Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Rutinos pinklės ar kaip jos neprarasti

Rutinos pinklės ar kaip jos neprarasti

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/21 19:07:37 19:07:37

Svečias:
Svečias:
Svečias: As tiesiog pastebejau , kad ir vyrai prisirisa prie moteru, kartais net labiau, tad kyla klausimas is priesingos puses - ar patys vyrai nesipirsdami nesibaimina prarasti moteru??

Tai yra ar nebijo, kad kitas gali greiciau pasipirst Aisku, jei ne ji, tai ne ji, kaip sakant, abejoti, galvoti - zmogiska, bet jeigu tvirtina, kad "tai mano zmogus"... hmzmzzzzz

Jeigu, po penkerių metų, vyras į akis tvirtina, kad tu esi jo žmogus, o pats sau tyliai abejoja - ar tai ji ar ne ji - tokių nutrūkusių santykių neverta gailėti, nes pakankamai po trumpesnio pažinties laiko jau įmanoma pažinti koks žmogus ištikro yra.

Tvirtina, kalba apie bendra ateiti, o kas gali zinot, ka jis galvoja viduj... Negime mokantis skaityti mintis.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/21 19:11:51 19:11:51

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Svečias: Bet zinot, kas man juokingiausia, esu sutikusi tokiu vyru (ir ne net du ), kurie turi savo ilgametes paneles, dar... meiluziu ar sekso partneriu ir yra isitikine, kad ja KADA NORS ves ir kad tai tai JI

Matyt, vyrai supranta tik vyrus

Man taves gaila.

Siaip.. yra sakoma, troksti ivairoves vyrai nusttoja tada, kada is tikruju isimyli...

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/21 19:19:23 19:19:23

Svečias: Bet zinot, kas man juokingiausia, esu sutikusi tokiu vyru (ir ne net du ), kurie turi savo ilgametes paneles, dar... meiluziu ar sekso partneriu ir yra isitikine, kad ja KADA NORS ves ir kad tai tai JI

Matyt, vyrai supranta tik vyrus

Man taves gaila.

Man irgi kartais saves buna gaila
Bet dar idomiau, kad tokie vyrai kartkartem nusistebi savo isrinktaja ir pasako "kazi kas jai pasidare, kad ji taip atsalo" , as negaleciau gyventi be jos.o is tikruju jo kūlis perkaito

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/21 19:47:42 19:47:42

man tai irgi gaila to, kur nieko neturi net pinigeliu

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/08/23 07:02:04 07:02:04

As sakau melo kojos trumpos.
Jei jau manes negirdit, tai gal pagal lyti isgirsit?!
Seni bajeriai naujame laikrastyje...
"Tau, be abejonės, reikėtų nepamiršti, jog manai, kad santykiuose yra kažkas negerai, galbūt juose iš tiesų kažkas ne taip. Dėl didelio noro ištekėti, įsipareigoti ir įpareigoti, moteris „apanka“ ir nemato, jog tai, ką ji vadina savo santykiais, tėra vienas didelis, tamsus, purvinas muilo burbulas, kuris anksčiau ar vėliau vis tiek sprogsta. "

"Norėdama suvilioti vyrą ir už jo ištekėti privalai išmokti mylėti save ir gyventi TIK su savimi. Kai būsi įdomi sau, tapsi įdomi ir tave supantiems vyrams."

[url:3obrglou]http://www.balsas.lt/naujiena/551880/kodel-jos-nori-isteketi-o-jie-tingi-vesti[/url:3obrglou]

Svečias: [
Man irgi kartais saves buna gaila
Bet dar idomiau, kad tokie vyrai kartkartem nusistebi savo isrinktaja ir pasako "kazi kas jai pasidare, kad ji taip atsalo"

Atsibodo vaidinti ta geraja feja, stai kas nutiko, kad ji atsalo. Tiksliau nei nebuvo silta, o vaidmainiavo tam, kad isteketi.

Svečias: man tai irgi gaila to, kur nieko neturi net pinigeliu

Zinai ko turi ir ko ne. Bet istiesu, ne visiems turiu pinigeliu paskambinti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/23 07:15:09 07:15:09

Bliamba, gerai, kad as nenoriu istekete! Net ilgalaikiu santykiu nenoriu

C

1075 įrašai

2011/08/23 07:47:17 07:47:17

Svečias: Bliamba, gerai, kad as nenoriu istekete! Net ilgalaikiu santykiu nenoriu

O kam idomu ko tu nori?

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/23 08:14:43 08:14:43

Svečias: Bliamba, gerai, kad as nenoriu istekete! Net ilgalaikiu santykiu nenoriu

O kam idomu ko tu nori?

O kam idomi sita tavo nuomone?

C

1075 įrašai

2011/08/23 08:17:47 08:17:47

as tai diskusiju forume, o tu kur?

Nelaiminguolė

N

41 įrašai

2011/08/29 08:48:01 08:48:01

Merginai matomai persitesi viskas. Tu klausi, kaip jos neprarasti, atsakymas - vesti.

Ir, kiek suprantu, tave cia domino moteru nuomones - visos moterys atsake vieningai, manau, labai aisku. O jei slepdamasis po "rimtais" argumentais nesi tikras, kad tai JI, bandyk visaip pasitikrint.

Panelei matomai viskas ima nusibost.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume