Almantass: Galvoju...Ar tavo geriausias draugas nori su tavim susitikti,ar su tavo žmona?Dažnas atvejis,kad geriausi draugai įsliuogia į kito žmonos lovą.Iš pradžių-paslapčia,po to jau vargiai gali paslėpti trauką vienas kitam.Jei turi pakankamai tvirtumo,gali pamėginti netikėtai grįžti iš komandiruotės.Aš pražilčiau ir išprotėčiau,jei užklupčiau...Arba pasek tą savo geriausią draugą-netikėtai,neskambinęs jį aplankyk,paskambink vėlyvu metu(kokiu nors pretekstu) iš komandiruotės.Paskambink žmonai naktį(atseit,iš komandiruotės),kad netikėtai greičiau apsisukai,ir po penkiolikos minučių jau būsi namuose.Pats,būdamas gretimame name,pastebėsi,ar kas nors skubiai nuo tavo namo "neatsišvartavo".Gal čia aš ir perdedu dėl to draugo,bet dėl visa pikta patikrink.Juk draugų ir daugiau turi.Ir išvyksti dažnai.Bent jau žmona susigaudys,kad tu ją įtarinėji,ir taps sukalbamesnė.Bent jau atsargesnė,o tai irgi gerai.
Mano situacija-paprastesnė.Sutikau merginą,aplankydavau,šnekėdavomės,bet ji taip ir neaplankė manęs.Nepaskambino.Ir neišmoko pasveikinti su gimtadieniu.Meilė-meile,bet juk viską galima sugadinti tokiu elgesiu...
Almantai ištiesų kaip manau dauguma vyru galvojau apie tai. Visokios blakės, veb kameros, čipai, softai į mobilujį ir tt. Atradau geriausią būda, skatliukas į vagina.
Pas daugumą susituokusių ant dešinės rankos santuokos žiedas. Pas mane taip pat tik vadinasi kitaip. Nesvarbu kaip jis atrodo ar tai aukso žiedas, ar vielos gabalėlio žiedas reikšmė ta pati "AŠ TAVO"
Ji, sveiku protu ir laisva valia pasirinko būti mano. Lygiai taip pat gali būti ir ne mano. Nebūkim naivus nėra "teisės aktų" kuriuose įsipareigojome nuosavybėn. Bet kokie poelgiai ateina iš mūsų pačių noru. Aš ne gorila (tikriausiai) nesiruošiu "fiziškai vaikyti" visų aplink besisukiojančių patinų. Na nebent kokiam "dominuojančiam" mano akyse akivaizdžiai kabinančiam tai tikrai "pystelčiau":)
Gal kam pasirodys, kad ne saugau?! Priešingai. Atsiduodu visas ir visa savo širdimi, protu. Visais savo ištekliais.
Visas pasaulis kaip ir gyvenimas susideda iš begalybės smulkmenu. Panašiai kaip kortu pilis. Man atrodo, kad neištikimybė prasideda nuo neišsakyto arba išsakyto nepaisiojimo.
Mano aplinkoje nėra nei vieno vyro kuriems būtu svarbu, kad juos pastebėtu pasidarius naują šukuosena. Tačiau visoms pažystamoms moterims tai svarbu. Aš nesuprantu kodėl tai svarbu, bet privalau pastebėti...
Pagarbiai
swx