Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → durniu laivas

durniu laivas

Marija

M

37 įrašai

2010/04/16 21:33:25 21:33:25

sveiki. pas mane situacija tokia... pries 3metus draugavau su waikinu. viskas buwo is pradziu nuostabu, bet galu gale isaiskejo kad jis mergisius.. taigi jo iniciatywa issiskyrem, nes jis susirado kita mergina. na musu bendravimas daugiau ar maziau tesiasi iki siol, susitinkam ir pan. Na kadangi as gywenau ir gywenu su drauge. tai neisvengiamai ir mano ex vaikinas su ja susipazino. Na jis man wisada sakydawo kad ji jam nepatinka net kaip zmogus, kad atrodo kvaila ir pan. na galwoju nepatinka tai nepatinka, wisiems juk neitiksi. Bet laikui begant retkarciais as, mano drauge ir jis susitikdawom , tai pasitusint tai siaip budavo situaciju kai budavom wisi 3. jis, kai mano drauges salia nebudawo ant jos warydawo..., bet kai tik bunam wisi kartu jis prie jos tai lenda buciuotis, tai pakibina, ir siaip daugiausia demesio skiria jai, sako jai komplimentus ir pan. Nors mano drauge sako kad ji jo nemegsta, bet matosi kad su juo koketuoja. Na man wisa tai matyti labai skaudu, nepaisant to kad mess ir issiskyre.. wisdelto man paciai nemalonu matyti kaip mano buwes waikinas kuri mylejau, ir kuris man patinka iki siol , pries mano akis su mano drauge meiliai bendrauja, ir bando ja pakabinti.... budawo net taip kad po sitokiu sneku ir regetu waizdu iseidawau i kita kambary gailetis saves ir issiwerkt man net geda pries sawo drauge , kad mano buwes waikinas, kuris man rasineja zinutes, kvieciasi susitikt iki pat siol , kai esam 3 beweik nerodo jokio demesio man...jausmas begalo zudantis neseniai nutiko wel lygiai tokia pat situacija..tai jie isejo pasikalbeti dviese, tai kibinosi grynai pries mano akis,,,, kadangi esu pavydi tai wos ne wisa ta laika prazliumbiau, ir galu gale isdejau ji i suns dienas..sakau tu man nedrysk daugiau gywenime rasyti ir kad manes susitikom paskutini kart.. ir pan... na po sitokio zinuciu ampludzio jis man tik parase tiek kad - jam patinka mano drauge... na as suprantu mes jau nebe pora, bet su kuo jau kuo bet kad mano drauge butu su juo kartu kaip pora man wien tik mintis tokia zudo... na o mano drauge man sako kad jis ne jos skonio ir kad jis jai iswis nepatinka.... bet kai regiu wisas sias situacijas..suabejoju.. manau jis jai taip pat kazkiek patinka... nes wiena karta buwau su kita drauge, tusinom kartu, tai jis ir prie jos, lindo, bet wos tik pradejo jis prie jos lysti, bande net uzsiwerst ir pabuciuot ja, ji iskart atejo man pasakyt kad waziuojam is cia kuo greiciau nes jis grynas idijotas, ir kartu namo ji issitempe ir mane. ji priesingai nei ta drauge kuria minejau pries tai su juo nekoketawo, ir nekikeno po kiekvieno jo zodzio..Zodziu man dabar depresija... ka jus manot apie sitokia situacija...kodel jis sitaip elgiasi.. gal jis bando man smogti i ziauriausia wieta ir sukelti sitaip elgdamasis man pavyda, ar cia jau kazkas rimciau ...?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/16 23:29:38 23:29:38

Įdomi istorija.
Netikiu, kad tai yra bandymas sukelti pavydą, ar kažkas rimtesnio. Manau, viska galima paaiškinti daug paprasčiau.
Labai tikėtina, kad jis jūsų santykius tiesiog išbraukė iš savo gyvenimo, nieko jums nebejausdamas (jei jis mergišius, tai jūs esate tik viena iš daugelio jo merginų), ir dairosi naujų pažinčių. Vaikino flirtavimas su jūsų drauge jums matant kvepia mažiausiai netaktu, bet suprasti elgesį galima - jei jis jums nieko nebejaučia, tai gali ir nepastebėti, kad jūs jam tebeesate neabejinga, ir kad jo elgesys jus žeidžia. Kaip ten bebūtų, problemos esmė glūdi jumyse, nemokėjime suvaldyti savo pavydo. Jei jūs nebe pora, tai koks jums skirtumas, su kuo jis draugauja, bendrauja, ką verčiasi i lovą? Žmogaus prie savęs kaip šuniuko ant pavadėlio nepririši, o 3 metai - pakankamai ilgas laiko tarpas, kad būtų galima "paleisti". Taip pat, jei tokie susitikimai jums teikia skausmą, provokuoja pavydą,vertėtų pagalvoti, ar iš viso verta su juo susitikinėti?
Beje, neberašykit "v" per "w", tokie jaunimo "slengai" atrodo tikrai nekaip.

--svečias--

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/04/17 08:02:58 08:02:58

iš akių ir iš širdies.
nebebendrauk ir nebesusitikinėk su tuo eks. tik pati save skaudini ir nervini. ir tuo pačiu - nors kaip ir neturi vaikino, bet nesi nuo jo laisva. esant tokiai situacijai nelabai kas kitas ir gali atsirasti tavo gyvenime.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/17 08:46:31 08:46:31

Reikėjo trise pasidulkinti ir viskas būtų buvę gerai.

