Dar kokią nors nesąmonę pasakyk.; O imkime ior apverskime kitaip - Marija yra nejautri ir neempatiška, pati nebedraugauja su vaikinu, bet vistiek laikosi jo įsikibusi, exas ir draugė vienas kitam patinka, bet saugodami jos savigarbą yra priversti apsimetinėti kad yra vienas kitam abejingi... O kodėl ne šitaip?
Koks skirtumas kaip elgiasi draugė ir ką mes manome apie ją - svarbu kaip ji pati elgiasi. Žmonės patarimus duoda, sako, keiskis pati, bet ji negirdi ir nesupranta.
Aišku kad jai skauda, aišku kad nelengva... bet turi pačiai suvokimas ateiti. Gal, sako, nueisi pas psichologą tas suvokimo kelias bus mažiau skausmingas. Savigarba - toks dalykas, kurį turi ir nesusimastai kaip yra. O kai prasideda išdidumas, mastymas ar tavęs nepažemino... tai tik kita to pačio komplekso medalio pusė - savęs menkinimas ir pasipūtimas[/quote]
Atsiprasau! As nejautri ir neempatiska?????? Ak saugodami mano savigarba , kuria patys ir pamyne,apsimetineja balandeliai??? ar cia apsimetinejimas, kai pries mano akis sitaip elgiasi?? Saugo mat mano savigarba net as nesusilaikysiu nesusijuokus po sitokio komentaro! Net neisivaizduoju kikek jai jis patinka, kiek nepatinka, bet galima izwelgti ir tai kad ji spec sitaip elgiasi, kad pasirodyt pries mane, kad va tawe paliko, tu jam nebepatinki, o dabar as jam patinku, tai mazumele pazaiskim, as uz tawe geresne, net jis manim susidomejo.. konkurencija