Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Jei neleidžia savigarba

Jei neleidžia savigarba

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/10 20:24:26 20:24:26

Svečias:
cc: Gal pirmą kartą mergina vaikiną metė, o ne jis ją. Tai paaiškintų tą piktdžiugiškumą

Manes dar nebuvo niekas metes, bet buvo iskaudines, todel pati meciau. Pikta, kad puse metu veltui nuejo, be reikalo zeminausi.

Pora pastebejimu:
Jus buvote iskaudinta tuo, kad jis neturejo ryzto? Cia man skamba kaip "man nepadovanojo kazko, ir tuom labai mane iskaudino";
Beje, o Jus bendravima prilyginat zeminimuisi? Jusu manot, kad nusizeminant maloniai praleisdama laika su kazkuo (Jus minejote, kad jums su juo laika leisti patiko)?

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/10 20:26:11 20:26:11

Tiesiog dar nesu atgavusi normalios nuotaikos, man tai vos ne rimciausia draugyste mano gyvenime, esu siek tiek sutrikusi suprantama. Nepuoliau pirmam pasitaikiusiam i glebi, o tikrai labai patiko is laisko vienas is keliu man parasiusiu, tai ir paskatino man savo skauduli forume issakyti. Pamaciau kad manimi domisi daug sumanesnis, protingesnis ir jaunesnis vaikinas (jam 24, o buvusiam 32). Tik kad prie to pirmojo buvau prisirisusi. Neapykantos nejauciu jam, tik sakau, kad emocijos dar nenurimo. Daugiau ant saves pykstu, kad nusizeminau. Kiek jam svelnumo rodyta, sakyta ir rasyta graziu zodziu, patikekite. O viskas, ka gavau, tai atkartoti mano zodziai. Jei pasakiau, kad man gera su tavim, jis atsako, man irgi su tavim gera. Jei sakau, tu toks mielas, jis sako, o tu uz mane mielesne. Na ar daug merginu mano vietoje atlaikytu? Jokios savo minties, jokios iniciatyvos. Bet apie globalias pasaulines problemas dar ir kaip mokejo kalbeti, visa susitikima galejo tam skirti. Gerai kazkas pasakes apie tokius zmones: kiek ji pastumsi, tiek pavaziuos:). O jo pasiulymas man ieskotis draugo. Kaip tai paaiskinti? Tai ko neimanoma suprasti, ar manes, ar jo? Ko jam reikejo is manes, tegu pats sau atsako. Na vyrukai visada vyrus gina, ta jau matau...

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/10 20:31:59 20:31:59

Svečias:
Svečias:
cc: Gal pirmą kartą mergina vaikiną metė, o ne jis ją. Tai paaiškintų tą piktdžiugiškumą

Manes dar nebuvo niekas metes, bet buvo iskaudines, todel pati meciau. Pikta, kad puse metu veltui nuejo, be reikalo zeminausi.

Pora pastebejimu:
Jus buvote iskaudinta tuo, kad jis neturejo ryzto? Cia man skamba kaip "man nepadovanojo kazko, ir tuom labai mane iskaudino";
Beje, o Jus bendravima prilyginat zeminimuisi? Jusu manot, kad nusizeminant maloniai praleisdama laika su kazkuo (Jus minejote, kad jums su juo laika leisti patiko)?

Mane iskaudino, kad i mano zenklus, kuriu tiktrai buvo pakankamai, ne per daug ne per mazai, jis nereagavo. Pasake, kad man reikia susirasti drauga. Mane tai pribloske. Patiko bendrauti, nes maniau, kad toliau musu santykiai giles, gyvenau ir dziaugiausi tuo laukimu. tai buvo mano iliuzija, dabar suprantu. Beje po aiskinimosi jis man rasake tai ko is jo tiek laiko laukiau, bet as atsisakiau, per velu, istrauktas skaitykim per prievarta prisipazinimas yra saukstas po pietu .

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/10 20:34:11 20:34:11

Svečias: Tiesiog dar nesu atgavusi normalios nuotaikos, man tai vos ne rimciausia draugyste mano gyvenime, esu siek tiek sutrikusi suprantama. Nepuoliau pirmam pasitaikiusiam i glebi, o tikrai labai patiko is laisko vienas is keliu man parasiusiu, tai ir paskatino man savo skauduli forume issakyti. Pamaciau kad manimi domisi daug sumanesnis, protingesnis ir jaunesnis vaikinas (jam 24, o buvusiam 32). Tik kad prie to pirmojo buvau prisirisusi. Neapykantos nejauciu jam, tik sakau, kad emocijos dar nenurimo. Daugiau ant saves pykstu, kad nusizeminau. Kiek jam svelnumo rodyta, sakyta ir rasyta graziu zodziu, patikekite. O viskas, ka gavau, tai atkartoti mano zodziai. Jei pasakiau, kad man gera su tavim, jis atsako, man irgi su tavim gera. Jei sakau, tu toks mielas, jis sako, o tu uz mane mielesne. Na ar daug merginu mano vietoje atlaikytu? Jokios savo minties, jokios iniciatyvos. Bet apie globalias pasaulines problemas dar ir kaip mokejo kalbeti, visa susitikima galejo tam skirti. Gerai kazkas pasakes apie tokius zmones: kiek ji pastumsi, tiek pavaziuos:). O jo pasiulymas man ieskotis draugo. Kaip tai paaiskinti? Tai ko neimanoma suprasti, ar manes, ar jo? Ko jam reikejo is manes, tegu pats sau atsako. Na vyrukai visada vyrus gina, ta jau matau...

As Jus puikiai suprantu, kad Jus nusivylete ir t.t. Taciau tai neduoda Jums pagrindo zeminti Jus nuvylusi zmogu. Jis galiausiai nebuvo Jums niekuo isipareigojes.
Jo pasiulymas ieskotis draugo yra idomus. Gal tuom vaikinas norejo jums uzsiminti, kad reiketu santykiu laipteliais pakilti kiek auksciau?
O kuo Jus nusizeminote? Man visiskai neaisku.
Del supratimo, kaip jau minejau, merginas kartais buna labai sunku suprasti.
O moterys moteru negina? Paziurekite, kaip jus gina samantta. Net neisigilindama i situacija, arba is nusivylusios vyrais moters pozicijos.
Jusu elgesi as pilnai suprantu, bet nepateisinu. Tai yra mazu maziausia - negrazu.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/10 20:53:37 20:53:37

Nusizeminau nes rodziau svelnuma stulpui. Jis patare ir as suradau drauga. Taskas.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/10 21:00:35 21:00:35

Svečias: Nusizeminau nes rodziau svelnuma stulpui. Jis patare ir as suradau drauga. Taskas.

na va, bent kazkas pabuvo vyro kailyje. Toks "nusizeminimas" - vyru kasdienybe.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/10 21:02:47 21:02:47

Svečias: Nusizeminau nes rodziau svelnuma stulpui. Jis patare ir as suradau drauga. Taskas.

Kai kurie vyrai ir nesugeba suprasti užuominų, o paskui verčia kaltę moterims . Tiesiog jūs vienas kitam netikote. Aš pvz, irgi nesuprantu, ką tas ne toks jau ir jaunas vaikinas (32 m!) veikė puse metų su mergina? Ar gali būti įdomu kalbėtis apie globalines revoliucijas ar apie ką ten dar?

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/10 21:05:45 21:05:45

-

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/10 21:06:13 21:06:13

samantta:

Kai kurie vyrai ir nesugeba suprasti užuominų, o paskui verčia kaltę moterims . Tiesiog jūs vienas kitam netikote. Aš pvz, irgi nesuprantu, ką tas ne toks jau ir jaunas vaikinas (32 m!) veikė puse metų su mergina? Ar gali būti įdomu kalbėtis apie globalines revoliucijas ar apie ką ten dar?

paskaitykite, ka rasete sioje temoje, ir ka rase kiti. Man atrodo, Jus esate vienintele, kuri sioje temoje kazka kazkam vertete. Nieko asmenisko.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/10 21:07:57 21:07:57

samantta:
Svečias:

na va, bent kazkas pabuvo vyro kailyje. Toks "nusizeminimas" - vyru kasdienybe.

Na va, ir įskaudintų vyrų balsai pasigirdo. Nieko juk tokio, jei mus retkarčiais įskaudina, pažemina - kartais taip nutinka, ir man yra buvę kartą. Bet jei tai tampa kasdienybe - susimąstykite, ką ne taip darote.

Ir cia nera kaltes vertimas? Ir vel kazka netaip daro tik vyrai?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume