Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Pamirsau, na ir kas

Pamirsau, na ir kas

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/17 12:48:33 12:48:33

avinas: Truputėli pasikartosiu. Šiai dienai tokios žinutės nerašyčiau. Tuo kart matomai labai jau stipriai suregavau...

pradesiu nuo sito sakinio. zinai, brolyti, nesupyk, [u:2wr9isbx]bet tau tikrai reikia galvos daktaro.[/u:2wr9isbx] jei viena diena, tavo draugas kalbasi su tavo zmona eidami nuo masinos iki namu ir tu darai is to problema, [u:2wr9isbx]turiu omeny super problema,[/u:2wr9isbx] nes rasai i intika, ieskai pagalbos kaip kos vargsiukas, o paskui po poros dienu jau tai nera problema, tai tada pagalvok dar karta: ar cia tu nelimpi i santuoka, ar tavo zmona?????
tokiu protingu dediesi, bet manau suo cia kitur pasleptas. jus turite kazkokiu kitu bedu, gal net rimtu. cia mano nuomone.
siulymas toks, bent pabandyk butu toks kokio is taves tikimasi, nemalk sudo ten savo postringavimais apie atsidavima visom isgalem, [u:2wr9isbx]taip sneka tik visiski skudurai, [/u:2wr9isbx]tau ka [i:2wr9isbx]nusibodo matyti spalvota gyvenima???? [/i:2wr9isbx]manau [i:2wr9isbx]per daug sureiksmini smulkmenas[/i:2wr9isbx], [i:2wr9isbx]nesidziaugi tuo ka turi. [/i:2wr9isbx]ieskai [i:2wr9isbx]problemu ten kur ju paprasciausiai ner[/i:2wr9isbx], nes[i:2wr9isbx] tu jas issigalvoji, vat[/i:2wr9isbx].

1. Pas galvos daktarą lankausi, tačiau jau minėjau.

2. Na gal man tada pasakyk ką aš galiu rašyti į intiką ko ne. Duok mobilaus numerį aš pačiam pasiskambinsiu "kita kartą" atsiklausiu. Kodėl aš parašiau į intiką manau pačiam neprivalau duoti ataskaitos.
    3.Dėl to samprotavimo apie skudurą.Vėliau.

3. Dėl spalvoto gyvenimo, na aš jį matau spalvotą. Regėjimu nesiskundžiu. Ar kas negerai?!

4. Dėl smulkmenu sureikšminimo, kartais reikšminu, kartais nureikšminu taip tai tiesa. Įpatingai tą kartą.
    Kai išvažiuoji iš namų. Kitas maistas, kitas patalas. Dirbi nebe aštuonias valandas, o kaip minimum kokių šešioliką. Kai gryžti į patalą tu vistiek darbe. Paskui tekinas leki namo, o ten PYST smulkmena...

5. Aš džiaugiuosi ką turiu.

6. Kas man problema Jums tai gal neproblema. Kas Jums problema man tai gali būti praeita. Jei aš negalvočiau, nesidžiaugčiau ką turiu.

7. Nebuvo ten ką išsigalvoti. Ji "pamiršo" Tavo drugė(as) yra pamiršus tave pasveikinti su gimtadieniu?!(gal nevykes pvz) atrodo delfi buvo neblogas straipsnis. O man smalsu, iš kur Jūs Avine žinote yra ten problemą ar nėra. Išsigalvoju ar neišsigalvoju, ekstrosensas?! Aplamai matau pačiam nemaišytu pasitikrinti. Tai tu matai problemas po to manai, kad išsigalvoju. O ką reiškia netelpu į santuoką? kalba vyksta apie keletą "smulkmenu". Ar mano galvos daktaras turi permažai kompetencijos? Gerai, kad man Tavo nuomonė px pažvelgus į "3."

iki
swx

avinas

A

2 įrašai

2009/04/17 20:20:49 20:20:49

Svečias:
avinas: Truputėli pasikartosiu. Šiai dienai tokios žinutės nerašyčiau. Tuo kart matomai labai jau stipriai suregavau...

pradesiu nuo sito sakinio. zinai, brolyti, nesupyk, [u:2twgu8nl]bet tau tikrai reikia galvos daktaro.[/u:2twgu8nl] jei viena diena, tavo draugas kalbasi su tavo zmona eidami nuo masinos iki namu ir tu darai is to problema, [u:2twgu8nl]turiu omeny super problema,[/u:2twgu8nl] nes rasai i intika, ieskai pagalbos kaip kos vargsiukas, o paskui po poros dienu jau tai nera problema, tai tada pagalvok dar karta: ar cia tu nelimpi i santuoka, ar tavo zmona?????
tokiu protingu dediesi, bet manau suo cia kitur pasleptas. jus turite kazkokiu kitu bedu, gal net rimtu. cia mano nuomone.
siulymas toks, bent pabandyk butu toks kokio is taves tikimasi, nemalk sudo ten savo postringavimais apie atsidavima visom isgalem, [u:2twgu8nl]taip sneka tik visiski skudurai, [/u:2twgu8nl]tau ka [i:2twgu8nl]nusibodo matyti spalvota gyvenima???? [/i:2twgu8nl]manau [i:2twgu8nl]per daug sureiksmini smulkmenas[/i:2twgu8nl], [i:2twgu8nl]nesidziaugi tuo ka turi. [/i:2twgu8nl]ieskai [i:2twgu8nl]problemu ten kur ju paprasciausiai ner[/i:2twgu8nl], nes[i:2twgu8nl] tu jas issigalvoji, vat[/i:2twgu8nl].

1. Pas galvos daktarą lankausi, tačiau jau minėjau.
2. Na gal man tada pasakyk ką aš galiu rašyti į intiką ko ne. Duok mobilaus numerį aš pačiam pasiskambinsiu "kita kartą" atsiklausiu. Kodėl aš parašiau į intiką manau pačiam neprivalau duoti ataskaitos.
3.Dėl to samprotavimo apie skudurą.Vėliau.
4. Dėl spalvoto gyvenimo, na aš jį matau spalvotą. Regėjimu nesiskundžiu. Ar kas negerai?!
5. Dėl smulkmenu sureikšminimo, kartais reikšminu, kartais nureikšminu taip tai tiesa. Įpatingai tą kartą.
Kai išvažiuoji iš namų. Kitas maistas, kitas patalas. Dirbi nebe aštuonias valandas, o kaip minimum kokių šešioliką. Kai gryžti į patalą tu vistiek darbe. Paskui tekinas leki namo, o ten PYST smulkmena...
6. Aš džiaugiuosi ką turiu.
7. Kas man problema Jums tai gal neproblema. Kas Jums problema man tai gali būti praeita. Jei aš negalvočiau, nesidžiaugčiau ką turiu.
9. Nebuvo ten ką išsigalvoti. Ji "pamiršo" Tavo drugė(as) yra pamiršus tave pasveikinti su gimtadieniu?!(gal nevykes pvz) atrodo delfi buvo neblogas straipsnis. O man smalsu, iš kur Jūs Avine žinote yra ten problemą ar nėra. Išsigalvoju ar neišsigalvoju, ekstrosensas?! Aplamai matau pačiam nemaišytu pasitikrinti. Tai tu matai problemas po to manai, kad išsigalvoju. O ką reiškia netelpu į santuoką? kalba vyksta apie keletą "smulkmenu". Ar mano galvos daktaras turi permažai kompetencijos? Gerai, kad man Tavo nuomonė px pažvelgus į "3."

iki
swx

ir vel tik ble ble ble... nieko normalaus, zmoniu kalba. kam tie skaiciai, numeravimai, jei jau tiek daug sugebi, kad net analizuoji ne tik savo, bet ir kitu problemas, tai kam apsimetineti. gyvenk ir zvenk. nu zmogau, nepyk, bet nu nematau problemu, tu ir pats sakai, kad pasikarsciavai tada ir viskas, dzin, pamirsta, sedek apsikabines ta savo zmona ir dziaukis, ko tu dar knisi prota visiems. cia zmones raso turintys rimtu bedu. o tu neigi ju turintis. be ja as matyt kazka pataikiau, nes issaukiau tavo pykti, ne tik dirbtina mandaguma )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kora

K

2495 įrašai

2009/04/18 07:35:03 07:35:03

Poisoningkisss: Roršacho testuose periferiniu smulkmenu pastebejimas liudija apie šizofrenijos užuomazgas ...O gal paveikslelis užuomina Jums ? Beja pagarba reikia uzsitarnauti , o už aplinkinius nesnekekite , snekekite tik uz save , palikite kitems pasirinkimo teise , ir man (jei galima )

Poisoningkisss, manau, kad sizofrenijos juroje jau maudomes visi, istorijos ratas pasisuko siek tiek i prieki. Be to, gal patogiau guleti ant bangu, o ne ant sakos kabeti, cia teise jusu Tik uz save sneku: "Kelio jusu nepastosiu."

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume