Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → durniu laivas

durniu laivas

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 18:26:39 18:26:39

JJJJJ:
Amiraaa:
MARIJA: na nea, as nelakstau paskui vaikinus.... baigesi seniai ta stadija kada wos ne paskui sawo ex laksciau pries 2metus. Dabar situacija wisai kitokia. Tai jis man rasineja skambineja ir pan... O kadangiu man kartais buna labai liudna , tai ir sutinku susitikti, nes kazkaip miela bendrauti su zmogum, su kuriuo tiek laiko kartu praleista ir kuris ganetinai daug apie tawe zino...

Koks dar miela? Kur čia tas meilumas, mergyt? Turėk savigarbos. Baik su tuo buvusiuoju vieną kartą ir visam laikui. Kol taip tąsysiesi, negalėsi pradėti jokių normalių santykių.

Pritariu. kokia dar gali būti draugystė su exs. Brauk brūkšnį ir baikta. Akivaizdu, kad jis tau dar patinka. Bet kas per sadomazochistinia būdas visada jį turėti priešais akis ir dar su drauge? Siaubas kažkoks, tau gal savęs negaika?

beabejo,reikia tureti savigarbos ir pamirsti praeiti

Marija

M

37 įrašai

2010/04/19 19:32:49 19:32:49

JJJJJ:
Amiraaa:
MARIJA: na nea, as nelakstau paskui vaikinus.... baigesi seniai ta stadija kada wos ne paskui sawo ex laksciau pries 2metus. Dabar situacija wisai kitokia. Tai jis man rasineja skambineja ir pan... O kadangiu man kartais buna labai liudna , tai ir sutinku susitikti, nes kazkaip miela bendrauti su zmogum, su kuriuo tiek laiko kartu praleista ir kuris ganetinai daug apie tawe zino...

Koks dar miela? Kur čia tas meilumas, mergyt? Turėk savigarbos. Baik su tuo buvusiuoju vieną kartą ir visam laikui. Kol taip tąsysiesi, negalėsi pradėti jokių normalių santykių.

Pritariu. kokia dar gali būti draugystė su exs. Brauk brūkšnį ir baikta. Akivaizdu, kad jis tau dar patinka. Bet kas per sadomazochistinia būdas visada jį turėti priešais akis ir dar su drauge? Siaubas kažkoks, tau gal savęs negaika?

Na ne visada ta drauge su mumis kartu budavo. Ne. Bet tiesiog budavo retu kartų kada susitikimas visiems 3 budavo beveik neisvengiamas
Pripazystu kad visas tas tampymasis su juo beprasmiskas ir t.t na bet kazkaip per mazai valios turiu visam sitam reikalui padeti dideli taska. Man padetu tiktai naujas vaikinas. Jejgu man pavyktu surasti sau miela sirdziai vaikina, tada viskas su exs butu baigta, bet kol tokio nesuradau, tai mano mintis atakuoja exs. Nemanykit kad as i pasimatymus nevaikstau, ir kad esu uzsisklendus savyje su exs prisiminimais nea, vaikstau as ir i pasimatymus , bet kad dar neteko toki vaikina sutikti kuris man tikrai kristu i aki... as traukiu nevykelius, arba vedusius vyrus

Marija

M

37 įrašai

2010/04/19 19:36:14 19:36:14

ARBA esu sutikus ir tikrai sauniu vaikinu, bet tos vadinamosios kibirksteles nebudavo..... ta prasme man jie galetu buti tik draugais, bet Jokios traukos, KAIP vaikinui neatsirasdavo.....

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 19:54:02 19:54:02

Matosi, kad "Durnių laivas" užplaukė ant seklumos. Įdomu tik, kas jį dabar nuo jos nutemps ir gerai patars?

apolonija5555

A

3 įrašai

2010/04/19 20:04:56 20:04:56

vienijam jegas =] padekim merginai, supras ir bus mums dekinga,!

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 20:12:37 20:12:37

Nieko ji nesupras

apolonija5555

A

3 įrašai

2010/04/19 20:18:28 20:18:28

babandykim, nesupras tai nesupras , bent jau busim pabande.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/20 06:22:55 06:22:55

MARIJA: dekoju visiems uz pasisakymus, ir patarimus. Pasauly pradesiu keisti is savo vidaus:) bet man dar butu labai idomu suzinoti jusu poziuri i mano drauge. Kuri man sako kad mano eks nemegsta, kad jis isviso neatitinka jos standartu ir yra sioks toks ir anoks. Bet vos tik jie susitinka iskarto pasaulis lyg ale nusvinta visom vaivorykstes spalvom, ir jam parodzius jai demesi ji pradeda flirtuoti ir pan....

Jūsų draugė mažų mažiausiai nenuoširdi, jei teigia viena, o iš elgesio matosi kas kita. Ir dar ji yra nejautri, neempatiška - jei net nesusimąsto, kad jums gali būti nemalonu dėl jos elgesio. Aišku, ji neprivalo atsisakyti santykių su jūsų exu, jei jau jus išsiskyrėte, bet nuoširdžiai pasikalbėti su jumis, išaiškinti situaciją ji privalėtų - jei ji draugė. Patarčiau jums pačiai pirmai pradėti apie tai pokalbį.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/20 06:33:50 06:33:50

MARIJA:
[b:235hy7zh] Man padetu tiktai naujas vaikinas. [/b:235hy7zh]Jejgu man pavyktu surasti sau miela sirdziai vaikina, tada viskas su exs butu baigta, bet kol tokio nesuradau, tai mano mintis atakuoja exs. Nemanykit kad as i pasimatymus nevaikstau, ir kad esu uzsisklendus savyje su exs prisiminimais nea, vaikstau as ir i pasimatymus , bet kad dar neteko toki vaikina sutikti kuris man tikrai kristu i aki... as traukiu nevykelius, arba vedusius vyrus

Marija, o kaip jūs tikitės susirasti vaikiną, jei vieta jūsų širdy užimta?? Kuris vaikinas sutiktų būti tuo stūmokliu, išstumiančiu iš jūsų sielos kitą vaikiną? Aš pvz. nesutikčiau būti nauja paguoda, ponia Froidė ar kažkuo panašiu vyrui, kuris vis dar kankinasi dėl nenusisekusios meilės. Ne, būkite malonūs savo netektį išveikti vienumoje, ar su draugių/draugų (tos pačios lyties) pagalba. Nes nauji santykiai vargu ar bus patvarūs - nes jų motyvacija netinkama: įsiklausykite, kaip "žaviai" skamba: "noriu su tavim draugauti, nes taip skaudu, kad praradau mylimą žmogų, aš nieko neturiu, esu tuščia ir nelaiminga - pripildyk mane". O štai kitas skambesys: "Noriu su tavim draugauti - nes esu pakankamai stipri dovanoti tau visa ką turiu gera ir priimti iš tavęs visa...Noriu dalintis su tavimi, nes daug turiu gyvenimo džiaugsmo, meilės ir vilties. Buvę santykiai manęs nebeslegia - jie mane užgrūdino ir išmokė toliau džiaugtis gyvenimu - ir aš noriu visaapimančio buvimo su tavimi". Matote skirtumą?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/20 12:43:30 12:43:30

samanta:
MARIJA: dekoju visiems uz pasisakymus, ir patarimus. Pasauly pradesiu keisti is savo vidaus:) bet man dar butu labai idomu suzinoti jusu poziuri i mano drauge. Kuri man sako kad mano eks nemegsta, kad jis isviso neatitinka jos standartu ir yra sioks toks ir anoks. Bet vos tik jie susitinka iskarto pasaulis lyg ale nusvinta visom vaivorykstes spalvom, ir jam parodzius jai demesi ji pradeda flirtuoti ir pan....

Jūsų draugė mažų mažiausiai nenuoširdi, jei teigia viena, o iš elgesio matosi kas kita. Ir dar ji yra nejautri, neempatiška - jei net nesusimąsto, kad jums gali būti nemalonu dėl jos elgesio. Aišku, ji neprivalo atsisakyti santykių su jūsų exu, jei jau jus išsiskyrėte, bet nuoširdžiai pasikalbėti su jumis, išaiškinti situaciją ji privalėtų - jei ji draugė. Patarčiau jums pačiai pirmai pradėti apie tai pokalbį.

Dar kokią nors nesąmonę pasakyk.; O imkime ior apverskime kitaip - Marija yra nejautri ir neempatiška, pati nebedraugauja su vaikinu, bet vistiek laikosi jo įsikibusi, exas ir draugė vienas kitam patinka, bet saugodami jos savigarbą yra priversti apsimetinėti kad yra vienas kitam abejingi... O kodėl ne šitaip?

Koks skirtumas kaip elgiasi draugė ir ką mes manome apie ją - svarbu kaip ji pati elgiasi. Žmonės patarimus duoda, sako, keiskis pati, bet ji negirdi ir nesupranta.

Aišku kad jai skauda, aišku kad nelengva... bet turi pačiai suvokimas ateiti. Gal, sako, nueisi pas psichologą tas suvokimo kelias bus mažiau skausmingas. Savigarba - toks dalykas, kurį turi ir nesusimastai kaip yra. O kai prasideda išdidumas, mastymas ar tavęs nepažemino... tai tik kita to pačio komplekso medalio pusė - savęs menkinimas ir pasipūtimas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume