Svečias: Tiesiog dar nesu atgavusi normalios nuotaikos, man tai vos ne rimciausia draugyste mano gyvenime, esu siek tiek sutrikusi suprantama. Nepuoliau pirmam pasitaikiusiam i glebi, o tikrai labai patiko is laisko vienas is keliu man parasiusiu, tai ir paskatino man savo skauduli forume issakyti. Pamaciau kad manimi domisi daug sumanesnis, protingesnis ir jaunesnis vaikinas (jam 24, o buvusiam 32). Tik kad prie to pirmojo buvau prisirisusi. Neapykantos nejauciu jam, tik sakau, kad emocijos dar nenurimo. Daugiau ant saves pykstu, kad nusizeminau. Kiek jam svelnumo rodyta, sakyta ir rasyta graziu zodziu, patikekite. O viskas, ka gavau, tai atkartoti mano zodziai. Jei pasakiau, kad man gera su tavim, jis atsako, man irgi su tavim gera. Jei sakau, tu toks mielas, jis sako, o tu uz mane mielesne. Na ar daug merginu mano vietoje atlaikytu? Jokios savo minties, jokios iniciatyvos. Bet apie globalias pasaulines problemas dar ir kaip mokejo kalbeti, visa susitikima galejo tam skirti. Gerai kazkas pasakes apie tokius zmones: kiek ji pastumsi, tiek pavaziuos:). O jo pasiulymas man ieskotis draugo. Kaip tai paaiskinti? Tai ko neimanoma suprasti, ar manes, ar jo? Ko jam reikejo is manes, tegu pats sau atsako. Na vyrukai visada vyrus gina, ta jau matau...
As Jus puikiai suprantu, kad Jus nusivylete ir t.t. Taciau tai neduoda Jums pagrindo zeminti Jus nuvylusi zmogu. Jis galiausiai nebuvo Jums niekuo isipareigojes.
Jo pasiulymas ieskotis draugo yra idomus. Gal tuom vaikinas norejo jums uzsiminti, kad reiketu santykiu laipteliais pakilti kiek auksciau?
O kuo Jus nusizeminote? Man visiskai neaisku.
Del supratimo, kaip jau minejau, merginas kartais buna labai sunku suprasti.
O moterys moteru negina? Paziurekite, kaip jus gina samantta. Net neisigilindama i situacija, arba is nusivylusios vyrais moters pozicijos.
Jusu elgesi as pilnai suprantu, bet nepateisinu. Tai yra mazu maziausia - negrazu.