Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Negaliu atleisti vyrui

Negaliu atleisti vyrui

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/09 10:17:43 10:17:43

istikruju sunku atleisti...galima postringauti apie seimos gerove kiek norit ir apie tai,kad vyrai tik fiziskai neistikimi. man teko tokia "garbe" buti meiluze. galiu pasakyti,kad labai tam priesinausi ir tikrai nesileidau i sia afera vedama smalsumo. jeigu to "donzuano" zmona suzinotu visas smulkmenas vargu ar bent vienas psichologas padetu jai atleisti savo vyrui vardan seimos. o sitacija sunkina dar ir tai,kad as nebuvau pirma...ir dristu teigti,kad nepaskutine meiluze jo nelangvame seimynineme gyvenime. nemyli jis savo zmonos...tik gerbia ir gyvena vardan vaiku. ar jo zmonai nuo to lengviau? palieku spresti jai...
jei kam idomi mano savijauta? galiu pasakyti,kad tai pirmas ir paskutinis vedes vyras mano gyvenime. vedes vyras = mires vyras

mie*

M

7 įrašai

2009/04/09 12:02:51 12:02:51

kora:
mie:
Buna tokiu zmoniu kurie niekad nepamirsta. Atleisti lyg ir gali, bet ne pamirsti. Pamirsta nuoskauda tik tada, kai pamirsta ta zmogu. As tokia.

[quote:3j7cudxf] Mie, kodel negalima pamirsti, jei nera pagrindo atsiminti Buna juk ir taip.

[/quote:3j7cudxf]
Todel, kad primena aplinka, daiktai vietos, situacijos. Todel, kad tie kas iskaudina, retai pasistengia savo klaidas istaisyti.

kora

K

2495 įrašai

2009/04/09 19:50:40 19:50:40

Mie, cia ir beda, kad po kiek laiko, kai aprimsta viskas, kartojasi tas pats. Sutinku ir pasitikejimas dingsta galutinai. Aisku, gaila, taciau tuomet moteriska savigarba neleidzia daugiau kentet ir ieskom kito su kitokiom gyvenimo vertybem.

Poisoningkisss

P

97 įrašai

2009/04/10 14:29:34 14:29:34

Man pofig , as neturiu mylimo zmogaus ,o toms kurios salia , viena salyga keliu : jei dulkiniesi -ispek , antibiotikai brangus , tad nesvetimauk nezinant

pk1318527306_db

P

92 įrašai

2009/04/10 15:46:43 15:46:43

Poisoningkisss > kas trukdo paciam saugotis? Ar ne per daug naiviai rizikuoji pasitikedamas vien partneres zodziais?

Pasidomek, kiek kainuoja Kaletra. Ko gero, retas lietuvis galetu sau leisti siuos vaistus, o alternatyvu praktiskai nera.
Manyciau, neatsakingai elgiesi.

oversa

O

251 įrašai

2009/04/14 18:00:07 18:00:07

Man atrodo, kad sunku atleisti, nes iš tikrųjų tas žmogus tau rūpi. Kuo labiau rūpi, tuo skaudžiau. Aš netikiu vyrų ištikimybe, bet faktas, kad neištikimas, tikriausiai vis tiek skaudintų. Manau, šeima svarbiau ir dėl vyro silpnybės nereikėtų griauti santykių.

verssetti

V

6 įrašai

2009/04/14 19:46:59 19:46:59

Aš nemanau, kad jei buvo vienas kartas tai bus ir kitas, galbut tai buvo tiesiog kažkas visai nerimto tiesiog kuniškas malonumas ir nieko daugiau, jei vyras pasimyli su kita tai dar nereiškia kad taves nemyli. Beje išsiskyrus ne taip jau lengva kita surasti butu, kam pasmerkti save ieškojimams. Aš savo žmonai pvz. viena karta atleisčiau, aišku pamiršti būtų sunku, o vat pastoviai prikaišioti, tai jau moterų strategija...

allmas

A

24 įrašai

2009/04/14 21:35:43 21:35:43

Svečias: istikruju sunku atleisti...galima postringauti apie seimos gerove kiek norit ir apie tai,kad vyrai tik fiziskai neistikimi. man teko tokia "garbe" buti meiluze. galiu pasakyti,kad labai tam priesinausi ir tikrai nesileidau i sia afera vedama smalsumo. jeigu to "donzuano" zmona suzinotu visas smulkmenas vargu ar bent vienas psichologas padetu jai atleisti savo vyrui vardan seimos. o sitacija sunkina dar ir tai,kad as nebuvau pirma...ir dristu teigti,kad nepaskutine meiluze jo nelangvame seimynineme gyvenime. nemyli jis savo zmonos...tik gerbia ir gyvena vardan vaiku. ar jo zmonai nuo to lengviau? palieku spresti jai...
jei kam idomi mano savijauta? galiu pasakyti,kad tai pirmas ir paskutinis vedes vyras mano gyvenime. vedes vyras = mires vyras

Sutinku su tavimi:ištekėjusi/išsiskyrusi/su vaikais moteris yra užimta moteris.Vadinasi,ne mano.Todėl nėra ko aplink ją sparno rėžti.Jei neturiu rimtų ketinimų(vesti-gerbti-mylėti-turėti bendrų vaikų),tai taip ir pasakau.

aistruce

A

126 įrašai

2009/04/15 07:19:12 07:19:12

verssetti: Aš nemanau, kad jei buvo vienas kartas tai bus ir kitas, galbut tai buvo tiesiog kažkas visai nerimto tiesiog kuniškas malonumas ir nieko daugiau, jei vyras pasimyli su kita tai dar nereiškia kad taves nemyli. Beje išsiskyrus ne taip jau lengva kita surasti butu, kam pasmerkti save ieškojimams. Aš savo žmonai pvz. viena karta atleisčiau, aišku pamiršti būtų sunku, o vat pastoviai prikaišioti, tai jau moterų strategija...

atleist atleisciau tik nezinau kaip butu su pasitikėjimu... sunku pasakyti, viskas priklauso nuo santykių, nuo situacijos....

nemanau kad tai tik moteru startegija, tikrai nemazai tokiu yra ir vyrų, tad nereikia visad varyt i vienus vartus

Banga_boom

B

6 įrašai

2009/04/25 15:26:21 15:26:21

Aš šioj situacijoj atleisčiau, bet pamiršt negalėčiau ir palinkėčiau sėkmės tolimesniam gyvenime...
Kartais sako "Jis daro netinkamus dalykus, tačiau aš žinau, jis mane myli". Iškyla klausimas: ar galima skaudinti tą kurį myli? Ar mums kiltų mintis taip elgtis su savimi? Ir dar-ar galima mylėti tave pervažiavusį sunkvežimį? Sunki situacija, ypač jei yra vaikų.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume