2011/06/16 16:05:08 16:05:08
Svečias: Celtic: Sveiki: nusprendziau ir as cia klausimeli iskelti. Kada reikia laukti/sulaukti zodzio myliu? Iskart sakau, man ne 16-a metu...bet stai dilema: bendraujame, draugaujame su vaikinu jau virs puse metu. Kalbame apie bendra ateiti, dovaneles, geles ir demesys kasdien. Zodziai visada, mus, mes ir kiti grazbyliavimai yra...va nera to ‘myliu’. Drauges prisake pirmai nieko nesakyti, ir nesiverziu...Ir nera kad as naktimis nemiegu laukdama to zodzio, bet nori nenori mintis praskrieja, o tai kur gi tas kitiem nuvalkiotas ‘myliu’ – laukiamas gi...
ka pakeis,jei isgirsi ta ,,myliu''? Santykiai pasikeis?
Pasikeis, tempsiu i zaksa tada juokauju aisku, ne turbut nepasikeis, velniai zino kam man to reikia...Gal kad uzsitikrinti...gal nebereikia ziureti tu romantiniu komendiju
2011/06/16 16:16:56 16:16:56
O kam tie maivymaisi? Negi net sau pačiai negali pripažinti, kad abejoji ar esi mylima ir tokia neaiški situacija tave nervina.
Ir ką daro savimi pasitikintys žmonės - jie ima ir išsiaiškina tą situaciją, o kurie jaučiasi luzeriais - apsimeta, kad čia viskas TIPO juokeliai ir tu pati - juokelis ir visiškai nesvarbi. ALIO SAVIGARBOS DAUGIAU
2011/06/16 17:54:56 17:54:56
O aš tai visai pasimetusi.Susirašinėjame su vaikinu,susitikinėjame,rimtai bendraujame,bet jis anketos neiištrina.O aš netrinu dėlto,kad man taip pat nesakė,kad ištrinčiau.Tai kada ta pagaliau trinama anketa,ar taip ir pasilieka jinai? Man nemalonu,nes nekaip jaučiuosi,kažkaip netikra atrodo,nors rimtai bendraujame.
Gal kas atsakytų?
2011/06/16 18:00:52 18:00:52
Atsakyti gali tik tavo draugas.
2011/06/16 19:08:18 19:08:18
miglė: O aš tai visai pasimetusi.Susirašinėjame su vaikinu,susitikinėjame,rimtai bendraujame,bet jis anketos neiištrina.O aš netrinu dėlto,kad man taip pat nesakė,kad ištrinčiau.Tai kada ta pagaliau trinama anketa,ar taip ir pasilieka jinai? Man nemalonu,nes nekaip jaučiuosi,kažkaip netikra atrodo,nors rimtai bendraujame.
Gal kas atsakytų?
O ką tavo draugas sako? Gal jis mąsto tyliai panašiai , kaip ir tu (jei nesikalbate) ?
Jei tau nemalonu, taip ir turi pasakyti draugui.
2011/06/16 20:09:30 20:09:30
Celtic: Sveiki: nusprendziau ir as cia klausimeli iskelti. Kada reikia laukti/sulaukti zodzio myliu? Iskart sakau, man ne 16-a metu...bet stai dilema: bendraujame, draugaujame su vaikinu jau virs puse metu. Kalbame apie bendra ateiti, dovaneles, geles ir demesys kasdien. Zodziai visada, mus, mes ir kiti grazbyliavimai yra...va nera to ‘myliu’. Drauges prisake pirmai nieko nesakyti, ir nesiverziu...Ir nera kad as naktimis nemiegu laukdama to zodzio, bet nori nenori mintis praskrieja, o tai kur gi tas kitiem nuvalkiotas ‘myliu’ – laukiamas gi...
Man atrodo, siuo atveju veiksmai kalba kur kas iskalbingiau, nei zodziai. Jeigu jau yra planuojama bendra ateitis, tai ar gali buti abejoniu? Tiesiog kai kurie zmones nelinke saldzialiezuviauti.
2011/06/16 20:10:42 20:10:42
autore: Svečias: Susimasciau, jie esi ne ir klausai ka drauges patarineja... tai gal tau 17?
Ah tas mergaitiskas naivumas ir tikejimas pasakomis, Siuo atveju - myliu kaip kazkoks burtazodis tau paciai.
Ech kur tie mano 17-a...ne tikrai ne 17-a ))) tiesiog, drauges 'ikisau' nesusimasciusi kad pakis koja klausimui...prisiminiau postringavimus - sykstu moteris neturi sakyti tu zodzu pirma ir tiek...
Kodel ne? O kas gi nutiks, jei moteris pirma tai pasakys? O gal jis to nesako, nes laukia to paties is taves? Tu nesakai, jis mano kad tau postringavimai ir meilus zodziai nesvarbu - galbut del to ir nesako. bet jeigu jau zmogus kalba apie bendra ateiti, tai ka pakeis tas zodelis "myliu"? Juk ir taip aisku, kad su nemylima, nepatinkancia, netraukiancia, ne artima siela ir t. t. Niekas ateities neplanuotu.
2011/06/16 20:17:46 20:17:46
Eimantė: O gal kam yra kaip man, susirašinėju su vaikinu iš kito miesto(esam toli vienas nuo kito),jau bus pusė metų,bet jokių ypatingų dėmesio ženklų man nematau,tik kad patinku viskuo ir nori susitikti,daugiausiai kalba jis bedrai apie darbą,kokia žmona turėtų būti ir pan.Jei nerašau vistiek rašo,klausia kur aš,kada susitiksime,ir išvaizdus ir protingas,bet komplimentų nesako.Nežinau kaip suprasti. Rašo,kad be meilės gyventi negalėtų ir panašiai.Kažkaip man keista.
O kas sako kad jis iš meilės ar simpatijos rašo - o gal jis tiesiog kaip draugas rašo, arba kol kas jam patinki kaip drauge, ir nori daugiau pabendrauti kad pazintu tave labiau, o tada galbut pradesi patikti ir rimciau?
2011/06/17 11:48:43 11:48:43
ta pati: O kam tie maivymaisi? Negi net sau pačiai negali pripažinti, kad abejoji ar esi mylima ir tokia neaiški situacija tave nervina.
Ir ką daro savimi pasitikintys žmonės - jie ima ir išsiaiškina tą situaciją, o kurie jaučiasi luzeriais - apsimeta, kad čia viskas TIPO juokeliai ir tu pati - juokelis ir visiškai nesvarbi. ALIO SAVIGARBOS DAUGIAU
Alio?! Nesuprantu ko cia tulzi lieji...Parasiau, paklausiau - kam chamavoti neaisku..svarbiausia tau lengviau pasidare .
2011/06/17 11:52:48 11:52:48
BeStabdziu: Celtic: Sveiki: nusprendziau ir as cia klausimeli iskelti. Kada reikia laukti/sulaukti zodzio myliu? Iskart sakau, man ne 16-a metu...bet stai dilema: bendraujame, draugaujame su vaikinu jau virs puse metu. Kalbame apie bendra ateiti, dovaneles, geles ir demesys kasdien. Zodziai visada, mus, mes ir kiti grazbyliavimai yra...va nera to ‘myliu’. Drauges prisake pirmai nieko nesakyti, ir nesiverziu...Ir nera kad as naktimis nemiegu laukdama to zodzio, bet nori nenori mintis praskrieja, o tai kur gi tas kitiem nuvalkiotas ‘myliu’ – laukiamas gi...
Man atrodo, siuo atveju veiksmai kalba kur kas iskalbingiau, nei zodziai. Jeigu jau yra planuojama bendra ateitis, tai ar gali buti abejoniu? Tiesiog kai kurie zmones nelinke saldzialiezuviauti.
Dekui uz nuomone. As atskiriu pelus nuo grudu, ir tu veiksmu yra daugiau nei 100 meiles zodziu pasakytu...bet gal mes taip augome - kol nera 'myliu' i ausyte, tai ir nemyli bet issiaiskinsime aisku, bet maniau gal siais laikais meileje nebeprisipazistama o as atsilikau kazkur 90-aisiais
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume