Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Esu studentas, labai patinka viena tokia destytoja

Esu studentas, labai patinka viena tokia destytoja

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/03/28 19:15:27 19:15:27

Ohoi. klausiau kas irasyta proteviu?! bet ne kuriam isikunijusiam tureciau dekoti!
Nesupratau. nuo kada isikunije klausia kodel ne Los Andzele?!
Kam turciau dekoti uz Tiesa, tai jau tikrai ne uz paties sunkelius sungrybiai nuklotus.
Pacio idejos vienatves link!
Pasilik su savo sumautom kaukem ir nekalbek Jo vardo be reiklo!

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/29 05:14:38 05:14:38

cia tas draugas kuris: Ohoi. klausiau kas irasyta proteviu?! bet ne kuriam isikunijusiam tureciau dekoti!
Nesupratau. nuo kada isikunije klausia kodel ne Los Andzele?!
Kam turciau dekoti uz Tiesa, tai jau tikrai ne uz paties sunkelius sungrybiai nuklotus.
Pacio idejos vienatves link!
Pasilik su savo sumautom kaukem ir nekalbek Jo vardo be reiklo!

Jus tik nusiraminkite. Jus galite ir man patikti. As galiu buti jusu destytoja arba antroji zmona. Mano vardas yra praleidote - Palaiminimas. Esu seksuali ir graži mergaitė, aš ieškau mielas ir seksualus vyras, aš atėjau per jūsų profilį ir aš susidomėjau jums po svarstymo puslapyje aš nusprendžiau kreiptis į jus nežiūri į amžių, ir rasės, aš turiu kažką rimtai pasakyti apie mane taip, prašome siųsti e-mail su savo nuotraukas į mano e-mail adresas: [email protected] Nice to meet you, laukia jūsų atsakymo. Palaima. Mano privatus el.paštas: annanblessing @ yahoo.com

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/03/29 07:41:47 07:41:47

Lelis Borgia:
cia tas draugas kuris:
Lelis Borgia: Reikia mokytis Gamtos ir Visatos įstatymų ir mažiau meluoti – makaronintis čia ir kitur. .

Ar galiu Lelis Borgia is Jusu mokintis Gamtos ir Visatos Istatymu?

Taip, DP damos laukia iš jūsų kokį kelią pats pasirinksite. Pagrindiniai įstatymai įrašyti mūsų protėvių išminties lobyne - smegenyse. Gali pasikasyti pakaušį ir pasiklausti.

Tamsta turit omeny tuos protevius apie kuriuos kalbejo Darvinas?.... Jei taip, tada suprantama, kodel tas lobynas toks skurdus

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/03/29 09:57:03 09:57:03

Kritiškai ir elementariai, logiškai mąstantys studentai mane seniai lenkia, na, o patį kur jau čia aplenksi - neduota! Aš nesirengiu žudyti savo meilės Dievui, Gamtai, Visatai, moterims ir pasauliui, gali būti ramus. Aš turiu pažymėjimus ir skolų čekius, kad esu iš anapus, kuo buvau praeituose gyvenimuose ir kuo esu dabar, o iš kur jūs esate - aš nežinau? Turbūt iš ten pat, iš kur ir aš atėjau į DP.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/03/29 10:28:22 10:28:22

Lelis Borgia: Kritiškai ir elementariai, logiškai mąstantys studentai mane seniai lenkia, na, o patį kur jau čia aplenksi - neduota! Aš nesirengiu žudyti savo meilės Dievui, Gamtai, Visatai, moterims ir pasauliui, gali būti ramus. Aš turiu pažymėjimus ir skolų čekius, kad esu iš anapus, kuo buvau praeituose gyvenimuose ir kuo esu dabar, o iš kur jūs esate - aš nežinau? Turbūt iš ten pat, iš kur ir aš atėjau į DP.

Na as cia ne asmeniskai tamstai taikiau.

Bet prisipazistu, kad savo kilmes dokumentu as dar neradau.

belekas

B

3 įrašai

2011/03/29 11:08:15 11:08:15

Pas mane univiere irgi yra nemazai graziu destytoju, kurios daznai eina graziai ir labai graziai apsirengusios, taciau mes bernai puikiai zinom, kad joms patinka vilioti ir zinoti, kad mes ju niekada negalesim gauti.

Bambukas

B

1 įrašai

2011/03/29 11:13:07 11:13:07

O as studijuoju kolegijoj ir ten dirba daug graziu destytoju, kuriom dar net 30 nera sueje, tai jom irgi patinka nesioti seksualius rubus ir matyti kaip mes seiles varvinam.

Jhon

J

6 įrašai

2011/03/29 11:26:02 11:26:02

Is pradziu beveik niekas siame forume nieko nerase, bet vos tik keleta dienu neprisijungiau, tuoj pasipyle tokie komentarai, tarsi butu sprogusi uzdelsto veikimo bomba. Is tikruju as nesiruosiu nieko cia aiskinti ir teisintis, nes tai daryti butu beprasmiska. O tie zmones, kurie islieja susikaupusi pykti ir pavyda, turetu pasijusti geriau.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/03/29 12:30:20 12:30:20

Bambukas: O as studijuoju kolegijoj ir ten dirba daug graziu destytoju, kuriom dar net 30 nera sueje, tai jom irgi patinka nesioti seksualius rubus ir matyti kaip mes seiles varvinam.

Blemba NORIU MOKYTIS!!!

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/03/29 12:45:57 12:45:57

Jhon: Is pradziu beveik niekas siame forume nieko nerase, bet vos tik keleta dienu neprisijungiau, tuoj pasipyle tokie komentarai, tarsi butu sprogusi uzdelsto veikimo bomba. Is tikruju as nesiruosiu nieko cia aiskinti ir teisintis, nes tai daryti butu beprasmiska. O tie zmones, kurie islieja susikaupusi pykti ir pavyda, turetu pasijusti geriau.

O galetum, o tai as jau beveik isimylejau tavo destytoja, bet truksta informacijos

dabar ziuriu i ja ir matau liekna sviesiaplauke (gal dazyti) , prigludusiu,( bet netrumpu) sijonu...negi klystu dabar?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume