Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Laukiu 'myliu' sulauksiu?

Laukiu 'myliu' sulauksiu?

anonimė

A

13 įrašai

2011/06/17 12:55:05 12:55:05

miglė: O aš tai visai pasimetusi.Susirašinėjame su vaikinu,susitikinėjame,rimtai bendraujame,bet jis anketos neiištrina.O aš netrinu dėlto,kad man taip pat nesakė,kad ištrinčiau.Tai kada ta pagaliau trinama anketa,ar taip ir pasilieka jinai? Man nemalonu,nes nekaip jaučiuosi,kažkaip netikra atrodo,nors rimtai bendraujame.
Gal kas atsakytų?

Anketos pazinciu svetainese neturetu buti, cia ne FB...bet gal jis taip i ta reikala neziuri ir mato kad tavoji yra ir irgi mintys kyla.. Bet is kitos puses anketa anketomis, bet zmones diskusijos sedi - nuomonemis dalinasi, va ir laiko jis savo user anketa, kad bendrautu kaip narys...O kad tau niekas nesake savaja istrinti?!!! As atsiprasau uz grubuma, bet nejaugi turi sakyti: 'trink mieloji ta anketa'? aciu dievui kad taip nesako, nes kita karta sakytu: 'to nesidek, ten neik, su tuo nekalbek, taip neziurek' noretumei taip?!!! Geriau pasakyk prie progos: 'mielasis o musu anketu bereikia darnioje poroje?' ir tiek...Atsakymas bus kaip ant delno, supranti pati ane, pasidarysi isvadas...

???

?

227 įrašai

2011/06/17 14:29:43 14:29:43

miglė: O aš tai visai pasimetusi.Susirašinėjame su vaikinu,susitikinėjame,rimtai bendraujame,bet jis anketos neiištrina.O aš netrinu dėlto,kad man taip pat nesakė,kad ištrinčiau.Tai kada ta pagaliau trinama anketa,ar taip ir pasilieka jinai? Man nemalonu,nes nekaip jaučiuosi,kažkaip netikra atrodo,nors rimtai bendraujame.
Gal kas atsakytų?

o kaip rimtai? su seksu?

inga38

I

2 įrašai

2011/06/17 14:34:12 14:34:12

Celtic: Sveiki: nusprendziau ir as cia klausimeli iskelti. Kada reikia laukti/sulaukti zodzio myliu? Iskart sakau, man ne 16-a metu...bet stai dilema: bendraujame, draugaujame su vaikinu jau virs puse metu. Kalbame apie bendra ateiti, dovaneles, geles ir demesys kasdien. Zodziai visada, mus, mes ir kiti grazbyliavimai yra...va nera to ‘myliu’. Drauges prisake pirmai nieko nesakyti, ir nesiverziu...Ir nera kad as naktimis nemiegu laukdama to zodzio, bet nori nenori mintis praskrieja, o tai kur gi tas kitiem nuvalkiotas ‘myliu’ – laukiamas gi...

Myliu tai tik zodis,tas jausmas buna viduje nereikia jo ir sakyt,kartais tyledamas jauti ta meile,bet jei svarbus tas zodis tau palauk ir isgirsi bet kai isgirsi tau nuo to geriau neliks bus kaip ir dabar viskas tas pats ,zmogus kartais veiksmais daugiau pasako nei zodziais

TA PATI

T

8 įrašai

2011/06/17 16:22:48 16:22:48

Autore:
ta pati: O kam tie maivymaisi? Negi net sau pačiai negali pripažinti, kad abejoji ar esi mylima ir tokia neaiški situacija tave nervina.
Ir ką daro savimi pasitikintys žmonės - jie ima ir išsiaiškina tą situaciją, o kurie jaučiasi luzeriais - apsimeta, kad čia viskas TIPO juokeliai ir tu pati - juokelis ir visiškai nesvarbi. ALIO SAVIGARBOS DAUGIAU

Alio?! Nesuprantu ko cia tulzi lieji...Parasiau, paklausiau - kam chamavoti neaisku..svarbiausia tau lengviau pasidare .

Tam, kad atsisveikintum ir pati sau nemeluotum

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/17 17:06:17 17:06:17

ta pati: O kam tie maivymaisi? Negi net sau pačiai negali pripažinti, kad abejoji ar esi mylima ir tokia neaiški situacija tave nervina.
Ir ką daro savimi pasitikintys žmonės - jie ima ir išsiaiškina tą situaciją, o kurie jaučiasi luzeriais - apsimeta, kad čia viskas TIPO juokeliai ir tu pati - juokelis ir visiškai nesvarbi. ALIO SAVIGARBOS DAUGIAU

teisybe tau pasake ir ner ko pykti uz teisybe, nebent nori girdeti tai, ka nori

Autore

A

28 įrašai

2011/06/18 16:51:26 16:51:26

Svečias:

ne ka pasake o KAIP!

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/18 17:47:18 17:47:18

Autore:
Svečias:

ne ka pasake o KAIP!

Normaliai tau pasake. Ir nevartyk cia akiu, pilna visokiu kompleksu esi! Pasake tiesiai ir aiskiai.

Svetė

S

256 įrašai

2011/06/19 11:24:54 11:24:54

Keista..Paprastai jei žmogui patini jis kažkaip prasitaria.. ar kada labai patinki, ar įsimylėjęs, jei labai drovus, tai bent žvilgsnis turėtų išduoti jausmus..Aš tiesiog paklausčiau Ką tu man jauti?''. Dovanėlės, dėmesys gali būti nebūtinai iš meilės..

Celtic: Sveiki: nusprendziau ir as cia klausimeli iskelti. Kada reikia laukti/sulaukti zodzio myliu? Iskart sakau, man ne 16-a metu...bet stai dilema: bendraujame, draugaujame su vaikinu jau virs puse metu. Kalbame apie bendra ateiti, dovaneles, geles ir demesys kasdien. Zodziai visada, mus, mes ir kiti grazbyliavimai yra...va nera to ‘myliu’. Drauges prisake pirmai nieko nesakyti, ir nesiverziu...Ir nera kad as naktimis nemiegu laukdama to zodzio, bet nori nenori mintis praskrieja, o tai kur gi tas kitiem nuvalkiotas ‘myliu’ – laukiamas gi...

TA PATI

T

8 įrašai

2011/06/20 07:02:15 07:02:15

Autore:
Svečias:

ka pakeis,jei isgirsi ta ,,myliu''? Santykiai pasikeis?

Pasikeis, tempsiu i zaksa tada juokauju aisku, ne turbut nepasikeis, velniai zino kam man to reikia...Gal kad uzsitikrinti...gal nebereikia ziureti tu romantiniu komendiju

va šituo pasisakymu pati save ypatingai susiniekinai - tarsi visiems pasakei - aš nieko rimto pasakyti negaliu, aš esu klounas, juokitės iš manęs.
tik kažkodėl labai jau nepatenkinta likai kai tonu į toną pasakiau tai, ką ir pati žinai.

TA PATI

T

8 įrašai

2011/06/20 07:03:54 07:03:54

???:
Gal kas atsakytų?

o kaip rimtai? su seksu?

o šventas naivume...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume