Svečias: Situacija maždaug tokia: Toks scenarijus ne pirmas. Apie tokį man nepriimtina jos elgesį mes su ja jau buvome diskutavę. Tik asmenys ir vietovės kitos.
Penktadienio dieną grįžau namo iš penkių dienų trukusios komandiruotės. Sekančiai dienai kaip jau įprasta į svečius pasiparašė geriausias mano draugas. Šeštadienį kartu su antra savo pusele pasiėmėm jį . Pastatėme automobilį pasileidome namų link. Draugas užkalbino maniškę jiedu nuėjo diskutuodami, tuo tarpu likau jų šešėlyje. Jaučiausi žiauriai. Galvoje vis audžiau mintis, kaip reiks apie tai su ja apie tai vėl pasikalbėti, žinant kokio ji būdo. Žodžiu kiek pasedėjom.
Draugelis išvažiavo, o iš mano vidaus veržėsi tiesiog prašėsi diskusija apie tokį jos elgėsi. Prasidėjo maždaug taip „ Aukselį, buvau prašęs manęs nepalikti šešėlyje! Pamiršau, nu kas čia tokio. Atsiprašyti, už ką?! Pasibaigė diskusija, iškilnojus visus nioliką metų niuansu nugyventus poroje. Sekmadienis. Uošvei prireikė elektriko pagalbos, visame bute pakeisti elektros instalaciją. Maniškė: „Tai ......... (tipo aš) gali viską padaryti“Na taip iš tiesų sugebėčiau. Prie to pačio dar ir buto remontą padaryčiau. Žodžiu apšalau, uošvė pinigų turi, pasisamdyti ir pati gali. O man protu nesuvokiama, aš po darbo trenksiuos pas uošvę elektros instaliacijos tvarkyti, kaip namuose pilna darbų. Nekalbant apie norus bendrauti su mergaitėm, pačiam tobulėti, treniruotės, ir tt. (apie poilsį nediskutuoju) Galiausiai, tai vėl peraugo į konfliktą. Nebesugebu suvokti situacijos, ką aš vėl ne taip padariau. Namuose krizė. Verslui prarandu motyvacijas.
Gal pažystate kokį elektriką?
O jei rimtai paieškomas galvos daktaras, pageidautina Kaunas arba Vilnius. Bet kokia kritika nuomonė, kontaktai, atsiliepimai laukiami ...
Čia jau skaičiau [url:15i02a9a]http://www.patariu.lt/N-18/in/seimos-terapeutas/[/url:15i02a9a]
Pagarbiai
Na kas liecia draugo situacija , tai kai busite kompanijoje , rask moteri bendravimui ir pasielg lygiai taip pat , kai priekaistaus , primink savo situacija , kad suvoktu kaip jauteisi . Maniske be manes puse pasaulio isnarse , bet visada man primena kai ji buvo komandiruoteje Vokietijoje ,kad as isvaziavau su drauge i Palanga pailseti , be jokio sekso tik del kompanijos , net neslepiau to , jos motyvacija bobiska : as isvaziuoju be taves kai mes susipyke buname ,o as (nieksas toks ) kai ji darbo reikalais buvo isvykus...
.O del uosvenes , tai ismok pasakyti "ne" tai nereiskia , kad tavo laikas nekainuoja , kad esi "savas" as irgi pas uosvene santechnikas , elektrikas , stalius ir vairuotojas , bet "nachaliavu per visas sventes valgau kaip svediskame stale , ne tiek kiek noriu ,bet kiek imanoma suesti siekiant patekti i Guinesso rekordo knyga . Be to reikia suvokti ,kad prie zmonos gauname visokiu bonusu : vaiku is pirmos santuokos , uosveniu , idijociu draugiu , kuios nesupranta kad laikas namo , antra automobili , skirta tik remonui , seksualini alki , be teises patenkinti libido salyje ir drabuziu spinta furos dydzio , kuria atidarius ji rekia "neturiu ka apsirenkti " ir amzina tyciojimasi ,kad tavo alga ir pimpalas patys maziausi ...