Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Negaliu atleisti vyrui

Negaliu atleisti vyrui

Svečias

S

689 įrašai

2009/04/26 19:27:26 19:27:26

Negali - tai ir neatleisk! Kame problemos? Neatleidi, išsiskiri ir eini sau laiminga kito "durnelio" ieškot. Nukryps į šoną naujokas, vėl pavarysi velniop - jokių problemų, kai laikai liberalūs, kai jūra iki kelių.

Raaa

R

574 įrašai

2009/04/26 19:34:23 19:34:23

Svečias: Mano vyras buvo neistikimas, as tai suzinojau, susipykom bet po geru puses metu susitaikem. Nusprendem, kad seima svarbiau. Bet jeigu del ko nors smulkaus susikivircijam, vis prisimenu jo isdavyste ir prikaisioju. Taigi iseitu, kad visgi negaliu atleisti vyrui, nors tikrai noriu islaikyti seima. Gal kas turejote panasiu situaciju? Gal galite ka nors patarti? Jei nepatarinesit, tai bent issakykit savo nuomone.

Pasakyti ką daryti - negaliu.
Tačiau pagal save galiu tik spręsti, kad sunku atleisti, kai tavęs neatisprašo, ar atsiprašo nepakankamai, nenuoširdžiai, be tikros atgailos, tik formaliai. Ar jūsų tikrai atsiprašė?

Nežinau, ar tai tik žodžių žaismas, ar iš tikro nusprendėte, kad "šeima" svarbiau. O kas ta mistinė "šeima", jei ji svarbesnė už sužeistą širdį, paniekintą savigarbą? Kodėl nenusprendėte, kad judviejų meilė, judviejų ypatingas ryšys yra daug svarbiau? Ar tikrai jis daug svarbiau?
O kad toks nuolatinis priekaištavimas prie nieko gero neprives - ir tiesa ir netiesa. Žmonės gali keistis, tik labai pamažu ir labai sunkiai ir tik savo paties noru, o ne verčiami. Juk nemanote, kad vyras pasikeitė, tai kažin ar kada jam atleisite ir jausitės su juo saugiai.

Nežinau ar tarpusavio pokalbis gali padėti. Galbūt abiem reikia eiti pas šeimos konsultantą.

biterite

B

3 įrašai

2009/04/26 20:02:24 20:02:24

nežinau ką tau patarti...

galiu,tik iš patirties pasakyt : buvau neištikima vyrui,po kurio laiko (durnė) pasisakiau...o gavosi taip,kad jis nesugebėjo man to atleist ir prikaišiojo 11 metų,galiausiai ir mano kantrybė pasibaigė

nenoriu pasakyt,kad tu nesugebėsi atleist,bet kaip supratau tai neįmanoma...

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/27 05:38:20 05:38:20

biterite: nežinau ką tau patarti...
galiu,tik iš patirties pasakyt : buvau neištikima vyrui,po kurio laiko (durnė) pasisakiau...o gavosi taip,kad jis nesugebėjo man to atleist ir prikaišiojo 11 metų,galiausiai ir mano kantrybė pasibaigė
nenoriu pasakyt,kad tu nesugebėsi atleist,bet kaip supratau tai neįmanoma...

Manau, pasipasakodama pasielgiai teisingai, bet neištikimaudama kaip pati parašiai.
swx

Bergamote

B

16 įrašai

2009/04/27 11:19:59 11:19:59

Neištikimybe tai tik pasekme.Dabar lengva kalbeti atleisti ar neatleisti, bet nueiti i sona..tai turejo buti priezastis(nebent jis tokio kirpimo kai paskui kiekviena sijona lenda).Ir jei su savo vyru neissiaiskinsit vis del to kas jusu santykiuose netaip jokie atleidimai neturi prasmes.Romanui i sona ne kiekvienam lengva ryžtis....gal net tavyje kalte yra.
Po neistikimybes gyventi imanoma bet niekad nebus to kas buvo, meiles isaugot nepavyks.jei taip nori gyventi..gyvenk.Cia jau pacios pasirinkimas:)

Raaa

R

574 įrašai

2009/04/27 16:51:49 16:51:49

Bergamote, dar pasakyk, jie vyras būtų ją mušęs tai irgi jos kaltė. Giliai kapstant gali ir būtum teisi. Nes ji tokį vyrą pasirinko ir sudaro sąlygas jo tokiam netinkamam elgesiui.
Tik.. nereikia čia ieškoti kaltų. Kaltų ieškojimas ir neleidžia toliau sau ramiai gyventi.

Nendre

N

3 įrašai

2009/04/28 09:39:40 09:39:40

Turėjau lygiai tokią pat situaciją... Visą gyvenimą (20 metų) 100% pasitikėjau savo vyru. Išlindus neištikimybės faktui, bandžiau įveikti savo skausmą ir atleisti, abu kartu sutarėm stengtis gyventi toliau, nei jis, nei aš nesiruošėme ardyti šeimos, ir ne tik dėl vaikų ar kitų akių, mes tikrai norėjome būti kartu, nes visą gyvenimą savo santuoką laikėme sėkminga, atrodė (dabar jau abejoju), esam visiškai laimingi. Tikrai labai stengiausi neprikaišioti, žinau, kad norint išlaikyti gerus santykius, tai nedera, tačiau, bet kokia smulkmena pirmiausia iššaukia nepasitikėjimą, abejones. Nepaprastai sunku tai paslėpti, o laikyti savyje - dar blogiau. Anksčiau ar vėliau tai išlenda. O tai jau nebe "sėkmingos" santuokos bruožas... Taigi, mano šeima iširo po 4 metų, pavargau nuo pastovaus apsimetinėjimo, kad man gerai... supratau, kad negaliu atleisti. Jei TU sugebėsi atleisti taip, kad nuoširdžiai nebekils noras priekaištauti, įtarinėti, svarbiausia, iš tikro jausiesi gerai, galėsi gyventi normalų gyvenimą, o jei ne, arba kivirčai tik dažnės, arda depresijos neišvengsi. Nors, kiek žinau, tokių "šeimų" labai daug... Ir niekas tau nepatars, čia tik tavo vidinis "aš" - arba sugebės atleisti, arba ne... Sėkmės

Svečias

S

689 įrašai

2009/04/28 13:04:23 13:04:23

Dedam tašką, nes, anot damų, meilė tėra viso labo tik seksas, nes atleisti nebegali.

oversa

O

251 įrašai

2009/05/18 19:24:50 19:24:50

Svečias: Dedam tašką, nes, anot damų, meilė tėra viso labo tik seksas, nes atleisti nebegali.

Man labiau patinka daugtaškiai ir klaustukai
Yra tokių, kurie atleidžia - gyvenimas per trumpas...?

Alfonsas

A

5 įrašai

2009/05/18 19:39:27 19:39:27

Iš to, ką jūs čia pasakojate, vyrai gali lengvai daryti išvadą, kad moterims meilė yra tik seksas ir gaunamos babkės už jį. Negi nesuprantat, kad po pirmo pipi išdavystės pėdsakų nelieka ir galima toliau sau ramiai ir linksmai gyventi su žmona? Ir tik, moterys, jau nesakykit, kad jūs ištikimos šiais laikais. Statistika sako visai ką kitą. Ji sako, kad moterys labiau neištikimos, o nemažai daliai vyrų sekso išvis nelabai jau ir bereikia. Vyrai suka į dorybės kelią ir atsisako sekso.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume