Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisKnygos → Henrikas Daktaras - Išlikt žmogumi

Henrikas Daktaras - Išlikt žmogumi

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/22 17:29:39 17:29:39

as noriu perskaityti sitą knygą. mano el. paštas [email protected]

romanis

R

1 įrašai

2009/05/30 13:58:31 13:58:31

Jei nebutu labai sunku gal ir man galetum imesti?
Aciu
[email protected]

Svečias

S

689 įrašai

2009/05/30 20:32:41 20:32:41

vycka: Geras leidinys,reikia visokiu...visaiidomiai skaitesi,aisku kas visa gyvenma skaito pasakas,ar dar kokias istorines,tai gali pasirodyti ne kokia.Bet siaip yra pamokanciu tokiu pasakymu,ir tikrai teisingu,kad ir koks jis blogietis,bet vistiek su sirdim zmogus.

Durnas tu vycka. Pats skatai pasakas ir dar sneki kaip kokia kaimo bobute

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/05/30 20:33:37 20:33:37

Na ,vyrai turi ką skaityti,remdamiesi H.D. išliks žmonėmis Greitai ir moterytės galės paskaityti "smaugikės"prisiminimus .P.s.Rašytojų vietoje mesčiau rašyti.

Elvius

E

3 įrašai

2009/05/31 08:13:36 08:13:36

Binary: Gal kas skaitėte?
Aš skaičiau - patiko visai. Viena iš įdomesnių knygų perskaitytų pastaruoju metu.
Nežinantiems apie ką knyga tai trumpai sakant yra knygos autoriaus - Henriko Daktaro(Henytės) prisiminimai ir pamąstymai. Knyga realiai buvo išleista 2004 metais.
Knygoje yra fotografijų - paties Daktaro ir kitų neblogai žinomų asmenų.
P.S. Kas norit paskaityti, bet nežino kaip - rašykite, sugalvosim kaip šią problemą išspręsti

As noriu butinai paskaityti.Kaip?

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/01 10:34:06 10:34:06

gal gali atsiusti i skype sandrulia370 labai noriu paskaityti

matas44

M

174 įrašai

2009/06/01 17:01:14 17:01:14

Si knyga yra linkomanijoje.
Turiu pasakyti, kad idomiausia buvo skaityti tas vietas, kur raso ne apie kalejima. Nors turbut kokioje puseje knygos rasoma apie kaliniu gyvenima, ju morale, tarpusavio santykius. Nors knygoje yra pateikiama kaip neteisingai su Daktaru elgesi teisesaugos ir valdzios zmones, taciau nepaisant visko jis yra nusikaltelis, kalejime praleides turbut puse suaugusio gyvenimo. Sakykim taip - nusikaltelis su morale. Kas yra geriau - buti geriausiu tarp blogu ar blogiausiu tarp geru - kitas klausimas. Knygoje aisku nerasoma apie nesvarius jo paties darbelius. Nepaisant visko jei pasirodys antra knyga (kaip knygosp abaigoje buvo zadeta), butinai perskaitysiu.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/22 19:39:45 19:39:45

normalus bachuras Daktaras ir taskas .

Samantta

S

481 įrašai

2009/08/22 21:18:11 21:18:11

Binary:
Gedis:
Isikisk tu ta Henyte ir jo makulatura i gera vieta.....dar tik sioje svetaineje betruko banditu propagandos....

ir kam taip jautriai?
šita knyga yra jau savaime vertinga vien dėl to, kad ją parašė šis žmogus. Panašiai kaip ir Mein Kampf(Mano kova) parašyta irgi tokio savotiško veikėjo kaip Adolfas Hitleris.

Pernelyg jau minkštai pavadintas fiureris - savotiškas veikėjas... - šitiek žmonių per jį nugalabyta. Taip, įdomios asmenybės įvairaus plauko nusikaltėliai, bet aš mieliau skaitau apie žmones, kurie buvo (ar yra) šviesa, nors ir jie ne be prieštaravimų - pvz. princesė Diana. Kiekvienas renkasi knygas pagal savo asmenybės tipą.

Svečias

S

689 įrašai

2009/08/26 13:56:54 13:56:54

samantta:
Binary:
Gedis:
Isikisk tu ta Henyte ir jo makulatura i gera vieta.....dar tik sioje svetaineje betruko banditu propagandos....

ir kam taip jautriai?
šita knyga yra jau savaime vertinga vien dėl to, kad ją parašė šis žmogus. Panašiai kaip ir Mein Kampf(Mano kova) parašyta irgi tokio savotiško veikėjo kaip Adolfas Hitleris.

Pernelyg jau minkštai pavadintas fiureris - savotiškas veikėjas... - šitiek žmonių per jį nugalabyta. Taip, įdomios asmenybės įvairaus plauko nusikaltėliai, bet aš mieliau skaitau apie žmones, kurie buvo (ar yra) šviesa, nors ir jie ne be prieštaravimų - pvz. princesė Diana. Kiekvienas renkasi knygas pagal savo asmenybės tipą.

Pirma perskaityk tą "Mein Kampf", o tik po to pliurpk niekus čia! Visi neskaitę vaizduojasi esą ereliai, visi nebuvę kažkur labai daug žino, suvokia, kaltina ir vagina. Daktaras yra savas žulikas, Lietuvos žulikas, o jo gaudytojai yra Maskvos primesti veikėjai, kurių sąskaitose kur kas daugiau aukų, nei Daktaro. O išdavikai visada yra naikinami. O apie Dianą visą tiesą dar negreit sužinosite, gal po kokių 50 metų pradės aiškėti ir kita jos gyvenimo pusė - Anglijos išdavystės taip pat. Keisti ta Lietuva, kai didesni nusikaltėliai teisia mažesnį arba "zuikį", važiavusi be bilieto, prokurorai ir valdžia laiko didžiausiu nusikaltėliu. "Mein Kampf" yra apie amžiną Vokietijos priešą Prancūziją ir jos perdėtą aroganciją bei veidmainystes, apie netinkamą ir neadekvačią įvykiams Versalio Taikos sutartį, Vokietijos pažeminimą ir jos pavertimą Veimaro respublika. Norėtum, kad Lietuva būtų pavadinta Černiachovsko Respublika, ar ne? Kažkada rimtai Maskva svarstė pervardinti Vilnių į Černiachovską, nežinojai?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume