Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisKnygos → Henrikas Daktaras - Išlikt žmogumi

Henrikas Daktaras - Išlikt žmogumi

Tiesiog žmogus

T

1 įrašai

2009/08/27 13:27:55 13:27:55

Henrikas Daktaras didesnis žmogus nei mūsų amžini komunistėliai valdžioje. Meluoja, vagia, grobia, dergia ir nieko - laisvi ir nepakaltinami. Jei kas tokio ir nutinka - suserga. Daktaras yra Lietuvos banditas, atsėdėjęs už kaltes, vadinasi, savas, o komunistėliai iš Maskvos atsiųsti čia tvarką daryt ir mums smegenis plaut, ir ubagais užlaikyt. O kada atsėdės mūsų valdininkai iš Komunistų(okupantų) partijos dar neaišku? Nesiras drąsuolio, gebančio Paulauską ar Brazauską pasodint su Kristute ir Oleku Šmoleku ar Boleku, du žmones anapilin pasiuntusius, jei neklystu bei Andriukaičiu ir Sakalu už melagystes, veidmainystes ir patys geriau žinote už ką. O kur dar Paleckių dinastija, kuriai privalėtų, oi, ilgai ten pasėdėt? Bet ne - gaudo H.Daktarą.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/28 16:33:56 16:33:56

Ha ha - sunus parode, kad Hanyte facebuke uzsiregistraves, tai gal net cia darniai sau buna???

Svečias

S

689 įrašai

2009/08/28 19:37:51 19:37:51

Svečias: Ha ha - sunus parode, kad Hanyte facebuke uzsiregistraves, tai gal net cia darniai sau buna???

Ne, čia dažniau lankosi "krasnij prokuror" su stilingais berniukais, nežinojai?

Zygimantas

Z

1 įrašai

2009/08/30 21:49:41 21:49:41

Gal kas turit pdf formatu. Buciau dekingas. [email protected]

Legitimo

L

84 įrašai

2009/08/31 02:20:10 02:20:10

Nusikaltelio pretenduojancio isilieti i literaturos klasiku gretas grafomanijos paumejimas...tokia mano nuomone apie knyga...iskrypes garbes suvokimas, isijautimas i saves kaip svieto lygintojo role ir atviras issityciojimas is visuotinai priimtu gyvenimo normu...tuoj lentynose isvysim Bruzaites knyga ,,Kaip as mylejau savo vaikus", Jonaicio bestseleri ,,Vilnius-Kaunas:gyvybes kelias". Jaunoji karta augs semdamasi patirties is siu nepaprastai idomiu asmenybiu ir uzaugs dorais Lietuvos pilieciais. Miestu aikstese ant Lenino postamentu bus statomi paminklai ,,nekaltai" puse gyvenimo kalejmuose uz plesimus ir zmogzudystes prasedejusiems ,,idealam", mokyklinukai rugsejo 1 prie ju koju klos geles ir dainuos ,,blatnas" dainas.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/08/31 06:24:30 06:24:30

Ir kuo čia ta knyga vertinga? kad parašė banditas? man atrodo, geriau klasikų knygas paskaitykite, o ne banditų.Iš principo neskaičiau ir neskaitysiu. Kažkoks visuomenės atmata, nenorintis dirbi, o norintis gyventi kitų sąskaita - kur jo gėris?

Binary:
Gedis:
Isikisk tu ta Henyte ir jo makulatura i gera vieta.....dar tik sioje svetaineje betruko banditu propagandos....

ir kam taip jautriai?
šita knyga yra jau savaime vertinga vien dėl to, kad ją parašė šis žmogus. Panašiai kaip ir Mein Kampf(Mano kova) parašyta irgi tokio savotiško veikėjo kaip Adolfas Hitleris. Kaip jau vertinsime šias asmenybes(Hitlerį ir Henytę) tai jau kitas reikalas. Perskaitęs knygą neradau jokio skatinimo užsiimti nusikalstama veikla. Žmogus tiesiog aprašė savo neblogai žinomų įvykių versiją kuri sakykime yra kiek kitokia negu ta kuria piršo žiniasklaida ir panašiai, o tokie dalykai(išgirsti kitokią nuomonę) visados yra į naudą.
Tai pat naudinga, nes supranti tokių žmonių galvoseną. Na, o jei laikai kažkokį žmogų blogu, nedoru ar dar kokiu tai suprasti to žmogaus galvoseną yra naudinga.
Kaip ir pasakymas: "Draugus laikyk arti savęs, o priešus - dar arčiau" iš to galima kitą pasakymą išvesti - " Žinomas priešas yra nebaisus. Jį galima kontroliuoti. Saugotis reikia nežinomo niekšo, kuris gali smogti iš pasalų."
Na, o kalėjimo kultūros propagavimo ten tai pat neradau(šiaip susidariau nuomonę, kad apie kalėjimus ir juose paplitusį elgesį jis yra gana neigiamos nuomonės).
Na, o pažvelgti į kitą pusę visados yra naudinga. Na, o dėl faktų tai vargu ar daug kas žino kada buvo karūnuotas tas kaip ten sakoma vienintelis Lietuvos karalius Mindaugas.
P.S. Taip, ši knyga nėra skirta daugeliui - daugeliui skirta kiek kitokios knygos nei ši.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/08/31 07:56:10 07:56:10

Na žinai, didesnių banditų, kaip Centro Komiteto berniukai vargu ar rasi pasaulio istorijoje. Šitie kostiumuoti smarkuoliai kažkada gerai lupdavo ir kaulus laužydavo už kiekvieną kitokią ir laisvenę mintį, rimtesnę nuomonę, o dabar jie H.Daktarą medžioja. Agailėtina kartais atrodo Lietuva, nors ji ir sava, ir miela, nes ji - mano Tėvynė, kur aš bebūčiau ar beklajočiau. Vadinasi, savi ir jos nusikaltėliai bei žulikai, bet ne svetimos jėgos, 200 metų mus engusios, trypusios, žeminusios ir į gilesnę Wall Street Nr.2 Pasaulio finansų ir ekonomikos krizę nuvariusios, mums primesti raudonieji prokurorai, kad juos kur devynios. Ir dabar tie patys CK "šaunūs" berniukai, CK instruktoriai ir sekretorai mus žada kelt iš finansų ir ekonomikos duobės, tarsi per 20 metų neužaugo savarankiškų, išmintingų, energingų, talentingų moterų ir vyrų, gebančių mus išvesti iš šitos aklavietės. Kitaip laikas būtų uždaryti visus dabartinius universitetus ir koledžus, o rektorius su docentais sodinti į cypę, o ne H.Daktarą gaudyti. Bet kol kas pas mus viskas vyksta atvirkščiai.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/08/31 08:29:00 08:29:00

Ką turi bendro politika ir banditai?kodėl nereikėtų daktaro gaudyti? tiek žmonių sukišęs po veliena - ir geras? atsibuskime ir nemaišykime gero daikto su pirštu

Lelis Borgia: Na žinai, didesnių banditų, kaip Centro Komiteto berniukai vargu ar rasi pasaulio istorijoje. Šitie kostiumuoti smarkuoliai kažkada gerai lupdavo ir kaulus laužydavo už kiekvieną kitokią ir laisvenę mintį, rimtesnę nuomonę, o dabar jie H.Daktarą medžioja. Agailėtina kartais atrodo Lietuva, nors ji ir sava, ir miela, nes ji - mano Tėvynė, kur aš bebūčiau ar beklajočiau. Vadinasi, savi ir jos nusikaltėliai bei žulikai, bet ne svetimos jėgos, 200 metų mus engusios, trypusios, žeminusios ir į gilesnę Wall Street Nr.2 Pasaulio finansų ir ekonomikos krizę nuvariusios, mums primesti raudonieji prokurorai, kad juos kur devynios. Ir dabar tie patys CK "šaunūs" berniukai, CK instruktoriai ir sekretorai mus žada kelt iš finansų ir ekonomikos duobės, tarsi per 20 metų neužaugo savarankiškų, išmintingų, energingų, talentingų moterų ir vyrų, gebančių mus išvesti iš šitos aklavietės. Kitaip laikas būtų uždaryti visus dabartinius universitetus ir koledžus, o rektorius su docentais sodinti į cypę, o ne H.Daktarą gaudyti. Bet kol kas pas mus viskas vyksta atvirkščiai.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/08/31 09:20:42 09:20:42

Miela mano, tik nepyk, pirma susiskaičiuok kiek po velėna sukišo CK arba jų vaikai ir anūkai, kurie sukišo milijonus po velėna, bet jų nieks nebaudžia ir leidžiama toliau jiems vykdyti savo iškreiptą teisingumą - gaudyti H.Daktarą, plauti mums smegenis ir varyti demagogiją. Man H.Daktaras ne draugas ir kalbu aš čia labiau apie reiškinį, o ne apie konkretų atvejį, kuris nėra reikšmingas visuomenei taip, kaip klounada LR Seime, prokuratūroje ir kitur. Kad kitą gaudyti ir teisti reikia pačiam būti atitinkamam. Politika yra bet kokie reikalai, net šeimos politika yra, net ir sekso yra, aha. O čia mes gi tik diskutuojame, plečiame akiratį, klystame ir keliamės. H.Daktaro nuodėmės ir nusikaltimai - tai lašas jūroje, lyginant su CK nusikaltimais žmonijai. Tai nepalyginami dalykai. O išdavikų aš nemėgstu jokių. Nemėgstu ir priešų išdavikų. Geriau garbingas priešas, nei prastas draugas ar kaip ten sakoma? Nemėgstu išdavikų politikoje, meilėje, šeimoje, draugystėje. Išdavikais galima pasinaudoti, bet pasitikėti jais jokiu būdu. Nusikalstamas šešėlinis pasaulis yra po CK sparneliu ir jo suorganizuotas. Čia saviveiklos nėra, bet koks saviveiklininkas greit sučiumpamas ir nuteisiamas, kaip tie viešojo transporto "zuikiai". Ir mano CK čia minimas perkeltine prasme, kaip transformuotas CK į liberalijas - į libertarizmą ir pan.

Legitimo

L

84 įrašai

2009/08/31 11:08:16 11:08:16

Kai pradedama maisyti fekalijas su sokoladiniu kremu prasideda nesusipratimai ir diskusija,kuri niekur neveda.CK-sistema, o cia kalbama apie persona...taip kad...nemaisom apie ka kalba

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume