Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Laukiu 'myliu' sulauksiu?

Laukiu 'myliu' sulauksiu?

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/30 08:24:43 08:24:43

BeStabdziu:
autore:
Svečias: Susimasciau, jie esi ne ir klausai ka drauges patarineja... tai gal tau 17?
Ah tas mergaitiskas naivumas ir tikejimas pasakomis, Siuo atveju - myliu kaip kazkoks burtazodis tau paciai.

Ech kur tie mano 17-a...ne tikrai ne 17-a ))) tiesiog, drauges 'ikisau' nesusimasciusi kad pakis koja klausimui...prisiminiau postringavimus - sykstu moteris neturi sakyti tu zodzu pirma ir tiek...

Kodel ne? O kas gi nutiks, jei moteris pirma tai pasakys? O gal jis to nesako, nes laukia to paties is taves? Tu nesakai, jis mano kad tau postringavimai ir meilus zodziai nesvarbu - galbut del to ir nesako. bet jeigu jau zmogus kalba apie bendra ateiti, tai ka pakeis tas zodelis "myliu"? Juk ir taip aisku, kad su nemylima, nepatinkancia, netraukiancia, ne artima siela ir t. t. Niekas ateities neplanuotu.

Vien tai nerodo meilės. Gali būt tik prisirišimas... Vyrai nesivargina analizuodami tokius klausimus, aiskindamiesi, jiems svarbu patogumas.

Romuta

R

497 įrašai

2011/06/30 08:31:18 08:31:18

Celtic: Sveiki: nusprendziau ir as cia klausimeli iskelti. Kada reikia laukti/sulaukti zodzio myliu? Iskart sakau, man ne 16-a metu...bet stai dilema: bendraujame, draugaujame su vaikinu jau virs puse metu. Kalbame apie bendra ateiti, dovaneles, geles ir demesys kasdien. Zodziai visada, mus, mes ir kiti grazbyliavimai yra...va nera to ‘myliu’. Drauges prisake pirmai nieko nesakyti, ir nesiverziu...Ir nera kad as naktimis nemiegu laukdama to zodzio, bet nori nenori mintis praskrieja, o tai kur gi tas kitiem nuvalkiotas ‘myliu’ – laukiamas gi...

O kam tas žodis, argi nebūna kelių skambučių per dieną ir kitų dalykėlių, kurie parodo, kad apie tavę galvoja ir prisimena kasdien O žodis liks tik tuščias garsas, jei tavęs nepasiilgs kasdien ir nerodys kitais būdais, kiek esi svarbi.

mariuxas73

M

48 įrašai

2011/07/03 22:10:32 22:10:32

as tau kai vyras gakiu patarti,as is savo patirties galiu pasakyt,kad meile ateina su metais o nes su diena ar menesiu,tam reikia laiko.kurie pirmais meneseis sako kad myliu,tai cia nera meile,cia gali buti tik susizavejimas arba aistra vienas kitam.man ta meile atejo tik po keliu metu.kitiem gal ateina anksciau.bet sakau tam reikia laiko.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/04 13:15:57 13:15:57

mariuxas73: as tau kai vyras gakiu patarti,as is savo patirties galiu pasakyt,kad meile ateina su metais o nes su diena ar menesiu,tam reikia laiko.kurie pirmais meneseis sako kad myliu,tai cia nera meile,cia gali buti tik susizavejimas arba aistra vienas kitam.man ta meile atejo tik po keliu metu.kitiem gal ateina anksciau.bet sakau tam reikia laiko.

Pritariu, tik gal metų nereikia, bet šiaip per dieną ar vieną kitą mėnesį tik holivudinėse pasakose pamilsta.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/07/04 19:28:34 19:28:34

deepsorrow:
mariuxas73: as tau kai vyras gakiu patarti,as is savo patirties galiu pasakyt,kad meile ateina su metais o nes su diena ar menesiu,tam reikia laiko.kurie pirmais meneseis sako kad myliu,tai cia nera meile,cia gali buti tik susizavejimas arba aistra vienas kitam.man ta meile atejo tik po keliu metu.kitiem gal ateina anksciau.bet sakau tam reikia laiko.

Pritariu, tik gal metų nereikia, bet šiaip per dieną ar vieną kitą mėnesį tik holivudinėse pasakose pamilsta.

Ne tik, kaip tik siandien isgirdau nuostabu pasakojima apie meile is pirmo zvilgsnio, ir ta pacia diena pradetus intymius santykius. Tas vyras nustojo piktnaudziauti alkoholiu, eiti "per svetimas moteris" ir jie susituoke jau 11 metu, augina ikimokyklinuke dukra, abieju santuokos antros. Va toks neisgalvotas Holivudas:).

VytasR

V

64 įrašai

2011/07/04 20:08:30 20:08:30

Oj tokie beveik isgalvoti holivudai labai greit pasibaigia, kai moteris nieko nenustoja ir vestuves jei net nesisapnuoja.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/04 20:15:06 20:15:06

VytautasR: Oj tokie beveik isgalvoti holivudai labai greit pasibaigia, kai moteris nieko nenustoja ir vestuves jei net nesisapnuoja.

isversk, ka cia pasakyti norejai

VytasR

V

64 įrašai

2011/07/05 10:20:00 10:20:00

Kaip suprasti isversk cia lietuviskai ir atrodo lietuviskai moki?

Svetė

S

256 įrašai

2011/07/05 10:26:48 10:26:48

Vytautai, rimtai išversk, mes juk ne visi su aukštaisiais, visai neaišku

VytasR

V

64 įrašai

2011/07/05 13:52:11 13:52:11

Cia jau gausis trolinimas, bet kai praeinu per anketas tai bent jau visos tai su aukstaisiais.
Na, o i tema tai tiesiog noriu pasakyti, kad jei jau isimyli is pirmo zvilgsnio tai nebuna abipusis dalykas ir todel is to nieko gero deja neiseina. Tikiuosi nuo to aiskiau dabar.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume