Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Jei neleidžia savigarba

Jei neleidžia savigarba

PWD

P

56 įrašai

2009/12/09 16:21:49 16:21:49

Jeigu antra serija nebus "palikau vaikiną, kaip jį dabar susigražinti" tada viskas gerai išsisprendė. Ašku dar reiktu palaukti pora savaitėliu, kad viskas išryškėtu.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/09 20:16:20 20:16:20

Svečias: Savotiskas filmas pro akis prabego.
Susitiko du "savigarbus", drovus, isdidus turedami savu ambiciju. Padraugavo kaip kunigas su vienuole, tikriausiai abiem seksas galvoj?! Pati bucinio norejo, po to skuduru isvadino.

O isvadas padare "daugiau drovuoliu nenoriu" atrodo tuoj visus vyrus kiaulemis vadins?!

Lauksiu antros serijos "Noriu, kad aplink mane sokinetu"
swx

Matote, kai buciniu norejau, nemaciau dar kad jis meme (ar skudurelis). Dabar pamaciau, kad uz viska as atsakinga, tai ir nenoriu is jo nieko. Tikrai uztikrinu, nenoriu ir kad apie mane sokinetu, mane auklejo buti santuria, nesudaryti kitiems sunkumu, neikyreti, nezeminti kito:). Sokinejimas yra perlenkta lazda, as noriu aukso viduriuko, lygiavertes draugystes. Kaip draugas jis manes nedomina, ner turiu begale draugiu ir ju kai kuriu vyru - pagalbos man nereikia. Noriu skirti savo laika paprastam nekompleksuotam vaikinui, kuris nebijo pasakyti ka man jaucia paciu laiku. Su tokiu gyvendama buciau jam turbut kaip mamyte, o as noriu vyro, kuris moka pasirinkti. Na gerai, jis ne skudurelis, o ameba belyte. Kiek zinau, jis merginu nelabai ir turejes, o dar sakes kad bijo likti vienas. Neveltui ir bijo:). Tikrai ne visi vyrai tokie, to nesakiau, paskaitykite, ka pirmai rasiau, dar man tokio atvejo nebuvo, visi vaikinai rode patys iniciatyva. Tikiu kad toki vyruka ir sutiksiu, o antra karta i ta pati vandeni nebrisiu ir kitoms nepatariu. Tik noriu paprasyti; vaikinai, vyrai, bukite vyrais. Nes tuoj tikrai issigimsime. Paskaiciau forume kitus atvejus, tai vyresni ypac vyrai pasirodo visai nuglebe, nei paraso moterims, nei atsako. Mano buves vaikinukas jau kandidatas i amebas. Geros kloties jam tunoti liune ir laukti gelbetojos is vienatves:))))).

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/09 20:21:01 20:21:01

Vitalijus1975: Gal per drasiai,bet tokia panele pavadinciau kvailele ir naivumo isikunijimu:)

Aisku jau velu, bet ka patartum? ir kodel as kvaila? Man rodo demesi keli vaikinai siuo metu. Kodel negali kuris is ju man patikti? Buvau kvailele tai tikrai, kad su moterisku vaikinu susidejau.

cc

C

55 įrašai

2009/12/09 20:40:27 20:40:27

Vieną dieną "aš jį myliu..., labai malonus bendravimas", kitą dieną "skuduras, ameba ir t.t." Na tavo nuomonė dėl vieno nesusipratimo pasikeitė gana stiprokai. Tai gal ir gerai kad išsiskyrėt, nes jei koks nesusipratimas būtų santykiams įsibėgėjus, tai tik daugiau prarasto laiko būtų buve..

O ir bet tačiau, mes girdim tik tavo nuomonę, tu dergi žmogų be teisės apsiginti... vien tai daug ką apie tave pasako..

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/09 20:46:43 20:46:43

Svečias: [Matote, kai buciniu norejau, nemaciau dar kad jis meme (ar skudurelis). Dabar pamaciau, kad uz viska as atsakinga, tai ir nenoriu is jo nieko. Tikrai uztikrinu, nenoriu ir kad apie mane sokinetu, mane auklejo buti santuria, nesudaryti kitiems sunkumu, neikyreti, nezeminti kito:). Sokinejimas yra perlenkta lazda, as noriu aukso viduriuko, lygiavertes draugystes. Kaip draugas jis manes nedomina, ner turiu begale draugiu ir ju kai kuriu vyru - pagalbos man nereikia. Noriu skirti savo laika paprastam nekompleksuotam vaikinui, kuris nebijo pasakyti ka man jaucia paciu laiku. Su tokiu gyvendama buciau jam turbut kaip mamyte, o as noriu vyro, kuris moka pasirinkti. Na gerai, jis ne skudurelis, o ameba belyte. Kiek zinau, jis merginu nelabai ir turejes, o dar sakes kad bijo likti vienas. Neveltui ir bijo:). Tikrai ne visi vyrai tokie, to nesakiau, paskaitykite, ka pirmai rasiau, dar man tokio atvejo nebuvo, visi vaikinai rode patys iniciatyva. Tikiu kad toki vyruka ir sutiksiu, o antra karta i ta pati vandeni nebrisiu ir kitoms nepatariu. Tik noriu paprasyti; vaikinai, vyrai, bukite vyrais. Nes tuoj tikrai issigimsime. Paskaiciau forume kitus atvejus, tai vyresni ypac vyrai pasirodo visai nuglebe, nei paraso moterims, nei atsako. Mano buves vaikinukas jau kandidatas i amebas. Geros kloties jam tunoti liune ir laukti gelbetojos is vienatves:))))).

as Jusu neprasiau pasiteisinimu.
Kiekvienas Zmogus nenori likti vienas!
Perskaitykite dar karta mano pati pirma atsiliepima Jusu temoje.Galite buti uzdara visuomenei, bet ne sau.
Niekuomet* nezeminkite zmogaus, kad ir koks jis butu.
"Geros kloties jam tunoti liune ir laukti gelbetojos is vienatves:))))" Mano manymu ir kiek leidzia mano patirtis, patikekite Jus dar sia fraze prisiminsite ne viena karta.
Juokiasi puodas, kad kaminas juodas.
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/09 20:56:49 20:56:49

Svečias:
Svečias:

as Jusu neprasiau pasiteisinimu.
Kiekvienas Zmogus nenori likti vienas!
Perskaitykite dar karta mano pati pirma atsiliepima Jusu temoje.Galite buti uzdara visuomenei, bet ne sau.
Niekuomet* nezeminkite zmogaus, kad ir koks jis butu.
"Geros kloties jam tunoti liune ir laukti gelbetojos is vienatves:))))" Mano manymu ir kiek leidzia mano patirtis, patikekite Jus dar sia fraze prisiminsite ne viena karta.
Juokiasi puodas, kad kaminas juodas.
swx

Norejau pries pacia save pasiteisinti. Tu net neisivaizduoji ka jauciu dejusi graziausias viltis puse metu, nes jokiu uzuominu, kad as jam netinku, nebuvo, netgi priesingai, maniau kad jam esu svarbi! Aisku prisisvajojau, isimylejau beveik. Jei jis pasakytu kad as jo nebedominu, man butu dabar kitaip sunku, bet lengviau negu dabar. Dabar taip iseina, kad pati ji atstumiau, toki visa laukianti kada apsispresiu. Iseina taip kad as kalta. Ir dar pazeminau ji ameba pavadinusi. Bet jis to nezino, o ir niekas jo nepazista. Na bet turiu gi as kur savo skausma islieti, nes skauda tikrai labai. Pati atstumiau, nes neatstumti buvo NEIMANOMA, toliau kenteciau dar labiau su vyru, kuris nemoka ar nenori nieko parodyti. Speju, jis niekam nebus reikalingas, ne tik man. Bet vis tiek man skauda...

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/09 21:09:54 21:09:54

Svečias: Pati atstumiau, nes neatstumti buvo NEIMANOMA, toliau kenteciau dar labiau su vyru, kuris nemoka ar nenori nieko parodyti. Speju, jis niekam nebus reikalingas, ne tik man. Bet vis tiek man skauda...

Gerai kad atstumėte, ir pamirškite šitą gyvenimo epizodą . Jūs spėju dar esate jauna ir patraukli. Geriau dabar ištraukti pūliuojantį dantį, negu laukti, kada nuo jo išbrinks pusė galvos. Man irgi panašu, kad vaikinas be galo infantiliškai elgiasi. Jam tikriausiai reikia moters-"paprastutės" (anot "Hario Poterio"), kuri viską jam padarytų: gal ir kelnes numautų ir...toliau jau nebetęsiu . O merginai to nereikia. Jos vadinamasis vaikino "dergimas" - manau, tai tik įskaudintos savigarbos išdava. Jam nuo to nei šilta nei šalta . O "garą" išleisti reikia. Kai kurie forumiečiai vieni kitus į akis tokiais žodeliais pliekia, kad patikėkit... Bukime tolerantiški - mirė įsimylėjimas - ir dar 2 žmonės liko vieniši... Man kažko liūdna.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/09 21:14:44 21:14:44

samantta:
Svečias: Pati atstumiau, nes neatstumti buvo NEIMANOMA, toliau kenteciau dar labiau su vyru, kuris nemoka ar nenori nieko parodyti. Speju, jis niekam nebus reikalingas, ne tik man. Bet vis tiek man skauda...

Gerai kad atstumėte, ir pamirškite šitą gyvenimo epizodą . Jūs spėju dar esate jauna ir patraukli. Geriau dabar ištraukti pūliuojantį dantį, negu laukti, kada nuo jo išbrinks pusė galvos. Man irgi panašu, kad vaikinas be galo infantiliškai elgiasi. Jam tikriausiai reikia moters-"paprastutės" (anot "Hario Poterio"), kuri viską jam padarytų: gal ir kelnes numautų ir...toliau jau nebetęsiu . O merginai to nereikia. Jos vadinamasis vaikino "dergimas" - manau, tai tik įskaudintos savigarbos išdava. Jam nuo to nei šilta nei šalta . O "garą" išleisti reikia. Kai kurie forumiečiai vieni kitus į akis tokiais žodeliais pliekia, kad patikėkit... Bukime tolerantiški - mirė įsimylėjimas - ir dar 2 žmonės liko vieniši... Man kažko liūdna.

Aciu labai samantta supratote mane, atleiskite visi jei netaktiskai rasiau.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/09 21:18:26 21:18:26

cc: Vieną dieną "aš jį myliu..., labai malonus bendravimas", kitą dieną "skuduras, ameba ir t.t." Na tavo nuomonė dėl vieno nesusipratimo pasikeitė gana stiprokai. Tai gal ir gerai kad išsiskyrėt, nes jei koks nesusipratimas būtų santykiams įsibėgėjus, tai tik daugiau prarasto laiko būtų buve..

O ir bet tačiau, mes girdim tik tavo nuomonę, tu dergi žmogų be teisės apsiginti... vien tai daug ką apie tave pasako..

Nerasiau kad myliu. Mane jis irgi apderge, tik savaip.

cc

C

55 įrašai

2009/12/09 21:32:59 21:32:59

Svečias:
Dabar taip iseina, kad pati ji atstumiau, toki visa laukianti kada apsispresiu. Iseina taip kad as kalta. Ir dar pazeminau ji ameba pavadinusi. Bet jis to nezino, o ir niekas jo nepazista.

Taip TU atstūmiai, čia faktas. Ir toliau atstumk visus vaikinus kurie neatitiks tavo susikurtų iliuzijų, ir kai tau bus jau 35 ar daugiau, pastebėsi jog net tie amebos tavimi nesidomi...

O jei tas vaikinukas skaito forumą, tai šioje temoje save tikrai atpažins, taip kad nebūčiau toks tikras, jog jis neskaito tai ką tu rašai... nereiktų žmogų žemint dėlto jog jis kitoks nei, kad tu nori, koks jis būtų.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume