samanta: MARIJA: dekoju visiems uz pasisakymus, ir patarimus. Pasauly pradesiu keisti is savo vidaus:) bet man dar butu labai idomu suzinoti jusu poziuri i mano drauge. Kuri man sako kad mano eks nemegsta, kad jis isviso neatitinka jos standartu ir yra sioks toks ir anoks. Bet vos tik jie susitinka iskarto pasaulis lyg ale nusvinta visom vaivorykstes spalvom, ir jam parodzius jai demesi ji pradeda flirtuoti ir pan....
Jūsų draugė mažų mažiausiai nenuoširdi, jei teigia viena, o iš elgesio matosi kas kita. Ir dar ji yra nejautri, neempatiška - jei net nesusimąsto, kad jums gali būti nemalonu dėl jos elgesio. Aišku, ji neprivalo atsisakyti santykių su jūsų exu, jei jau jus išsiskyrėte, bet nuoširdžiai pasikalbėti su jumis, išaiškinti situaciją ji privalėtų - jei ji draugė. Patarčiau jums pačiai pirmai pradėti apie tai pokalbį.
Dar kokią nors nesąmonę pasakyk.; O imkime ior apverskime kitaip - Marija yra nejautri ir neempatiška, pati nebedraugauja su vaikinu, bet vistiek laikosi jo įsikibusi, exas ir draugė vienas kitam patinka, bet saugodami jos savigarbą yra priversti apsimetinėti kad yra vienas kitam abejingi... O kodėl ne šitaip?
Koks skirtumas kaip elgiasi draugė ir ką mes manome apie ją - svarbu kaip ji pati elgiasi. Žmonės patarimus duoda, sako, keiskis pati, bet ji negirdi ir nesupranta.
Aišku kad jai skauda, aišku kad nelengva... bet turi pačiai suvokimas ateiti. Gal, sako, nueisi pas psichologą tas suvokimo kelias bus mažiau skausmingas. Savigarba - toks dalykas, kurį turi ir nesusimastai kaip yra. O kai prasideda išdidumas, mastymas ar tavęs nepažemino... tai tik kita to pačio komplekso medalio pusė - savęs menkinimas ir pasipūtimas