Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Jei neleidžia savigarba

Jei neleidžia savigarba

BjauriBoba

B

64 įrašai

2009/12/08 13:45:24 13:45:24

Swx, nesi toks kvailas, kad nesuprastum, jok imantis iniciatyvos, santykiai issisprendzia gana greit:arba - arba

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/08 13:51:39 13:51:39

Katalizatorius

swx

Taskas

T

207 įrašai

2009/12/08 16:50:48 16:50:48

As irgi sutinku, jog autore turi ne tai kad didele savigarba o dideli drovuma ir kompleksus. Galetum jo tiesiai sviesiai paklausti, kodel jis susitikineja su tavimi, kaip jis ziuri i tave. Pasakytum ir tu, jog tau gera leisti laika su juom. Negi ir tai skaitysis savigarbos praradimas???

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/08 18:10:29 18:10:29

Taskas: As irgi sutinku, jog autore turi ne tai kad didele savigarba o dideli drovuma ir kompleksus. Galetum jo tiesiai sviesiai paklausti, kodel jis susitikineja su tavimi, kaip jis ziuri i tave. Pasakytum ir tu, jog tau gera leisti laika su juom. Negi ir tai skaitysis savigarbos praradimas???

Taigi kad sakiau ir rasiau kelis kartus kad jis man saunus atrodo, kad patinka su juo buti. Visa tai mano jau sakyta! Ir ko dar jam reikia? Atrodo supratau, mielieji: nieko jau nebebus. Susirasinejant irgi buna dingsta ne i klausima nekalciausia neatsakes, tai jau parasiau jam, kad jei nenori daugiau bendrauti, tai as suprasiu. Banali is tikruju istorija. Karuna cia ne prie ko - as jam tik bicas deja. Aciu uz nuomones. Nors skaudu, bet...buna ir taip. Nuo siol vengsiu drovuoliu.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/08 18:22:01 18:22:01

Pasakykite jam atia su geriausiais linkėjimais. Tada pamatysite ar tikrai jam rūpite. Na gal kiek drastiška, bet veiksminga. Nenusiminkite . Man patinka, kad jūs esate savo vertę žinanti mergina. Jūs verta ryžtingesnio ir sėkmingesnio vaikino. Tiems, kas mano kitaip, norėčiau klausimėlį užduoti: ar šiais sudėtingais laikais išsilaiko vyrai/vaikinai, kurie yra neryžtingi, baikštūs? Juk jie prarado savo archetipinį vyriškumą - užkariautojo archetipą. Gal mano nuomonė ir atrodo pasenusi, bet archetipai - deja ar laimei - nesensta. Puikiai merginai, kuriai iki šiol nereikėjo už jokių vaikino kūno dalių kabintis , visai nebūtina pradėti dabar taip daryti - atsiras kas ją įvertins ir dar didžiuosis savo merginos savigarba. Štai taip. Sėkmės .

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/09 11:07:53 11:07:53

Na stai ir issiaiskinau. Aciu visiems uz padrasinima. Pasirodo vaikinukas be galo lauke, kada gi as apsispresiu... nors apie joki apsisprendima net kalbos nebuvo, draugavome graziai ir tiek. Kaip ir visada, jo apsisprendima turejo nulemti manasis. Puiku, pasijutau kaip pirkeja pasirenkanti suknele:). Teisi buvo b. boba ir samanta atrodo, tas vaikinas tikras skudurelis su didelem ambicijom. Drovumas slepia isdiduma! Pasakiau jam sprendima. Tapo man nebeidomus, nes as nemedziotoja. Net lengviau pasidare, uff. Dekoju visiems:).

xxx

X

308 įrašai

2009/12/09 11:27:44 11:27:44

na keista situacija paprastai tas kuris laukia apsisprendimo, pats tai jau buna apsisprendes. Galima tik susitaikyt su vienokiu ar kitokiu apsisprendimu.

O jei jis geras draugas (tik draugas) tai kam pykti ir nutraukti su juo rysius? geri draugai nesimeto. Poto ir buna taip, kad mergina puiki drauge, atrodo noretusi pabandyti buti ne tik draugais, bet bijai merginai prisipazinti, nes poto gali netekti jos ir kaip drauges, kaip sakant geriau zvirblis rankoj, nei erelis dangui.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/09 11:51:35 11:51:35

Savotiskas filmas pro akis prabego.
Susitiko du "savigarbus", drovus, isdidus turedami savu ambiciju. Padraugavo kaip kunigas su vienuole, tikriausiai abiem seksas galvoj?! Pati bucinio norejo, po to skuduru isvadino.

O isvadas padare "daugiau drovuoliu nenoriu" atrodo tuoj visus vyrus kiaulemis vadins?!

Lauksiu antros serijos "Noriu, kad aplink mane sokinetu"
swx

xxx

X

308 įrašai

2009/12/09 12:22:24 12:22:24

O trecia serija bus, "Jis apie mane sokineja, gal as jam atrodau silpna??? "

Vitalijus1975

V

24 įrašai

2009/12/09 13:25:31 13:25:31

Gal per drasiai,bet tokia panele pavadinciau kvailele ir naivumo isikunijimu:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume