Sistemos be sraigtelių, be eilinių nėra. Nėra generolo be eilinių, nėra genijų be paprastų, nuoširdžių ir gerų žmonių. Apie kanalizaciją gal nekalbam, jos ir taip per akis aplink?

Lelis Borgia
2009/08/31 12:36:46 12:36:46
Sistemos be sraigtelių, be eilinių nėra. Nėra generolo be eilinių, nėra genijų be paprastų, nuoširdžių ir gerų žmonių. Apie kanalizaciją gal nekalbam, jos ir taip per akis aplink?
Legitimo
2009/08/31 13:41:11 13:41:11
Be pykcio...isejo kaip tam priezody:vienas apie ratus, kitas apie batus...Prase nuomones apie sundaktario knyga, o issipletojom iki keiksnojimu ant komunistines ir postkomunistines Lietuvos valdzios
andriuuus
2009/08/31 16:54:33 16:54:33
Man bent jau ta knyga nepaliko visiskai jokio ispudzio. Tai tik pigus skaitalas, panasaus lygio kaip ketvirtoko rasinelis apie vasaros atostogas. Nezinau kokiu budu ji parasyta, bet galejo bent koki rasytoja pasisamdyt, kad bent kiek i literaturos kurini panasu butu. Ir apskritai ten tik pigi propaganda bandant stumti nuo saves kalte. Zodziu ne knyga, o visiskas slamstas.
Mangofruit
2009/09/02 05:26:16 05:26:16
CK nusikaltimai-taip.Bet tokia tuomet buvo politika.politiniai nusikaltimai kaip Stalinizmas, Hitleris ir kiti nešvarūs darbeliai.O prisimink bažnyčios nusikaltimus? Bet tai neturi nieko bendro su Kauno banditu, kuris ką turi-arklio jėgą ir žiaurumą.Ir plėšia žmones - ne fabrikus, ne valstybės turtą, o žmonių turtą.Tai yra baisu.
Lelis Borgia
2009/09/02 05:40:03 05:40:03
Stalinas be eilinių vykdytojų ir pasekėjų, be gerbėjų , rėmėjų ir nulėpausių tuščia vieta. Vadinasi ir be dalies lietuvaičių ir mūsiškojo Centro Komiteto taip pat. O bankai šiandien kieno turtą pasiims ir kas atsidurs gatvėje su vaikais? Ir nesakyk, kad nieks nieko taip ir nežinojo, neišmanė, kas vyksta ir kas buvo ir yra ruošiama. Nereikia dangstytis nežinojimu, neišmanymu ar tiesiog paiku naivumu. Liūdna, bet pasaulį valdo bankai, o ne rinktos vyriausybės. Gyvename iliuzijų karalystėje. Be bankų, žinoma, valstybės, visuomenės egzistavimas ir ekonomika neįmanomi, bet jie negali būti, kaip ir teismai, atskirti nuo visuomenės ir gyventi Mėnulyje, nepriklausydami nuo visuomenės interesų. Nerimta, kai mažesnį nusikaltėlį gaudo didesni. Taip pat ir joks H.Daktaras, Petrikas ar Uspaskis, ar Valinskas neįmanomi be buvusiojo transformuoto CK į Liberalijas leidimimo ir pan.
rudnosiukas
2009/09/02 05:52:35 05:52:35
Lelis Borgia, kažkaip labai jau čia su tuo CK...
Mangofruit
2009/09/02 06:11:18 06:11:18
Bet juk patys renkame tuos banditus į seimą - juk taip sau kiekvienas sugalvojęs į seimą neateis.Kas yra baisiau-kai seimo nariai bičiuliaujasi su banditais-tai labai baisu. Nesureikšminkim daktaro-eilinio bandito. Tokius aš šaudyčiau vietoj, kaip kad darė sovietų valdžia su nepalankiais nusikaltėliais. Tik va, kad korumpuota visa valdžia-visiems reikia pinigų-ir lipa per galvas, o banditai vaikšto gatvėmis. Tikiuosi, kad naujai prezidentei užteks jėgų ir ryžto ir tokie reiškiniai nebus toleruojami.
Legitimo
2009/09/02 07:18:23 07:18:23
Mango, respektas
Lelis Borgia
2009/09/02 07:35:14 07:35:14
Na nepyk jau taip, kad taip tas CK man užkliūva, nes kažkada esu gerai gavęs į kailį ir daug ką praradęs, nors esu pakankamai dar jaunas. Turiu gi ir aš savanaudiškumo jausmo ir nenoriu, kad Liuetuva būtų po Zvonkės užpakaliu valdoma CK kunigaikščių, tarp kurių H.Daktaras tiesiog angeliukas. Man nepatinka Barbarienland'o ideologija ir praktika ir tiek.
Lelis Borgia
2009/09/02 07:41:31 07:41:31
Neskubėk šaudyti, pagalvok ir apie savo saugumą. Kad šauti, reikia būti tikram, tikrai, ar tikrai tas yra to vertas, kad būtų į jį ar ją šauta. Išvis, nereikia skubotų ir neapgalvotų sprendimų kartais, nors yra atveju, kada reikia veikti žaibiškai - greitai, kitaip praloši. Ir nereikia iš anksto ko nors smerkti ar teisti, neapėjus visapušiškai aplink kokio tai reiškinio, asmenybės ar paprasto žmogaus.