Prie ko čia reguliuoju? Jeigu aš tau pasakysiu, kad spintos nevalgytum, nes ji nevalgoma, tu vis tiek paragausi, nes "Esi labai jau linkęs reguliuoti, ką valgyti, ką ir kodėl žmonės turėtų valgyti"? Analogas ir su internetinėm pažintim. Bandyk kaip nors susiet, jei neišaiškinau pakankamai.
Spuoguoti paaugliai apie seksą šnekėt nedrįsta, o kas su tavim yra, kad to negali daryt? Būtent žmonės gaunantys sekso ir galintys apie jį pasišnekėt realiai yra internete paskutiniai, kurie reiškiasi tokiose temose kaip "analinis seksas", seksui žaisliukai, ar aplamai "pasirodymai" per web cam'a. Tuomet pripažink kad turi kompleksų, kurie tau leidžia išsišnekėt tik prie kompo.
"O tu pats - ar norėtum, kad tavo mintis kas šnipinėtų? Tau reguliuotų, kur eit, su kuo ir kokiu būdu bendraut? " Taip, tačiau kol kas aš pats sugebu save kontroliuot. Nesiruošiu šunkeliais nuvaryt, todėl bendravimą ir žmones su kuriais bendrauju atitinkamus ir renkuosi. Ne spermos užspausta galvele, o subrendusius žmones. Realų bendravimą. Kad nebūtų jokių "sakau tai, ko realiai pasakyt neišdrįsčiau".
P.S. nesusireikšmink, man vienodai šviečia kur ir su kuo tu bendrauji Tik atsakiau į temą. Klausimas liko tas pats. Tu kalbi tik apie tai - TOLERUOKIM. O tai reiškia jokios reakcijos. Nes tu niekaip nesugebi įvardint kuo tai gali padėti santykiams. Žinoma, tai kad nepadeda, dar nereiškia, kad kenkia, bet jau turim ne vieną realų pavyzdį, kuomet pakenkė. Jeigu privedė ne iki išsiskyrimo, bet bent jau laukė ilgas vakaras išsiaiškinimui, kam vienam iš poros prireikė naujų netinių pažinčių.