Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → durniu laivas

durniu laivas

Marija

M

37 įrašai

2010/04/20 13:18:18 13:18:18

Dar kokią nors nesąmonę pasakyk.; O imkime ior apverskime kitaip - Marija yra nejautri ir neempatiška, pati nebedraugauja su vaikinu, bet vistiek laikosi jo įsikibusi, exas ir draugė vienas kitam patinka, bet saugodami jos savigarbą yra priversti apsimetinėti kad yra vienas kitam abejingi... O kodėl ne šitaip?
Koks skirtumas kaip elgiasi draugė ir ką mes manome apie ją - svarbu kaip ji pati elgiasi. Žmonės patarimus duoda, sako, keiskis pati, bet ji negirdi ir nesupranta.
Aišku kad jai skauda, aišku kad nelengva... bet turi pačiai suvokimas ateiti. Gal, sako, nueisi pas psichologą tas suvokimo kelias bus mažiau skausmingas. Savigarba - toks dalykas, kurį turi ir nesusimastai kaip yra. O kai prasideda išdidumas, mastymas ar tavęs nepažemino... tai tik kita to pačio komplekso medalio pusė - savęs menkinimas ir pasipūtimas[/quote]
Atsiprasau! As nejautri ir neempatiska?????? Ak saugodami mano savigarba , kuria patys ir pamyne,apsimetineja balandeliai??? ar cia apsimetinejimas, kai pries mano akis sitaip elgiasi?? Saugo mat mano savigarba net as nesusilaikysiu nesusijuokus po sitokio komentaro! Net neisivaizduoju kikek jai jis patinka, kiek nepatinka, bet galima izwelgti ir tai kad ji spec sitaip elgiasi, kad pasirodyt pries mane, kad va tawe paliko, tu jam nebepatinki, o dabar as jam patinku, tai mazumele pazaiskim, as uz tawe geresne, net jis manim susidomejo.. konkurencija

Intravertas

I

26 įrašai

2010/04/20 13:38:11 13:38:11

MARIJA: bet galima izwelgti ir tai kad ji spec sitaip elgiasi, kad pasirodyt pries mane, kad va tawe paliko, tu jam nebepatinki, o dabar as jam patinku, tai mazumele pazaiskim, as uz tawe geresne, net jis manim susidomejo.. konkurencija

O gal tiesiog tu pati tą konkurenciją įsivaizduoji? Gal ji nespecialiai taip elgiasi,bet tu tiesiog sau į galvą įsikali tokią mintį ir gyveni pati tuo tikėdama. Manau, šis tavo sakinys daug pasako.

Marija

M

37 įrašai

2010/04/20 13:48:40 13:48:40

Ir patinka jis man daugiausia del to koks jis galetu buti, o ne koks dabr yra. Atsimenu pirmus draugystes menesius, patikekit manim tai buvo nuostabiausias mano gyvenime laiko tarpas. Kadangi jis buvo ir yra ir bus mergisius tai jis tikrai zino kaip apsukti merginoms galvas. Tai buvo mano pirmasis vaikinas. Tada dar buvau galima sakyti nedrasi, kukli mergina, pas kuria atvaziuodavo daznai vaikinas is visai kito miesto, visada puikiai atrodantis, su grazia masina, nestokojantis humoro jausmo ir didelio demesio, jis paslaptingas is vienos puses neprienamas, zinantis savo verte, ir bendraujantis tik su graziom merginom. Nebudavo tokios dienos, kad jis man nepaskambintu ar per visa diena nesusirasytume. Kai susitikdavom praleisdavom visa nakti masinoj, visada jis mane nustebindavo nuostabiausiais roziu ziedais, ir retai bet pasitaikius progai dovanodavo man dovanas. Ir jis aisku priverte mane ji isimyleti ir del jo pamesti galva. Kadangi neskubejau istarti jam kad ji myliu, tai zinoma jis pasake pirmasis, ir to paties sieke kad as jam tai istarciau.
Jo buvusios ir esamos merginos su kuriom jis bendrauja ir bendravo tikrai is mano puses ziurint tikros grazuoles. Kai issiskyrem , likom daugmaz draugais, tai jis man papasakodavo apie savo merginas ir pan. Jis teige kad ir kokia grazi, pasikelusi mergina yra , jis ja tures o po to permes. Nes kiek zinau jis kazkada dar pries mane turejo mergina kuri ji isdave, tai manau jis dabar elgiasi su merginom taip kaip su juo pasielge. Nors buvo viena tokia susirades kuri jam labai patiko, labai grazi mergina, ir.t.t, bet jis jai nebuvo istikimas...ji to nezinojo, bet nepaisant wiso sito jinai ji paliko... tai po to "vargselis" nebezinojo kur detis... Ex tas gywenimas...

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/20 13:51:04 13:51:04

Intravertas:
MARIJA: bet galima izwelgti ir tai kad ji spec sitaip elgiasi, kad pasirodyt pries mane, kad va tawe paliko, tu jam nebepatinki, o dabar as jam patinku, tai mazumele pazaiskim, as uz tawe geresne, net jis manim susidomejo.. konkurencija

O gal tiesiog tu pati tą konkurenciją įsivaizduoji? Gal ji nespecialiai taip elgiasi,bet tu tiesiog sau į galvą įsikali tokią mintį ir gyveni pati tuo tikėdama. Manau, šis tavo sakinys daug pasako.

Ji galbut to nenori parodyti akivaizdziai, bando ale apsimesti, bet jos savimeile tai tikrai glosto, patikekit.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/20 14:10:35 14:10:35

MARIJA: Ir patinka jis man daugiausia del to koks jis galetu buti, o ne koks dabr yra. Atsimenu pirmus draugystes menesius, patikekit manim tai buvo nuostabiausias mano gyvenime laiko tarpas. Kadangi jis buvo ir yra ir bus mergisius tai jis tikrai zino kaip apsukti merginoms galvas. Tai buvo mano pirmasis vaikinas. Tada dar buvau galima sakyti nedrasi, kukli mergina, pas kuria atvaziuodavo daznai vaikinas is visai kito miesto, visada puikiai atrodantis, su grazia masina, nestokojantis humoro jausmo ir didelio demesio, jis paslaptingas is vienos puses neprienamas, zinantis savo verte, ir bendraujantis tik su graziom merginom. Nebudavo tokios dienos, kad jis man nepaskambintu ar per visa diena nesusirasytume. Kai susitikdavom praleisdavom visa nakti masinoj, visada jis mane nustebindavo nuostabiausiais roziu ziedais, ir retai bet pasitaikius progai dovanodavo man dovanas. Ir jis aisku priverte mane ji isimyleti ir del jo pamesti galva. Kadangi neskubejau istarti jam kad ji myliu, tai zinoma jis pasake pirmasis, ir to paties sieke kad as jam tai istarciau.
Jo buvusios ir esamos merginos su kuriom jis bendrauja ir bendravo tikrai is mano puses ziurint tikros grazuoles. Kai issiskyrem , likom daugmaz draugais, tai jis man papasakodavo apie savo merginas ir pan. Jis teige kad ir kokia grazi, pasikelusi mergina yra , jis ja tures o po to permes. Nes kiek zinau jis kazkada dar pries mane turejo mergina kuri ji isdave, tai manau jis dabar elgiasi su merginom taip kaip su juo pasielge. Nors buvo viena tokia susirades kuri jam labai patiko, labai grazi mergina, ir.t.t, bet jis jai nebuvo istikimas...ji to nezinojo, bet nepaisant wiso sito jinai ji paliko... tai po to "vargselis" nebezinojo kur detis... Ex tas gywenimas...

Čia kur aš rašiau apie tavio neempatiją.
šeip, mano mintis buvo kad tau vistik reikėtų keistis pačiai, o tu išskaitei dar kažką.
ir tavo parašymas tik dar labiau parodo tavo klystkelius... ne nežinau kaip ir ką tau paaiškinti...
Tavo savigarba yra tavo asmeninis dalykas ir jei ją turi - ji nepriklauso nuo kitų žmonių - nei nuo to, kad ėmiai ir suviliojai tuo metu atrodžiusį nepasiekiamą vaikiną ir taip įsirašiusi į išskirtinių gražuolių gretas, nei kad neteksu vaikino buvai iš tų gretų išstumta...

Aj vaikeli..
ieškok naujo buto kur gyvensi be jokių draugių, pasikeisk telefoną ir jokiam ex jo neduok. Pagyvenk taip ramiai kokius metus, pamastyk ko gi iš tikro tu nori sau, o ne kokios "statuso"

Marija

M

37 įrašai

2010/04/20 17:26:06 17:26:06

dekoju uz pasisakymus ir patarimus, pabandysiu susigaudyti savyje.

apolonija5555

A

3 įrašai

2010/04/20 21:27:01 21:27:01

o tu mergyt kaip jis su tavim elgiasi, pasielk ir tu su juo. Jejgu jis dar pri taves prilipes, tai tu jam vadinas dar kaip mergina trauki. Tu galetum su jo draugais jam matant paflirtuot. pamatysi reakcijos i tai sulauksi, nors jis galbut ir primes abejinaga, bet jam bus vienokiu ar kitokiu atveju nemalonu.

Alida1309810884_db

A

99 įrašai

2010/04/21 05:36:16 05:36:16

O kam tų reakcijų, kam tų keršto akcijų? Ar kitą žmogų pakeisi? Eik savo keliu, te tie žmonės gyvena savo gyvenimą. Palik juos, juk surasi žmonių, kurie bus nuoširdūs ir tave palaikantys. Ir draugių, ir vaikinų .

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/21 06:01:26 06:01:26

Svečias:
[i:dlqtx7c3]Dar kokią nors nesąmonę pasakyk.; O imkime ior apverskime kitaip - Marija yra nejautri ir neempatiška, pati nebedraugauja su vaikinu, bet vistiek laikosi jo įsikibusi, exas ir draugė vienas kitam patinka, bet saugodami jos savigarbą yra priversti apsimetinėti kad yra vienas kitam abejingi... O kodėl ne šitaip?[[/i:dlqtx7c3]/quote]

Galima ir šitaip. Bet draugės moralinį veidą irgi verta žmogui parodyti.

Svečias: [i:dlqtx7c3]Koks skirtumas kaip elgiasi draugė ir ką mes manome apie ją - svarbu kaip ji pati elgiasi. Žmonės patarimus duoda, sako, keiskis pati, bet ji negirdi ir nesupranta[/i:dlqtx7c3].

Skirtumas tas, kad kaip su mumis elgiamąsi, yra svarbu taip pat. Jeigu jus vyras dubasintų, turbūt pirmiausiai sau apibrėžtumėte faktą: "jis mane dubasina", o tik paskui jau ieškotumėte priežasčių, kodėl jūs tokia patogi dubasinimui . O čia ir yra pirminis fakto pripažinimas, problemos apibrėžimas: draugė taip elgasi. Toliau galima knistis savyje.

Svečias: [i:dlqtx7c3]O kai prasideda išdidumas, mastymas ar tavęs nepažemino... tai tik kita to pačio komplekso medalio pusė - savęs menkinimas ir pasipūtimas[/i:dlqtx7c3]

Gal nepainiokime sveikos savigarbos su pasipūtimu?

Zoja

Z

11 įrašai

2010/04/29 10:54:37 10:54:37

Aš esu šventai įsitikinusi, kad santykių su buvusiais palaikyti nereikia. Kam? Kokiu tikslu? Neskaudinkim savęs, ypač jai nebuvome santykių nutraukimo iniciatoriasi, tada nei pasipūtėliais neatrodysime, nei verksime, nei savigarbą prarasime, pilna žmonių, kurie turi gerų savybių ir gali pakeisti draugišką bendravimą su partneriu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume