Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar naujos int. pažintys kenkia poros tarpusavio santykiams?

Ar naujos int. pažintys kenkia poros tarpusavio santykiams?

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/30 08:41:54 08:41:54

audronevit: :P Žmonės apskritai linkę save pervertinti, o kitus nužeminti. Kažkodėl. Geriau jau pasistengtų vieni kitus suprasti, leisti būti kitokiais, neskubėtų nuteisti...Man pačiai internetinės pažintys suteikė galimybę neskausmingai susipažinti ir išsiskirti su daugybe įvairiausių charakterių, pažiūrų ir poreikių žmonėmis !!!Gyvenime vargu ar turėtum tokią galimybę. Nebent dirbtum psichologu. Bet tada žmonės su savo bėdom keltų tau tik alergiją. Tai tebūtų profesinis domėjimasis. O žmogiškąjį mano smalsumą int. pažintys patenkino 100proc !!! Paklausite, kam man to reikia? Tiesiog - man žmonės yra įdomūs, ir vskas Smalsu, ir tiek Dar vis...

Tu cia ne i tema, dar karta pasiskaityk pavadinima

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/30 08:50:34 08:50:34

[quote="Maža nosytė"]Maniškis jau apie porą metų mane vienam tokiam pažinčių puslapy apgaudinėja. Pats nieko nesakė, kol tiesiog jo lankomiausias puslapis pasirodė pirmam interneto lape kaip dažniausiai lankomas. Vyrai nori kad jais pasitikėtų, aš taip ir dariau, aklai tikėjau kad jis man ištikimas. Netyčia prigavau, niekada jo netikrindavau. Užblokavau vieną anketą, jis susikūrė kitą. Baisiausiai pyksta kai priekaištauju, kad kišuosi į jo gyvenimą, neturiu teisės jam aiškint, kad ten nieko rimto, kaltina mane kad pati rašinėjuosi su kitais, nors esu tik prisiregistravusi į gyvūnų ir augalų forumus kur renkasi bendraminčiai su savo gyvenimais be tikslų susirasti poras. Nesenai pati prisiregistravau į tą patį psl kur ir jis, pamačiau kokie ten nesubrendę, patys nežino ko norintys sėdi. Jaučiuosi daug blogiau ten susikūrus anketą, galvojau gal kerštas palengvins skausmą. Bet tapo dar šlykščiau. Jam tai yra kaip priklausomybė, kadrint panas, nors gyvenime yra nedrąsus ir bailus, tad visa jo drąsa ir šmaikštumas atsiranda prie klaviatūros ir maigant telefono mygtukus. Pamenu kaip jis mane kabino draugystės pradžioj, atrodė eilinis mulkis, bet sugebėjo užkariaut mano širdį, nors ilgai ir stengėsi. Tam puslapy sako jam pašnekėt su žmonėm reikia, kitokių požiūrių, nuomonių, bet drauguose tik panos, nežinau apie ką gali 24metų bernas rašinėtis su paauglėm. Ir ką daugiau galima galvoti po 5 su puse metų draugystės? Buvo apsisprendęs išeit, susitaikiau su tuo, 'persilaužiau', net nebeverkiau, o jis persigalvojo, pasilieka su manim, kai jau aš savo ateitį dėliojuosi viena, galvoju kaip gyvensiu, o jis ima ir druskos ant žaizdos priberia. Savo širdį užsirakinau ir aukštą sieną aplink ją pastačiau. Jei mano širdies norės, teks jam daug ką paaukot. Jei reikės jam manęs, teks jam keistis, nes tokiam kaip jis jokios pagarbos kaip vyrui nejaučiu. Man vyras turi būti siena už kurios saugu ir jauku, kuris padės kiekvieną akimirką ir bus šalia, nenuvils ir tikės manim ir pats savim. Nors ir gyvenam kartu bet ateities su juo nematau, nebent iniciatyva bus iš jo pusės.

Taip, internetines pazintys kenkia. Nesenei vienas buvo ant manes stipriai uzsikabliaves, bendravome, nors su panele nenorejo skirtis, nors ir as patikau. Zodziu, neaisku kokeis tikslais jie sedi, bet tikrai nera abejingi ten esanciom panelem ir tai, kuri negrazi ar nepatinka, tikrai nerasys.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/01 17:47:03 17:47:03

Kenkia ,net labai ,aš išsiskyriau per internetines pazintis,nes negalėjau pakęsti jo flirtų.Ir nesamonių nekalbėkite ,prie ko čia savininkiškumas.Tada nereikalingi aplamai santykiai tarp vyro ir moters,jeigu abudu daro ką nori ir kas sau.Tai kokia čia pora.Jeigu rimtai pradeda draugystę,iš karto turi ir išsitrinti,nes pasitikėjimo nebus.Vis tiek kada nors ir kas nors užkibs.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/01 18:17:22 18:17:22

Kokia dar gali būti kalba kenkia ar nekenkia.Kokie tada santykiai poros jeigu sukama į šalį.Tai jau ne pora,nes domina kiti.Kai manęs netenkino santykiai su panele,aš pradėjau ieškoti kitų ir radau.Tai koks savininkiškumas ,kai ne kurie čia rašo.Bet mes abudu iš karto išsitrynėme anketas.Bet kitaip ir negali būti.Jeigu žmonės ieško,reiškia domina ir tikisi rasti.Man ir taip buvo.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume