Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Jei neleidžia savigarba

Jei neleidžia savigarba

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/10 21:11:44 21:11:44

Svečias:
Svečias:
Jo pasiulymas ieskotis draugo yra idomus. Gal tuom vaikinas norejo jums uzsiminti, kad reiketu santykiu laipteliais pakilti kiek auksciau?
O moterys moteru negina? Paziurekite, kaip jus gina samantta. Net neisigilindama i situacija, arba is nusivylusios vyrais moters pozicijos.
Jusu elgesi as pilnai suprantu, bet nepateisinu. Tai yra mazu maziausia - negrazu.

Gera užuomina! Tik vyrai paprastai tiesiai pasako, ką nori pasakyti - kažkas jau čia minėjo.
Dėl gynimo. Paskaitykite kitas forumo temas - pamatysite, kad ir vyrus/vaikinus ginu. Man nėra tokio dalyko kaip moterų solidarumas, jei matau, kas neteisingai elgiamasi su vyru. O šitoj situacijoj mergina teisi. Gal tik atrodytų kitaip, jei nebūtų užgaulių žodžių - čia sutinku.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/10 21:16:05 21:16:05

.

cc

C

55 įrašai

2009/12/10 21:17:05 21:17:05

Pradžioje
[quote:fhn9cc80]Vaikinas mandagus, jo sms-ai malonūs, rodo demesi mano gyvenimui. Bet man truputi keista: ne zodzio, ka jis man jaucia, o tik uzuominos. Man jis labai patinka,[/quote:fhn9cc80]
Vėliau..
[quote:fhn9cc80]Nusizeminau nes rodziau svelnuma stulpui[/quote:fhn9cc80]

Tai visgi stulpas, ar malonus bendrauti?

O po to dar skundžiasi merginos jog jų niekas nesupranta Galbūt tai ir žavi jog norint merginas suprasti reikia įdėti pastangų, bet viskam yra ribos.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/10 21:18:49 21:18:49

samantta:
Svečias:
Svečias:
Jo pasiulymas ieskotis draugo yra idomus. Gal tuom vaikinas norejo jums uzsiminti, kad reiketu santykiu laipteliais pakilti kiek auksciau?
O moterys moteru negina? Paziurekite, kaip jus gina samantta. Net neisigilindama i situacija, arba is nusivylusios vyrais moters pozicijos.
Jusu elgesi as pilnai suprantu, bet nepateisinu. Tai yra mazu maziausia - negrazu.

Gera užuomina! Tik vyrai paprastai tiesiai pasako, ką nori pasakyti - kažkas jau čia minėjo.
Dėl gynimo. Paskaitykite kitas forumo temas - pamatysite, kad ir vyrus/vaikinus ginu. Man nėra tokio dalyko kaip moterų solidarumas, jei matau, kas neteisingai elgiamasi su vyru. O šitoj situacijoj mergina teisi. Gal tik atrodytų kitaip, jei nebūtų užgaulių žodžių - čia sutinku.

Cia kaip reiketu suprasti, kad mergina teisi? Jai patinka ryztingi, todel jinai yra teisi? Santykiuose juk nebuna "teisiojo" ir "kaltojo". Zmones vienas kitam NETIKO. Ir taskas.
Juk vaikinas nekure jai iliuziju (uzuomina apie draugo susiradima). Mergina jas susikure pati. Todel nusivylimu negalima kaltinti vyra.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/10 21:20:12 21:20:12

samantta:
Svečias:

Šioj temoj taip. Apie kitus atvejus nesakau. Kam suabsoliutinti? Man rodos geriausia gyventi draugiškai:). Tik man visada būna svarbu, kai kas nors puolamas be reikalo - pvz. šios temos autorė.

Arba tas vaikinas, ant kurio dergiama jau 8 puslapis.

cc

C

55 įrašai

2009/12/10 21:23:00 21:23:00

Svečias: Beje po aiskinimosi jis man rasake tai ko is jo tiek laiko laukiau, bet as atsisakiau, per velu

Komiška situacija gaunasi
[i:3dvsnqh8]Mergina:
-ar tu mane myli?
Vaikinas:
-Taip.
Mergina:
-Tai aš tave palieku, nes pirma paklausiau.
[/i:3dvsnqh8]

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/10 21:23:54 21:23:54

Svečias:
samantta:
Svečias:

Arba tas vaikinas, ant kurio dergiama jau 8 puslapis.

Na atsiprašau, aš nedergiu . Tik tema originali, reta, užkabino .

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/10 21:25:34 21:25:34

cc:
Svečias: Beje po aiskinimosi jis man rasake tai ko is jo tiek laiko laukiau, bet as atsisakiau, per velu

Komiška situacija gaunasi
[i:fju4dtu4]Mergina:
-ar tu mane myli?
Vaikinas:
-Taip.
Mergina:
-Tai aš tave palieku, nes pirma paklausiau.
[/i:fju4dtu4]

Aha, tikrai, sugebėjote humorą pamatyti . Anekdotas išėjo.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/10 21:26:22 21:26:22

samantta:

Arba tas vaikinas, ant kurio dergiama jau 8 puslapis.[/quote][/quote]

Na atsiprašau, aš nedergiu . Tik tema originali, reta, užkabino .[/quote]

Juk ir nesakiau, kad Jus dergiate.

Tik man visada būna svarbu, kai kas nors puolamas be reikalo - pvz. šios temos autorė.

Sioje temoje ir vaikinas yra puolamas be reikalo

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/11 10:36:03 10:36:03

Planuoju būti nesuprastam. Tai norėčiau pavadinti ne komentaru, bet kažkokiu savo paties pasvarstymu. Ne pamokslais.
Kai buvo maždaug tiek kiek autorei, priėmiau „nepopuliarų“ sprendimą. Tuomet nusisuko visi*.. Galvoju ar mažai čia tokių?! Tokių, kurių nesuprato! O ar įmanoma tai suprasti?!
Ar galima žodžiais perduoti jausmus, kas yra laimė? Kas yra aistra? Ką reiškia kiekvienam žmogui gyventi?!

Ar galėčiau suprasti, Žmogų, kuriam lyg ir materialiai nieko netrūksta, kuris sakys “aš nesijaučiu, kad gyvenu” ?! Jei “tyli pelė“ “nusidažys plaukus”, “pastatys juos skiautere”, į ją mažiausiai “žiūrės kreivai”?!
Dažnai girdžiu, svarbus žmogaus vidus..Ar galima būti “dvasiškai turtingu” nepraėjus viso šito?!

Kai renkamės daiktą, renkamės pagal poreikius ir galimybes. Kai renkamės žmogų, renkamės tą kuris mums patinka. Visame tame, nes mes to norime. Kaip vartotojiška, ar ne?!
Bet …

Ne tik šitoje temoje, bet ir realybėje. Jei sakoma nesuprantami dalykai, ar taip kaip nesinori to girdėti, oponentas apipils „mėšlo krūva“. Dar didesne jei būsi neteisus...

swx
PS Tikslas vienas, o kelių daug.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume