Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Esu studentas, labai patinka viena tokia destytoja

Esu studentas, labai patinka viena tokia destytoja

Jhon

J

6 įrašai

2011/03/26 11:51:49 11:51:49

Esu studentas, studijuoju jau ne pirmus ir ne antrus metus, destytoju buvo visokiu ir graziu ir negraziu, taciau niekada ne vienos neissimyledavau. O dabar kazkaip net nemoku pasakyti koks jausmas uzejo, nezinau ar isimylejau destytoja, taciau tikrai zinau kad ji man labai patinka ir ne kaip destytoja, bet kaip moteris. Dabar nezinau ka daryti, tiek noreciau prie jos prieiti ir pasikalbeti artimiau, taciau nedristu nors tu ka. Manau tai naturalus dalykas, kadangi ji destytoja, o as studentas, ji desto, o as mokausi kartu su kitais, ziurint i jos pavarde galima suprasti, jog ji yra istekejusi ir dar ji beveik 10 metu yra uz mane vyresne, bet paziurejes i ja tiek neduotum.
Visada jausdavau is destytoju rysiu, kurie budavo salti, siltesni arba labai silti, taciau ir tuos labai siltus rysius as priskirdavau tam jog patinku kaip studentas, o ne kaip vyras, nors grupiokes daznai patraukdavo per danti, sakydamos, kad tave ta ir ta destytojos yra isimylejusios. Na joms kaip merginoms gal geriau matyti , bet vistiek as visa tai laikydavau, kad patinku kaip studentas:)

Dabar ta destytoja kuri man patinka, ji irgi rodo siltus rysius, taciau man sunku suprasti, ar tie rysiai yra silti todel, kad ji gera destytoja ir patinku kaip studentas, ar todel kad patinku kaip vyras/vaikinas. Kad patinku kaip vaikinas, vilties suteikia ir tai, jog kiekvienos paskaitos metu jos apranga vis tobuleja ir moteriskeja, nors pas musu grupeje vos keli vaikinai ir dazniausiai i jos paskaitas tik as vienas ir teateinu. Tiesiog nezinau ka daryti. Ji yra ta moteris, su kuria norisi ne tik sekso. Ji yra tokia svelni, grazi ir nuosirdi asmenybe.
Kaip jus elgtumetes mano vietoje? Ar bandytumet ja kabinti? Ar isdristumet? Kaip tai pradetumete daryti?
Neisivaizduoju kaip reiktu toliau sedeti pas ja paskaitose, jei ji is karto, tiesiai sviesiai mane atstums.

Laukinegele

L

52 įrašai

2011/03/26 12:59:12 12:59:12

Na iš tikrųjų įdomi ir kartu sunki situacija. Manau, tai,kad ji tavo dėstytoja trukdo tik šiuo metu,kol tau reikia lankyti jos paskaitas ir galbūt net jai atsiskaitinėti,tačiau anksčiau ar vėliau ji gi nebebus tavo dėstytoja? Ir nebereikės paskaitų lankyti. Taip,kad tai laikina bėda. Manau amžiaus skirtumas ir pakankamai nedidelis. Tačiau vargu bau ar ištekėjusi jauna moteris iš tikrųjų liestųsi į tokius romanus...Pas mane irgi yra tokių dėstytojų, kurių elgesį kartais galima klaidingai suprasti,arba jie tiesiog linksminasi matydami,kai jaunesnis studentas (-ė) susižavi jais. Tokioje situacijoje moteriai netgi dar linksmiau dar labiau tave pakurstyti su ta apranga,ar švelniu elgesiu...
Tikriausiai,jei taip atsitiktų,kad ji iš tikrųjų būtų nelaiminga savo šeimoje ir susidomėtų tavimi ji pati tai aiškiau parodytų .

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/03/26 14:15:17 14:15:17

Laukinegele: Na iš tikrųjų įdomi ir kartu sunki situacija. Manau, tai,kad ji tavo dėstytoja trukdo tik šiuo metu,kol tau reikia lankyti jos paskaitas ir galbūt net jai atsiskaitinėti,tačiau anksčiau ar vėliau ji gi nebebus tavo dėstytoja? Ir nebereikės paskaitų lankyti. Taip,kad tai laikina bėda. Manau amžiaus skirtumas ir pakankamai nedidelis. Tačiau vargu bau ar ištekėjusi jauna moteris iš tikrųjų liestųsi į tokius romanus...Pas mane irgi yra tokių dėstytojų, kurių elgesį kartais galima klaidingai suprasti,arba jie tiesiog linksminasi matydami,kai jaunesnis studentas (-ė) susižavi jais. Tokioje situacijoje moteriai netgi dar linksmiau dar labiau tave pakurstyti su ta apranga,ar švelniu elgesiu...
Tikriausiai,jei taip atsitiktų,kad ji iš tikrųjų būtų nelaiminga savo šeimoje ir susidomėtų tavimi ji pati tai aiškiau parodytų .

Na is esmes viskas kaip ir pasakyta geleles... Tik ... suprantama jaunyste, hormonu audros, oi kaip sunku visa tai suvaldyti, tikriausiai neimanoma net. Bet as tau patarciau sita reikala isrist, .. Jei labai nori ja isdulkinti, tai taip ir elkis, ziurek viena diena ji pati ant taves uzlips, bet jei manai kad esi vyras, kuris bent jau bando prisiimti atsakomybe uz savo veiksmus, tada pakviesk ja, kaip destytoja isgerti kavos ir manau viska graziai issiaiskinsit. Gal jai tiesiog truksta demesio. Bet mano nuomone ji elgiasi nederamai zaisdama su tavim jau vien todel, kad yra uz tave stipresne visais atzvilgiais... Nors, gal viskas tau tik prisisapnavo

Jhon

J

6 įrašai

2011/03/26 21:56:10 21:56:10

Laukinegele: Na iš tikrųjų įdomi ir kartu sunki situacija. Manau, tai,kad ji tavo dėstytoja trukdo tik šiuo metu,kol tau reikia lankyti jos paskaitas ir galbūt net jai atsiskaitinėti,tačiau anksčiau ar vėliau ji gi nebebus tavo dėstytoja? Ir nebereikės paskaitų lankyti. Taip,kad tai laikina bėda. Manau amžiaus skirtumas ir pakankamai nedidelis. Tačiau vargu bau ar ištekėjusi jauna moteris iš tikrųjų liestųsi į tokius romanus...Pas mane irgi yra tokių dėstytojų, kurių elgesį kartais galima klaidingai suprasti,arba jie tiesiog linksminasi matydami,kai jaunesnis studentas (-ė) susižavi jais. Tokioje situacijoje moteriai netgi dar linksmiau dar labiau tave pakurstyti su ta apranga,ar švelniu elgesiu...

Galiu papasakoti issamiau, o tie kurie nenori, gali neskaityti. Nuo semestro pradzios, kai pirma karta ja pamaciau, ji atrode eiline tvarkinga moteris, eiline destytoja, todel i ja ir ziurejau taip pat kaip ir i visas. Na aisku, kaip tikras vyras, kaip apziuriu visas merginas ir moteris apziurejau ir ja, maciau kad jos figura ir veidas neblogas, primeciau kaip ji galetu atrodyti pasipuosusi: palaidais plaukais, pasidaziusi, graziai apsirengusi, kaip atrodytu su sijonu ar suknele, kokios kojos galetu buti ir t.t. Esu mates daug graziu merginu ir moteru, todel pamates tokias nealpstu, esu uzsigrudines Tiksliau sakant, kiekviena diena su tokiomis bendrauju. Butent sitokios grazuoles pasikelusios buna tik internete, kai sioks toks rasineja ir nezino kaip ta demesi gudriau besuvirskinti. O realioje aplinkoje, kai yra labai daug tokiu pat graziu merginu, o tuo tarpu vaikinu ne tik kad graziu, bet apskritai vaikinu kazkaip yra visose grupese kur kas maziau negu merginu, tai visos yra normalios, nepasikelusios ir susnekamos.
Gristant prie destytojos, tai ir per kita ir per dar kita susitikima as ja laikiau tokia pat destytoja kaip ir kitos. Taciau ketvirto susitikimo metu izvelgiau kad ji paskaita desto kitaip, geraja prasme negu kitos. Taip graziai, kulturingai, itaigiai ir nuosirdziai viska paaiskina. Ateina, apziuri mus ar viska suprantam, ir dazniausiai prieina butent prie manes. Tas jos neeilinis nuosirdumas labai suzavejo mane. Ir taip buvo visu tolimesniu paskaitu metu. Kaip zinia visada yra tokia studentu kategorija, kuri paskaitu nelanko ir lanko tik tada, kai prasideda atsiskaitymai, kiti lanko tik kaikurias paskaitas. Pas musu grupej yra vos keli bernai ir tie patys labai retai teateina ir jos paskaitose beveik nepasirodydavo. Yra ir merginu, kurios nelanko, taciau kai merginu musu grupej yra labai daug, tai nesijaucia kad merginu maziau Taip jau gavosi, kad jos paskaitose, as tik vienas bachuras ir tebudavau, o visos kitos merginos Viena karta ji atejo siek tiek labiau pasipuosusi negu visada ir devejo sijona, turejau galimybe pamatyti jos kojas, bet to nesureiksminau, galvoju kaip nori taip rengiasi. Kita karta atejo jau labiau pasipuosusi, devejo suknele ir grazias pedkelnes, bet irgi nesureiksminau to, galvoju jos pasirinkimas kaip rengtis, taciau tada i ja ziurejau neiprastai daug ir daznai. Ji puikiai mate ir suprato kad ja nuziurineju is visu pusiu. Taciau zinojo jog nesu eilinis gaslus bernas, kuris nieko nedaro, tik galvoja kaip pasimyleti su moterimis. Kad man rupi tie visi mokslai irodydavau aktyviai dalyvaudamas paskaitose, domedamasis, juokaudamas ir t.t. Zinojau jog tada per daug i ja ziurinejau, per ilgai ziurejau i kojas ir t.t. ir galvojau, kad daugiau niekada nebeateis pasipuosusi taip, kad matytusi kojos, taciau pasirodo klydau. Jau sekancio susitikimo metu ji atejo apsirengusi dar graziau, dar seksualiau. Buvo ilgais graziais batais, auksciau keliu sijoneliu ir kai dar pamaciau grazius palaidus plaukus, kurie matesi jog neseniai buvo po dusu, tada jau man buvo viskas Nebegalejau visai atitraukti nuo jos akiu. Na atitraukdavau tik tada, kai butinai reikejo kazka rasyti Malonu yra buti suviliotam vyresnes, grazios, nuosirdzios ir intelektualios moters, kuri yra baigusi daug mokslu. O ka tu turi omenyje sakydama, kad parodytu tai jeigu butu nusivylusi vedybiniu gyvenimu? Siaip zinau kad dauguma moteru sekmingai gyvena tiek vedybini gyvenima, tiek naudojasi pasitaikiusiom progom su kitais. Sunku pasakyti ar ta destytoja butent tokia. Be to, dedu galva, kad net tuo atveju jeigu jai ir patinku, ji irgi tai kaip ir as, nedristu pasakyti tiesiai sviesiai i akis, nes ja irgi tai trikdo, kad as esu studentas, o ji destytoja. Na prirasiau jau uztektinai daug. Sorry kam ta istorija nepatiko.

Jhon

J

6 įrašai

2011/03/26 22:00:01 22:00:01

senas hrienas:

Na is esmes viskas kaip ir pasakyta geleles... Tik ... suprantama jaunyste, hormonu audros, oi kaip sunku visa tai suvaldyti, tikriausiai neimanoma net. Bet as tau patarciau sita reikala isrist, .. Jei labai nori ja isdulkinti, tai taip ir elkis, ziurek viena diena ji pati ant taves uzlips, bet jei manai kad esi vyras, kuris bent jau bando prisiimti atsakomybe uz savo veiksmus, tada pakviesk ja, kaip destytoja isgerti kavos ir manau viska graziai issiaiskinsit. Gal jai tiesiog truksta demesio. Bet mano nuomone ji elgiasi nederamai zaisdama su tavim jau vien todel, kad yra uz tave stipresne visais atzvilgiais... Nors, gal viskas tau tik prisisapnavo

Gal ir prisisapnavo, taciau labai jau daug sutapimu. 99% esu isitikines kada jai irgi patinku tik manau, kada jai kaip ir man gali buti labai sunku iveikti ta siena studento ir destytojos.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/26 22:26:57 22:26:57

Jhon:
Gal ir prisisapnavo, taciau labai jau daug sutapimu. 99% esu isitikines kada jai irgi patinku tik manau, kada jai kaip ir man gali buti labai sunku iveikti ta siena studento ir destytojos.

Man atrodo, kad tu tą „sieną“ matai visai ne ten, kur ji ištikro yra. Ne tai kad tu studentas, ji dėstytoja – o tai kad ji yra vedusi.
Pamenu kažkatram kurse, man praktikas dėstė be galo daug simpatiškų magistrančių/doktorančių, o kadangi su keliomis puikiai bendravome artimiau, ne universitete, man jokių problemų tie dėstytojo- studento vaidmenys nekėlė, joms kaip supratau irgi.

Laukinegele

L

52 įrašai

2011/03/27 07:57:08 07:57:08

Jhon:
O ka tu turi omenyje sakydama, kad parodytu tai jeigu butu nusivylusi vedybiniu gyvenimu? Siaip zinau kad dauguma moteru sekmingai gyvena tiek vedybini gyvenima, tiek naudojasi pasitaikiusiom progom su kitais. Sunku pasakyti ar ta destytoja butent tokia. Be to, dedu galva, kad net tuo atveju jeigu jai ir patinku, ji irgi tai kaip ir as, nedristu pasakyti tiesiai sviesiai i akis, nes ja irgi tai trikdo, kad as esu studentas, o ji destytoja.

Žinai,man atrodo,jei moteris iš tikrųjų pamestų galvą dėl tavęs ir jai būtų nebesvarbi jos šeima, tai jinai po vieno tokio jūsų susitikimo, pasiūlytų tau pasilikti "paspręsti" papildomų užduočių. Na nebent ji tave laiko tokiu vyrišku ir savimi pasitikinčiu,kad naiviai lauktų pirmo žingsnio iš tavo pusės... Bet čia jau būtų išimtis iš taisyklės greičiau. Aš tau siūlyčiau neskubėti ir pažiūrėti ką jinai toliau sugalvos,gal išvis pusnuogė ateis penktą kartą. Tuo labiau,kad skubėdamas gali viską negrįžtamai sugadinti...
Beje,numanau ką tu studijuoji, tik dabar suku galvą į kurią čia gali būti įsižiūrėjęs.

Jhon

J

6 įrašai

2011/03/27 09:32:17 09:32:17

Laukinegele:
Jhon:
O ka tu turi omenyje sakydama, kad parodytu tai jeigu butu nusivylusi vedybiniu gyvenimu? Siaip zinau kad dauguma moteru sekmingai gyvena tiek vedybini gyvenima, tiek naudojasi pasitaikiusiom progom su kitais. Sunku pasakyti ar ta destytoja butent tokia. Be to, dedu galva, kad net tuo atveju jeigu jai ir patinku, ji irgi tai kaip ir as, nedristu pasakyti tiesiai sviesiai i akis, nes ja irgi tai trikdo, kad as esu studentas, o ji destytoja.

Žinai,man atrodo,jei moteris iš tikrųjų pamestų galvą dėl tavęs ir jai būtų nebesvarbi jos šeima, tai jinai po vieno tokio jūsų susitikimo, pasiūlytų tau pasilikti "paspręsti" papildomų užduočių. Na nebent ji tave laiko tokiu vyrišku ir savimi pasitikinčiu,kad naiviai lauktų pirmo žingsnio iš tavo pusės... Bet čia jau būtų išimtis iš taisyklės greičiau. Aš tau siūlyčiau neskubėti ir pažiūrėti ką jinai toliau sugalvos,gal išvis pusnuogė ateis penktą kartą. Tuo labiau,kad skubėdamas gali viską negrįžtamai sugadinti...
Beje,numanau ką tu studijuoji, tik dabar suku galvą į kurią čia gali būti įsižiūrėjęs.

Na kazkaip nuojauta kuzda, kad ji turetu padaryti pertrauka ir vel gristi prie to apsirengimo stiliaus, kuri turejo pradzioje. Manau kad savo apranga dar nustebins siek tiek veliau, kai atsils orai Na as niekur ir neskubu Kaip ten bebutu, malonu yra, kad yra tokiu moteru, kurios patinka viskuo, ne tik del sekso, vadinasi dar nesu sugadintas Kad ir kokia ji grazi bebutu, man ne tai yra svarbiausia, o tai, kaip ji kalba, kaip ji maloniai ir nuosirdziai moka bendrauti, atrodo tarsi paimtu sirdi i rankas ir ja svelniai glostytu
Na paskutiniuoju sakiniu, kiek suprantu, norejai mane siek tiek sokiruoji, kad pagalvociau, jog esi mano grupioke, tiesa sakant buvo neblogas bandymas Ivertinant tai, jog Lietuvoje daug yra miestu, kuriuose yra ir universitetu su daug fakultetu ir kolegiju, tai tikimybe jog mes galime buti grupiokai yra viena is milijardo

Jhon

J

6 įrašai

2011/03/27 09:45:28 09:45:28

deepsorrow:
Jhon:

Man atrodo, kad tu tą „sieną“ matai visai ne ten, kur ji ištikro yra. Ne tai kad tu studentas, ji dėstytoja – o tai kad ji yra vedusi.
Pamenu kažkatram kurse, man praktikas dėstė be galo daug simpatiškų magistrančių/doktorančių, o kadangi su keliomis puikiai bendravome artimiau, ne universitete, man jokių problemų tie dėstytojo- studento vaidmenys nekėlė, joms kaip supratau irgi.

Gali buti, nes esu kiles is padorios seimos, kur santuoka yra sventas dalykas ir niekam nevalia ja tersti nei patiems, nei aplinkiniams. Siuo atveju as skaitausi kaip aplinkinis. Taciau kai esu prisiziurejes uztektinai pavyzdziu, kai zmones sugeba gyventi susituokus ir neissiskirti jau po pirmojo neistikimybes nutverimo, tiksliau sakant susitaiko su tuo, kad bus tiek vienas, tiek kitas neistikimi, tik geriau apie tai nekalbeti ir bus rami galva, o jeigu ir issiskiria, tai ne del neistikimybes, o del kitu dalyku ir net po issiskyrimo lieka draugai, nesipyksta.
Na buna visko.
As siuo metu esu tokioje stadijoje, jog visiskai sutikciau su betkokiu man pasiulytu statusu (meiluziu, "tik draugu", vaikinu), kad tik galeciau pabuti su ja

Laukinegele

L

52 įrašai

2011/03/27 09:53:39 09:53:39

Jhon: Na paskutiniuoju sakiniu, kiek suprantu, norejai mane siek tiek sokiruoji, kad pagalvociau, jog esi mano grupioke, tiesa sakant buvo neblogas bandymas Ivertinant tai, jog Lietuvoje daug yra miestu, kuriuose yra ir universitetu su daug fakultetu ir kolegiju, tai tikimybe jog mes galime buti grupiokai yra viena is milijardo

Šokiruoti tikrai nesiekiu . Ir tavo grupiokė tikrai nesu, tačiau LT jau ne tiek ir daug specialybių, kur moterys taip vyrautų. Ir šiaip istorija labai girdėta . Bet man asmeniškai dzin

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume