Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Pamirsau, na ir kas

Pamirsau, na ir kas

Poisoningkisss

P

97 įrašai

2009/04/10 05:35:05 05:35:05

Roršacho testuose periferiniu smulkmenu pastebejimas liudija apie šizofrenijos užuomazgas ...O gal paveikslelis užuomina Jums ? Beja pagarba reikia uzsitarnauti , o už aplinkinius nesnekekite , snekekite tik uz save , palikite kitems pasirinkimo teise , ir man (jei galima )

allmas

A

24 įrašai

2009/04/12 23:16:58 23:16:58

Svečias:
Almantass: Galvoju...Ar tavo geriausias draugas nori su tavim susitikti,ar su tavo žmona?Dažnas atvejis,kad geriausi draugai įsliuogia į kito žmonos lovą.Iš pradžių-paslapčia,po to jau vargiai gali paslėpti trauką vienas kitam.Jei turi pakankamai tvirtumo,gali pamėginti netikėtai grįžti iš komandiruotės.Aš pražilčiau ir išprotėčiau,jei užklupčiau...Arba pasek tą savo geriausią draugą-netikėtai,neskambinęs jį aplankyk,paskambink vėlyvu metu(kokiu nors pretekstu) iš komandiruotės.Paskambink žmonai naktį(atseit,iš komandiruotės),kad netikėtai greičiau apsisukai,ir po penkiolikos minučių jau būsi namuose.Pats,būdamas gretimame name,pastebėsi,ar kas nors skubiai nuo tavo namo "neatsišvartavo".Gal čia aš ir perdedu dėl to draugo,bet dėl visa pikta patikrink.Juk draugų ir daugiau turi.Ir išvyksti dažnai.Bent jau žmona susigaudys,kad tu ją įtarinėji,ir taps sukalbamesnė.Bent jau atsargesnė,o tai irgi gerai.
Mano situacija-paprastesnė.Sutikau merginą,aplankydavau,šnekėdavomės,bet ji taip ir neaplankė manęs.Nepaskambino.Ir neišmoko pasveikinti su gimtadieniu.Meilė-meile,bet juk viską galima sugadinti tokiu elgesiu...

Almantai ištiesų kaip manau dauguma vyru galvojau apie tai. Visokios blakės, veb kameros, čipai, softai į mobilujį ir tt. Atradau geriausią būda, skatliukas į vagina.
Pas daugumą susituokusių ant dešinės rankos santuokos žiedas. Pas mane taip pat tik vadinasi kitaip. Nesvarbu kaip jis atrodo ar tai aukso žiedas, ar vielos gabalėlio žiedas reikšmė ta pati "AŠ TAVO"
Ji, sveiku protu ir laisva valia pasirinko būti mano. Lygiai taip pat gali būti ir ne mano. Nebūkim naivus nėra "teisės aktų" kuriuose įsipareigojome nuosavybėn. Bet kokie poelgiai ateina iš mūsų pačių noru. Aš ne gorila (tikriausiai) nesiruošiu "fiziškai vaikyti" visų aplink besisukiojančių patinų. Na nebent kokiam "dominuojančiam" mano akyse akivaizdžiai kabinančiam tai tikrai "pystelčiau":)
Gal kam pasirodys, kad ne saugau?! Priešingai. Atsiduodu visas ir visa savo širdimi, protu. Visais savo ištekliais.
Visas pasaulis kaip ir gyvenimas susideda iš begalybės smulkmenu. Panašiai kaip kortu pilis. Man atrodo, kad neištikimybė prasideda nuo neišsakyto arba išsakyto nepaisiojimo.
Mano aplinkoje nėra nei vieno vyro kuriems būtu svarbu, kad juos pastebėtu pasidarius naują šukuosena. Tačiau visoms pažystamoms moterims tai svarbu. Aš nesuprantu kodėl tai svarbu, bet privalau pastebėti...

Pagarbiai
swx

Moterims svarbu,kad jas pastebėtų.Vyrai-medžiotojai,bet ir jie nori išlaikyti savo išsikariautas pozicijas-konkrečią moterį.Moteris vis nenustoja vilioti,vyras vis linksta medžioti...Kur ribos?Susitarimo reikalas.Galvoju-ar gali būti kas nors stabilaus besikeičiančiame pasaulyje?Gerai yra pasitikėti,bet jau kažkas išsiklibinę...A,jei nebūtų problemų,mirtume iš nuobodulio .

Riteris

R

18 įrašai

2009/04/14 14:15:00 14:15:00

swx,

Pasistengsiu duoti vyriska patarima.

Del tos situacijos, kai Tave paliko seselyje. Hmmmm. Galvoju, kaip as
elgciausi tokioje situacijoje? Per artimiausia vakareli turbut
paflirtuociau su jos draugemis, aisku su salyga, kad ji turi graziu
draugiu grizes po to pasivaiksciojimo pasakyciau ka nors tokio
"kadangi tu savo zuikio nemyli, zuikis Tau is parduotuves nebenes
pieno", Arba "zuikis, siandien iseis is namu ir iseis gyventi
pas Tavo drauge, nes tu zuikiu nebemyli ir istvirkauji su ju draugais".

Nors is skamba kvailai tokie dalykai klijuoja santykius. Siaip manau
Jums reikia i santykius inesti daugiau ziezirbu, ir tokie dalykai
isnyks savaime. Taciau ziezirbos nereiskia, kad Tu stengiesi buti
"geras", "dovanoji jai dovanas" ir t.t. Kartais gali buti pasiutes,
kartais impulsyvus, kartais zaismingas. Kartais pasneketi, kad
jos drauge tokia visai nebloga. Nenurasyk tokiu zaidimu, jie sukuria
trauka.

Taip pat labai svarbu, kad islaikytum pasitikejima savim. Nes moterys
ji uzuodzia per 10 metru, maziausiai taip pat be reikalo nurasai
"dominavima". Kaip vyras, kartais turi dominuoti, kartais turi
atsitraukti/nusileisti. Tikros "lygybes" nebuna tarp vyro ir moters.

Ir moteriai patinka jaustis tvirtai prie vyro.

Del kameru, snipu ir visu kitu nesamoniu. Nezemink, nei saves, nei
savo moters. Meile ir pagarba, vystosi tik tada, kai tai yra pagrista
pasitikejimu ir laisvu pasirinkimu, o ne kontrole. Snipinedamas tik
sau nervus gadinsies, ir dar labiau astrinsi situacija tarp Jusu.

P.S. Jei siais laikais sugebi sekmingai vystyti versla, tai santykius
su savo zmona tikrai susitvarkysi ir be psihologu pagalbos.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/14 17:04:52 17:04:52

Ačiu Riteriui
Psichologas davė suprasti, kad ni....ui čia sveikiems vaikščioti. Yra ir be manes ką veikti. Bet jei neturiu kur pinigų dėt tai leido užeiti.

swx

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/04/14 17:38:35 17:38:35

aistruce

A

126 įrašai

2009/04/16 12:33:09 12:33:09

uzjauciu dėl tokių santykių nekokių, nu bet tik idomu, jus ką, tik dabar pamatės savo brangiųjų tokį bendravimą? kam tada tuoktis arba gyvent kartu kai toks bendravimas, šaltumas, ar supratimo nebuvimas... juk zmogaus gyvenimas kartu, santuoka arba dar kazkas nepakeis, jei jis pats nenores keistis.
tad kur jus bunat ankciau, ar rozinei akiniai tiek užkrite ant nosies kad nesimato nieko

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/16 12:39:43 12:39:43

aistruce: uzjauciu dėl tokių santykių nekokių, nu bet tik idomu, jus ką, tik dabar pamatės savo brangiųjų tokį bendravimą? kam tada tuoktis arba gyvent kartu kai toks bendravimas, šaltumas, ar supratimo nebuvimas... juk zmogaus gyvenimas kartu, santuoka arba dar kazkas nepakeis, jei jis pats nenores keistis.
tad kur jus bunat ankciau, ar rozinei akiniai tiek užkrite ant nosies kad nesimato nieko

Ačiu Aistruce už užuojautą, tačiau gailą, kad ne viską perskaitei. Truputėli pasikartosiu. Šiai dienai tokios žinutės nerašyčiau. Tuo kart matomai labai jau stipriai suregavau...

Nuoširdžiai
swx

aistruce

A

126 įrašai

2009/04/16 12:44:08 12:44:08

Svečias:
aistruce: uzjauciu dėl tokių santykių nekokių, nu bet tik idomu, jus ką, tik dabar pamatės savo brangiųjų tokį bendravimą? kam tada tuoktis arba gyvent kartu kai toks bendravimas, šaltumas, ar supratimo nebuvimas... juk zmogaus gyvenimas kartu, santuoka arba dar kazkas nepakeis, jei jis pats nenores keistis.

Ačiu Aistruce už užuojautą, tačiau gailą, kad ne viską perskaitei. Truputėli pasikartosiu. Šiai dienai tokios žinutės nerašyčiau. Tuo kart matomai labai jau stipriai suregavau...

Nuoširdžiai
swx

geros dienos

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/16 12:47:12 12:47:12

Jums taip pat

swx

avinas

A

2 įrašai

2009/04/17 11:09:32 11:09:32

Truputėli pasikartosiu. Šiai dienai tokios žinutės nerašyčiau. Tuo kart matomai labai jau stipriai suregavau...

pradesiu nuo sito sakinio. zinai, brolyti, nesupyk, bet tau tikrai reikia galvos daktaro. jei viena diena, tavo draugas kalbasi su tavo zmona eidami nuo masinos iki namu ir tu darai is to problema, turiu omeny super problema, nes rasai i intika, ieskai pagalbos kaip kos vargsiukas, o paskui po poros dienu jau tai nera problema, tai tada pagalvok dar karta: ar cia tu nelimpi i santuoka, ar tavo zmona?????
tokiu protingu dediesi, bet manau suo cia kitur pasleptas. jus turite kazkokiu kitu bedu, gal net rimtu. cia mano nuomone.
siulymas toks, bent pabandyk butu toks kokio is taves tikimasi, nemalk sudo ten savo postringavimais apie atsidavima visom isgalem, taip sneka tik visiski skudurai, tau ka nusibodo matyti spalvota gyvenima???? manau per daug sureiksmini smulkmenas, nesidziaugi tuo ka turi. ieskai problemu ten kur ju paprasciausiai ner, nes tu jas issigalvoji, vat.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume