Ne pykt ilgai nemoki, o [u:3lpvmjeo]savigarbos yra nulis[/u:3lpvmjeo], o tai ir yra blogiausia. Jei pati savęs negerbsi-niekas aplink negerbs ir elgsis kaip su šiukšle.
Dabar pagalvokim-susirasi naują susižavėjimo objektą-o galutinis rezultatas bus tas pats-[u:3lpvmjeo]reikia keisti savo elgesį[/u:3lpvmjeo].
Liaukis laksčiusi paskui vaikinus, liaukis jiems pati rašyti sms-tegul jie tavęs ieško
O dabar-gerai, kad jam parašei, kad šioks ar anoks-išmesk jį iš galvos Neatrašyk į žinutes, nesikalbėk. Na negi nori visą jaunystę nervintis
Užsirašyk ant lapo kokios tos jo gerosios savybės ir kokie minusai-gal galėsi ramiai įvertinti situaciją
marija: Dekoju uz pasisakymus . Na jis kuo puikiausiai zino, kad as tebesu jam neabejinga, ir kad esu pavydi.. Bet nepaisant to elgiasi kaip jam tik sauna i galwa... As tiesiog pripratau buti su juo.. ir man imponuoja tik jo gerosios savybes, ir koks jis galetu buti... O jo elgesys kuris mane labai zeidzia, sukelia trumpalaikius isiucio priepolius, [u:3lpvmjeo]bet ilgai pykti nemoku, ir tai yra blogiausia[/u:3lpvmjeo]. Man is sitos padeties issikapstyt padetu nebent naujas susizavejimo objektas, kuris visom savybem butu pranasesnis uz mano ex.. Nes Jau daug kartu bandziau nutraukti musu bendravima, bet viskas baigdavosi tuom , kad mes vel susitikdavom, seni prisiminimai nugaledavo... ir vel viskas is naujo... ir taip galutinai nutraukti sio bendravimo man nepavyko. Nes jis anksciau ar veliau pats man tai paskambindavo, tai parasydavo... Bet manau po sio savaitgalio nevykusio susitikimo, ir mano sms jam antpludzio kad jis yra sioks toks ir anoks... nebemanau kad jis dar su manim benores bendrauti. Bet ka cia gali zinot manau gal ne sendien gal truputeli veliau jis vistiek su manim nores susitikt. Buvo toks metas pereita vasara, susipazinau su labai fainu vaikinu, taip atsitiko kad mes nuomavomes ta pati buta. Ta prasme jis buvo kaip mano kambariokas. Jis buvo toks del kurio buciau visam laikui pamirsus savo eks, na bent jau manes prisiminimai apie ji butu nebekankine ir pan. Sis vaikinas man atvirai rode savo susidomejima manimi, ir nors gyveno ir mano drauge sitam bendram bute, bet jis tikrai nerode susidomejimo jai, ir jis sake kad ji jo nedomina, na taip ir buvo. Bet kadangi mano gyvenime gerosios akimirkos greitai baigiasi, taip nutiko ir siuo atveju. Issiaiskinau kad sis vaikinas turi zmona,vaika, su zmona buvo susipykes ir isejo laikinai atskirai gyventi. Bet man jis niekada nesake kad turi zmona ir vaika. praejus porai menesiu jis kaip supratau gryzo atgal pas savo zmona. Nors dar bendraujame, kad ir lbj retai, bet jis man iki pat siol nedryso pasakyt kad turi zmona. na o as jam irgi apie tai kad zinau, nesakiau, galwoju nores pasakys - nores ne.. Bet deja jo zmona apie mane suzinojo, ir sukele skandala. Zinoma jam apie tai kad suzinojo apie mane, kaip supratau neuzsimine. kadangi nesu seimu ardytoja, tai nutylejau tuos faktus kad jis mane atvirai kabino ir pan. Nors jejgu tik buciau panorejus tai buciau galejus sukelti toki skandala, kad vargiai jie dabar bebutu kartu. Bet kadangi as si vaikina gerbiu, tai nenoriu jam apkartinti seimyninio gyvenimo, kad ir koks jis ten yra....