-18
"nes mes irgi nedaznai buname tikros, kad tai JIS..."
Nebutu tas klausimas i vata suvyniotas,o pateiktas tiesiai, iskart mergaite butum pasiusta issiaiskinti su savimi tas ar ne tas.
"Dazna net neuzsimintu, sakytu - gerai, man tai nera butina ir tt"
Vyrai nera tokie durneliai kaip tu manai, jei i klausima atsako nera butina vadinasi nera butina. Jei tau nereik tai kaip kuriems tuo labiau. Tie kurie abejoja, toks atsakymas sukelia dar didesnes abejones.
"Aš manau, kad nedažna moteris sakys "oi, žinai, pasipiršk man, kaip noriu ištekėt","
As manau, kad vyras surades ne ta moteri "kuri save laiko isdidzia" ir tampancia guma, o nuolankiai ir zavinga, pats pasipirs daug greiciau nei spesi apie tai pagalvoti.
Del Jezaus cia jau grynai ideologiniai skirtumai , jus esate netikintis, todel santuoka baznycioje jums nieko nereiskia. Tad nieko ir neprikisu, asmeniskai as renkuosi tikincius vyrus.
Paskutinis Jusu sakinys daro reziume, kad jei po penkiu metu draugystes vyras nesipersa ir nebijo prarasti, reiskia, nera tikras, kad tai JI . Abejoti - gali, aisku, nieko nuostabaus, kiekvienas mirtingasis abejoja.
Bet zinot, kas man juokingiausia, esu sutikusi tokiu vyru (ir ne net du ), kurie turi savo ilgametes paneles, dar... meiluziu ar sekso partneriu ir yra isitikine, kad ja KADA NORS ves ir kad tai tai JI
Matyt, vyrai supranta tik vyrus