Marija

M

37 įrašai

2010/04/17 08:59:43 08:59:43

Dekoju uz pasisakymus . Na jis kuo puikiausiai zino, kad as tebesu jam neabejinga, ir kad esu pavydi.. Bet nepaisant to elgiasi kaip jam tik sauna i galwa... As tiesiog pripratau buti su juo.. ir man imponuoja tik jo gerosios savybes, ir koks jis galetu buti... O jo elgesys kuris mane labai zeidzia, sukelia trumpalaikius isiucio priepolius, bet ilgai pykti nemoku, ir tai yra blogiausia. Man is sitos padeties issikapstyt padetu nebent naujas susizavejimo objektas, kuris visom savybem butu pranasesnis uz mano ex.. Nes Jau daug kartu bandziau nutraukti musu bendravima, bet viskas baigdavosi tuom , kad mes vel susitikdavom, seni prisiminimai nugaledavo... ir vel viskas is naujo... ir taip galutinai nutraukti sio bendravimo man nepavyko. Nes jis anksciau ar veliau pats man tai paskambindavo, tai parasydavo... Bet manau po sio savaitgalio nevykusio susitikimo, ir mano sms jam antpludzio kad jis yra sioks toks ir anoks... nebemanau kad jis dar su manim benores bendrauti. Bet ka cia gali zinot manau gal ne sendien gal truputeli veliau jis vistiek su manim nores susitikt. Buvo toks metas pereita vasara, susipazinau su labai fainu vaikinu, taip atsitiko kad mes nuomavomes ta pati buta. Ta prasme jis buvo kaip mano kambariokas. Jis buvo toks del kurio buciau visam laikui pamirsus savo eks, na bent jau manes prisiminimai apie ji butu nebekankine ir pan. Sis vaikinas man atvirai rode savo susidomejima manimi, ir nors gyveno ir mano drauge sitam bendram bute, bet jis tikrai nerode susidomejimo jai, ir jis sake kad ji jo nedomina, na taip ir buvo. Bet kadangi mano gyvenime gerosios akimirkos greitai baigiasi, taip nutiko ir siuo atveju. Issiaiskinau kad sis vaikinas turi zmona,vaika, su zmona buvo susipykes ir isejo laikinai atskirai gyventi. Bet man jis niekada nesake kad turi zmona ir vaika. praejus porai menesiu jis kaip supratau gryzo atgal pas savo zmona. Nors dar bendraujame, kad ir lbj retai, bet jis man iki pat siol nedryso pasakyt kad turi zmona. na o as jam irgi apie tai kad zinau, nesakiau, galwoju nores pasakys - nores ne.. Bet deja jo zmona apie mane suzinojo, ir sukele skandala. Zinoma jam apie tai kad suzinojo apie mane, kaip supratau neuzsimine. kadangi nesu seimu ardytoja, tai nutylejau tuos faktus kad jis mane atvirai kabino ir pan. Nors jejgu tik buciau panorejus tai buciau galejus sukelti toki skandala, kad vargiai jie dabar bebutu kartu. Bet kadangi as si vaikina gerbiu, tai nenoriu jam apkartinti seimyninio gyvenimo, kad ir koks jis ten yra....

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/17 10:48:27 10:48:27

Diagnozė labai liūdna - bijai normalių santykių ir renkiesi visokius balvonus, kurie su tavimi nebus ir kuriems įsipareigoti nereikės. ir jie ne su vienu tai su kitu vyru situacijos vis kartojasi

Marija

M

37 įrašai

2010/04/17 12:51:19 12:51:19

na as nebijau normaliu santykiu.... tiesiog sunku atrast ta vieninteli...

Svečias

S

689 įrašai

2010/04/17 13:01:23 13:01:23

isterines mergos pezalai pries PMS. Nesistebiu, kodel bernai pabega. Siulau ne bernu iskoti , o save atrasti, kad sugebetum sutikti tinkama zmogu. Turbut buta dideliu problemu seimoje.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/17 13:35:13 13:35:13

marija: na as nebijau normaliu santykiu.... tiesiog sunku atrast ta vieninteli...

Kaip ten pas AA sakoma - pirmas žingsnis į problemos sprendimą yra jos pripažinimas. Tiesiog akivaizdžiai traukia vyrai, su kuriais normalūs santykiai - neįmanomi + polinkis į dramatinį mazochizmą - "išdidžiai" kenčiama ir bliaunama, kad eks bendrauja su drauge, kažkodėl vis dar gyveni us drauge, kuri šeip jau nelabai ir draugė atrodo, dar tas aiškinimas "aš ne šeimų ardytoja"..
O kiek suprantu nei su vienu nei su kitu vyru dar ir sekso nėra, tik mastymai, svarstymai ir vidinė kančia?

Marija

M

37 įrašai

2010/04/17 15:26:03 15:26:03

prie ko cia sita situacija susijusi su mano seima..??
Na drauge tai drauge, manau kad mano drauge cia nelabai nekalta jejgu mano eks prie jos limpa... na zinoma, sunkiai paaiskint jos kikenima, ir vos tik jam prilietus ja, liejasi kikenantis juokas ir zodziai - Nu baik...xi xix xi.... na bet gal ji taip elgiasi ale is draugiskumo...nors wisiskai neigia kad jis jai patinka, kai as jai p[asakau, o mano eks mus parves - ji pradeda vos nepult i isterija ir sako kad su juo nevaziuos.. bet vos tik susitinkam, tai iskart ir balselis saldesnis, ir juokas skardesnis.. Ne su mano eks tai zinoma kad buvo sekso, gi tiek laiko platoniski santykiai nebuvo.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume