Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Jei neleidžia savigarba

Jei neleidžia savigarba

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/09 21:44:31 21:44:31

cc:
Svečias:
Dabar taip iseina, kad pati ji atstumiau, toki visa laukianti kada apsispresiu. Iseina taip kad as kalta. Ir dar pazeminau ji ameba pavadinusi. Bet jis to nezino, o ir niekas jo nepazista.

Taip TU atstūmiai, čia faktas. Ir toliau atstumk visus vaikinus kurie neatitiks tavo susikurtų iliuzijų, ir kai tau bus jau 35 ar daugiau, pastebėsi jog net tie amebos tavimi nesidomi...

O jei tas vaikinukas skaito forumą, tai šioje temoje save tikrai atpažins, taip kad nebūčiau toks tikras, jog jis neskaito tai ką tu rašai... nereiktų žmogų žemint dėlto jog jis kitoks nei, kad tu nori, koks jis būtų.

Taigi rašė temos autorė, kad turi pakankamai vaikinų, kurie ja aktyviai domisi . Kodėl ji liks viena? Jis vienintelis vaikinas visame pasaulyje likęs? Jos amžiaus vaikinų pakanka. tai ne iliuzija, o kiekvieno mūsų susikurta meilės, draugystės vizija. Aš pvz. irgi noriu būti "užkariauta", o ne kariauti dėl vyruko su juo pačiu . Gal ji susilauktų 35, kol jis meilėje prisipažintų, 45 - kol pabučiuotų, o 65 - kol pasipirštų? Labai tikėtinas toks scenarijus .

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/09 21:53:21 21:53:21

Štai ką radau į temą klaidžiodama po straipsnius;

J[i:27fj6j34]ei tik man patinkanti mergina nekreipia į mane dėmesio, iškart pasitraukiu, ir manau, kad man skirta mergina dar atsiras. Svajoju, gal kada eidamas parduotuvėje atsitrenksiu petim, ji pames knygas, aš jas pakelsiu ir tai bus “meile iš pirmo žvilgsnio”…
[/i:27fj6j34]
Gediminas Navaitis 2008 04 10

[i:27fj6j34]Sunku užmegzti draugystę, jei "iškart pasitraukiat". O tai, ką Jūs vadinat "meile iš pirmo žvilgsnio", tėra noras perleisti pažinties iniciatyvą merginai. Kadangi situacija aiški, belieka elgtis ramiau ir ryžtingiau.[/i:27fj6j34]

Žymus psichologas pataria vaikinui "elgtis ramiau ir ryžtingiau". Pastebėta, kad vaikinas nori " prleisti pažinties iniciatyvą merginai".
Panaši situacija į šioje temoje pristatytąją. Bent jau tęsinys gali būti toks, kaip temoje. Štai toks vaikino nusistatymas ir gali lemti vienišumą ateityje...

BjauriBoba

B

64 įrašai

2009/12/09 21:55:44 21:55:44

cc:
Taip TU atstūmiai, čia faktas. Ir toliau atstumk visus vaikinus kurie neatitiks tavo susikurtų iliuzijų, ir kai tau bus jau 35 ar daugiau, pastebėsi jog net tie amebos tavimi nesidomi...

O jei tas vaikinukas skaito forumą, tai šioje temoje save tikrai atpažins, taip kad nebūčiau toks tikras, jog jis neskaito tai ką tu rašai... nereiktų žmogų žemint dėlto jog jis kitoks nei, kad tu nori, koks jis būtų.

Teisingai cc sako. Tik pamatei vyra, iskarto imk uz kiausu ir vesk zenytis. Maza, ka - dar neliks

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/09 22:01:49 22:01:49

BjauriBoba:
cc:

Teisingai cc sako. Tik pamatei vyra, iskarto imk uz kiausu ir vesk zenytis. Maza, ka - dar neliks

Teip teip, paskubėkime - didelis deficitas, tuoj ir amebos bus išgraibstyti. Prajuokinote mane .

Vitalijus1975

V

24 įrašai

2009/12/09 22:41:26 22:41:26

Kai ateityje gausi i liustra(nelinkiu,kad taip atsitiktu) nuo to iniciatyvaus,ryztingo,drasaus...dejuosi,koks pastarasis nejautrus,grubus ir arogantiskas(prielaida)...nes kaip zinia tobulu nera...pagalvosi apie ta skudura,kuris galbut sekmingai sau tures skuduryte:)
Zinoma,spresti ir spelioti,kaip bus Tavo valioje.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/09 22:54:37 22:54:37

Svečias:
Svečias: Savotiskas filmas pro akis prabego.
Susitiko du "savigarbus", drovus, isdidus turedami savu ambiciju. Padraugavo kaip kunigas su vienuole, tikriausiai abiem seksas galvoj?! Pati bucinio norejo, po to skuduru isvadino.

O isvadas padare "daugiau drovuoliu nenoriu" atrodo tuoj visus vyrus kiaulemis vadins?!

Lauksiu antros serijos "Noriu, kad aplink mane sokinetu"
swx

swx, aš čia ne įtemą, bet įstrigo man jūsų komentaras: kažkaip į priekį jūs numatote scenarijų, ir labai pesimistiškai. Apkaltinate temos autorę tuo, ko dar ji nepasakė . Susidaro įspūdis, kad jūsų požiūris į moteris yra neigiamas, turite pats daug išankstinių nuostatų. Karti patirtis?...Jei nesinori, neatsakykite.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/09 23:07:03 23:07:03

Svečias:
Norejau pries pacia save pasiteisinti. Tu net neisivaizduoji ka jauciu dejusi graziausias viltis puse metu, nes jokiu uzuominu, kad as jam netinku, nebuvo, netgi priesingai, maniau kad jam esu svarbi! Aisku prisisvajojau, isimylejau beveik. Jei jis pasakytu kad as jo nebedominu, man butu dabar kitaip sunku, bet lengviau negu dabar. Dabar taip iseina, kad pati ji atstumiau, toki visa laukianti kada apsispresiu. Iseina taip kad as kalta. Ir dar pazeminau ji ameba pavadinusi. Bet jis to nezino, o ir niekas jo nepazista. Na bet turiu gi as kur savo skausma islieti, nes skauda tikrai labai. Pati atstumiau, nes neatstumti buvo NEIMANOMA, toliau kenteciau dar labiau su vyru, kuris nemoka ar nenori nieko parodyti. Speju, jis niekam nebus reikalingas, ne tik man. Bet vis tiek man skauda...

Man atrodo as viska puikiai supratau, Aistros Jums reikejo?!
Kita karta kaip nors pasistenkite, iniciatyva parodyti. "Perlipkit per save"
Dejote Jus tas viltis, kuo jis kaltas?! manete ar klausete?! Skaiciau jis juk Jums viska pasake! Jus jo negirdejote!
Pazysta ar nepazysta taip elgtis nepridera...
"toliau kenteciau dar labiau su vyru, kuris nemoka ar nenori nieko parodyti." kaip cia "teisngai" atsakius!? ex tebunie taip:"toliau kenteciau dar labiau su moterim, kuri nemoka ar nenori nieko parodyti."
Ir kaltinti nera ka, nes Jus taip norite.
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/09 23:23:12 23:23:12

samantta: ]

swx, aš čia ne įtemą, bet įstrigo man jūsų komentaras: kažkaip į priekį jūs numatote scenarijų, ir labai pesimistiškai. Apkaltinate temos autorę tuo, ko dar ji nepasakė . Susidaro įspūdis, kad jūsų požiūris į moteris yra neigiamas, turite pats daug išankstinių nuostatų. Karti patirtis?...Jei nesinori, neatsakykite.[/quote]
Kaip cia trumpai atsakius. Nenoriu rasyti autobiografijos ir karcia patirtimi to nepavadinsiu. Ir i Moteris mano poziuris teigiamas.
Kai atsitiko tuo "kas atsitiko" susidomejau pries kokius desimt metu.
Nuosirdziai.
swx

Wrapped_Up_In_Time

W

30 įrašai

2009/12/10 00:11:14 00:11:14

Siaip nepritariu as tom taisyklem, kad vyras turi butinai pirmas prieit ir kazka siulyt, aisq gal is dalies tai tiesa, bet moteris irgi moka ir be zodziu parodyt, kad to irgi nori. O butent del to isitikinimo daznai ir nudega, atstumia mergina viena karta, atstumia antra karta, po to jau ziurek viskas kaip ir ok, bet zmogus jau galbut tiek savimi pasitikejimo neturi, bando laukti iniciatyvos ir ja perleidzia , nes bijo vel likt ledo, taip jau buna.

cc

C

55 įrašai

2009/12/10 05:51:28 05:51:28

Viskas būtų ok, jei temos autorė būtų pasakius, jog jei reikia ryžtingesnio, ir dėl to išsiskyrė, bet dabar tai buvo palydėta tokiais epitetais kaip skudurinis ir ameba... Vien tai daug ką pasako apie temos autorę.

Arba temos autorė norėjo nutraukti pažintį, bet tuo pačiu ir likti auka.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume