Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → durniu laivas

durniu laivas

adrianic1349888743_db

A

10 įrašai

2010/05/02 19:04:29 19:04:29

nereikia kreipti demesio. gyvenk savo gyvenima, tegul tavo drauge, ex gyvena savo.
yra toks pasakymas 'neieskok sik.oje smegenu'. siulyciau neieskoti. reikia ziureti saves ir nezvalgytis atgal. ziureti tik i prieki

Eirida

E

36 įrašai

2010/05/03 06:14:15 06:14:15

Zoja: Aš esu šventai įsitikinusi, kad santykių su buvusiais palaikyti nereikia. Kam? Kokiu tikslu? Neskaudinkim savęs, ypač jai nebuvome santykių nutraukimo iniciatoriasi, tada nei pasipūtėliais neatrodysime, nei verksime, nei savigarbą prarasime, pilna žmonių, kurie turi gerų savybių ir gali pakeisti draugišką bendravimą su partneriu

Pritariu. Kartais ,deja, mes tampame mozahistais ir kankiname save, projektuojame svajones praeityje ir ateityje, kaip galėjo būti, jei aš būčiau taip padariusi, jei būčiau to nesakiusi..Kam ? Viskas baigta. Kam dar "murdytis" ir save kankinti? Tai neleidžia judėti į priekį. Jokių susitikimų, skambučių ir kt. kontaktų.

Nutrūkę santykiai,jei jie buvo svarbūs/brangūs, yra skausmingas dalykas abiems pusėms ir visiškai nervarbu kas iniciatorius ir dėl kokių priežačių jie baigėsi. Reikia laiko paliūdėti, paverkti ( jei norisi) atsikvėpti ir judėti į priekį. Kol neuždarysi vienų durų, negalėsi atverti kitų..
Pritariu liaudies išminčiai " lauk Iš akių -lauk iš širdies".

wee

W

1 įrašai

2010/05/03 13:19:12 13:19:12

Dar kartais moterys specialiai prisimeta aukomis, ir net pacios nejausdamos isijaucia i sita vaidmeni. Patikekit, tai jusu nepuosia.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume