Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Laukiu 'myliu' sulauksiu?

Laukiu 'myliu' sulauksiu?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/07/05 19:48:56 19:48:56

VytautasR: Cia jau gausis trolinimas, bet kai praeinu per anketas tai bent jau visos tai su aukstaisiais.
Na, o i tema tai tiesiog noriu pasakyti, kad jei jau isimyli is pirmo zvilgsnio tai nebuna abipusis dalykas ir todel is to nieko gero deja neiseina. Tikiuosi nuo to aiskiau dabar.

11 metu laimingai nugyventi drauge ir pabaigos net nesimato - jums atrodo "nieko gero neisejo"? Kas tuomet gerai anot jusu?

buves VytautasR

B

5 įrašai

2011/07/05 20:58:46 20:58:46

Ai ba aiskinadamas truputi nusisnekejau, tiksliau labai jau griestai pasakiau. Reiktu sakyt: ...dazniausiai nieko gero....
Beabejo tuo atveju tai viskas gerai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 07:24:11 07:24:11

buves VytautasR: Ai ba aiskinadamas truputi nusisnekejau, tiksliau labai jau griestai pasakiau. Reiktu sakyt: ...dazniausiai nieko gero....

tai gal tu buvusysis savo kokiai exei parasyk, geliu nupirk ir pakabinsi bent jau sexui

buves VytautasR

B

5 įrašai

2011/07/06 15:36:49 15:36:49

Svečias:
buves VytautasR: Ai ba aiskinadamas truputi nusisnekejau, tiksliau labai jau griestai pasakiau. Reiktu sakyt: ...dazniausiai nieko gero....

tai gal tu buvusysis savo kokiai exei parasyk, geliu nupirk ir pakabinsi bent jau sexui

Achacha kai paskutini kart buvau pas ja su gelem vietoj bent aciu buvau isvadintas pataikunu. Tiek ji ir matys daugiau gyvenime geles..turguj ant lentynos.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 21:36:43 21:36:43

Buves VytautasR: Achacha kai paskutini kart buvau pas ja su gelem vietoj bent aciu buvau isvadintas pataikunu. Tiek ji ir matys daugiau gyvenime geles..turguj ant lentynos.

Pana taves net su gelem neprieme? Taip, tikrai esi bjauraus budo, ne tik cia bet ir gyvenime.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume