Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Jei neleidžia savigarba

Jei neleidžia savigarba

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/11 11:17:13 11:17:13

Man tai neatrodo vartotojiška, swx. Tai labai natūralu - rinktis tai ar tą, kas tau teikia džiaugsmą, saugumo jausmą, komfortą - kodėl gi ne? Žmogus negali pats sau priešu būti. Globaliu mąstu paėmus žmogus juk nepasirenka gyventi dykumoje, kur 70 laipsnių karščio, nes neišgyventų ten. Dažnai žmonės pasirenka kitą šalį gyvenimui - nes savoje šalyje neišgyvena. O temos autorės atveju - ji irgi pasirinko. Ji pasielgė taip, kaip kiekvienas mūsų turėtų elgtis. Ar yra geriau skirtis su žmogumi po keliolikos bendrų gyvenimo metų, kai visas nugyventas drauge gyvenimas yra abiejų kankinimas?

O "mėšlo" šioje temoje matau mažiau, negu tūloje temoje su Human.... . Žmogus išliejo savo emocijas ir nusiramino. Irgi pasielge "vartotojiškai". Vienok psichologai pataria nelaikyti savyje nuoskaudos, o ją išsakyti. Temos autorė nesisvaidė negražiais žodžiais. Epitetai lieka epitetais. Įdomu, kokiais epitetais jos buvęs draugas ją apdalina dabar?

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/11 11:30:35 11:30:35

Svečias:
Kai renkamės daiktą, renkamės pagal poreikius ir galimybes. Kai renkamės žmogų, renkamės tą kuris mums patinka. Visame tame, nes mes to norime. Kaip vartotojiška, ar ne?!
[b:sf52l3ya]Bet …[/b:sf52l3ya]

as ta zodeli "bet..." ne seip sau parasiau.
swx

karolis621

K

28 įrašai

2009/12/13 12:13:42 12:13:42

As galvociau, kad vaikinas, tik iesko drauges draugiskam bendravimui. O del tos temos pavadinimo, tai manau geriau tiktu neleidzia principai. Kazina ar zmogus issakantis savo jausmus garsiai praranda savigarba. Bet kokiu atveju, jei jis ziuri tave kaip i drauge pasakydama jam apie savo jausmus gali issgasdinti ji.

Inga-ramune

I

199 įrašai

2009/12/13 14:47:25 14:47:25

Tai reiketu apsispresti, ar jis jums tikrai rupi, ar norit kito ieskoti. Taigi niekada zmones nezino is anksto, kaip bus... Jei nori draugauti, tai pasikalbek su juo, ne visada vaikinai sneka apie savo jausmus...

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/13 18:01:26 18:01:26

Aciu Karoli ir Inga, jus nesmerkdami siltai patarete. Man labai sunku ir naujas draugas nors ir mielas, bet reikia laiko priprasti prie jo, skubeti negaliu, nemoku... Klydau, kad is karto susiradau kita, geriau buciau kuri laika skausme pabuvusi ir ji isgyvenusi, o tik po to... na bet ir buti, kaip buvo jau negalejau.

darius1979

D

4 įrašai

2009/12/15 13:44:44 13:44:44

sveiki gyvi,kolektyve..pranesu zinia,jog zmones ant zemes labai spalvoti.surade tinkama zmogu,visi elgiasi,kaip nesavi.visi kazkiek sutrinka.visi be galo drovus ir pasimete.visi esame skirtingom pasauleziurom,auklejimais ir vertybem.todel buvimas kartu,be aistros ir jausmu,dar yra ir didziulis darbas.kuris rezultatus duoda p a m a z u.problemas,kogero,spresti reiketu.o ne begti nuo ju,ane

Varge varge:D

V

1 įrašai

2009/12/17 12:34:27 12:34:27

Svečias:
samantta: Iš tiesų laiminga pabaiga Vyrams-vaikinams yra apie ką susimąstyti. Džiūgu, kad yra dar merginų, turinčių savigarbą, kai jau ir tarp moterų ne taip daug galima rasti...Dėl epitetų - taip, geriau jų gal neišsakyti viešai, bet ko norėti: jau minėjau, kad kiti forumiečiai dar ne tokiais epitetais svaidosi... Štai ir [b:4nfsx7bs]swx[/b:4nfsx7bs], prie visos pagarbos jums turiu pasakyti, jūsų epitetai Human (kitose temose) galbūt ir buvo pavyzdys jaunajai temos autorei . Taigi - pradėkime nuo savęs prieš smerkdami . Vaikinui - užuojauta.., na bet reikia vyru tapti pamažu, kada nors. Įdomu, visgi kiek jam metų. Autorei linkiu kuo didžiausios sėkmės sutikti savęs vertą draugą.

Metų jam nepatikesite kiek, tikrai ne piemenelis, jam 32! Man 23.

Aha tikrai,hapy end:D...pasiguldys i lovyte,patvarkys,paciuciuos,pamyluos...aciu,man patiko,susibendrausim veliau,turiu grist seimon,pas vaikus ir zmona:D

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/17 18:44:04 18:44:04

Varge varge:D:
Svečias:
samantta: Iš tiesų laiminga pabaiga Vyrams-vaikinams yra apie ką susimąstyti. Džiūgu, kad yra dar merginų, turinčių savigarbą, kai jau ir tarp moterų ne taip daug galima rasti...Dėl epitetų - taip, geriau jų gal neišsakyti viešai, bet ko norėti: jau minėjau, kad kiti forumiečiai dar ne tokiais epitetais svaidosi... Štai ir [b:2rvd8udm]swx[/b:2rvd8udm], prie visos pagarbos jums turiu pasakyti, jūsų epitetai Human (kitose temose) galbūt ir buvo pavyzdys jaunajai temos autorei . Taigi - pradėkime nuo savęs prieš smerkdami . Vaikinui - užuojauta.., na bet reikia vyru tapti pamažu, kada nors. Įdomu, visgi kiek jam metų. Autorei linkiu kuo didžiausios sėkmės sutikti savęs vertą draugą.

Metų jam nepatikesite kiek, tikrai ne piemenelis, jam 32! Man 23.

Aha tikrai,hapy end:D...pasiguldys i lovyte,patvarkys,paciuciuos,pamyluos...aciu,man patiko,susibendrausim veliau,turiu grist seimon,pas vaikus ir zmona:D

Ne taip supratote, buvusiam 32 metu, jis nevedes. O dabartiniam 24, irgi nevedes:). Man atrodo happy , gal tik ne end:).

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume