Laukinegele: Na iš tikrųjų įdomi ir kartu sunki situacija. Manau, tai,kad ji tavo dėstytoja trukdo tik šiuo metu,kol tau reikia lankyti jos paskaitas ir galbūt net jai atsiskaitinėti,tačiau anksčiau ar vėliau ji gi nebebus tavo dėstytoja? Ir nebereikės paskaitų lankyti. Taip,kad tai laikina bėda. Manau amžiaus skirtumas ir pakankamai nedidelis. Tačiau vargu bau ar ištekėjusi jauna moteris iš tikrųjų liestųsi į tokius romanus...Pas mane irgi yra tokių dėstytojų, kurių elgesį kartais galima klaidingai suprasti,arba jie tiesiog linksminasi matydami,kai jaunesnis studentas (-ė) susižavi jais. Tokioje situacijoje moteriai netgi dar linksmiau dar labiau tave pakurstyti su ta apranga,ar švelniu elgesiu...
Tikriausiai,jei taip atsitiktų,kad ji iš tikrųjų būtų nelaiminga savo šeimoje ir susidomėtų tavimi ji pati tai aiškiau parodytų .
Galiu papasakoti issamiau, o tie kurie nenori, gali neskaityti. Nuo semestro pradzios, kai pirma karta ja pamaciau, ji atrode eiline tvarkinga moteris, eiline destytoja, todel i ja ir ziurejau taip pat kaip ir i visas. Na aisku, kaip tikras vyras, kaip apziuriu visas merginas ir moteris apziurejau ir ja, maciau kad jos figura ir veidas neblogas, primeciau kaip ji galetu atrodyti pasipuosusi: palaidais plaukais, pasidaziusi, graziai apsirengusi, kaip atrodytu su sijonu ar suknele, kokios kojos galetu buti ir t.t. Esu mates daug graziu merginu ir moteru, todel pamates tokias nealpstu, esu uzsigrudines Tiksliau sakant, kiekviena diena su tokiomis bendrauju. Butent sitokios grazuoles pasikelusios buna tik internete, kai sioks toks rasineja ir nezino kaip ta demesi gudriau besuvirskinti. O realioje aplinkoje, kai yra labai daug tokiu pat graziu merginu, o tuo tarpu vaikinu ne tik kad graziu, bet apskritai vaikinu kazkaip yra visose grupese kur kas maziau negu merginu, tai visos yra normalios, nepasikelusios ir susnekamos.
Gristant prie destytojos, tai ir per kita ir per dar kita susitikima as ja laikiau tokia pat destytoja kaip ir kitos. Taciau ketvirto susitikimo metu izvelgiau kad ji paskaita desto kitaip, geraja prasme negu kitos. Taip graziai, kulturingai, itaigiai ir nuosirdziai viska paaiskina. Ateina, apziuri mus ar viska suprantam, ir dazniausiai prieina butent prie manes. Tas jos neeilinis nuosirdumas labai suzavejo mane. Ir taip buvo visu tolimesniu paskaitu metu. Kaip zinia visada yra tokia studentu kategorija, kuri paskaitu nelanko ir lanko tik tada, kai prasideda atsiskaitymai, kiti lanko tik kaikurias paskaitas. Pas musu grupej yra vos keli bernai ir tie patys labai retai teateina ir jos paskaitose beveik nepasirodydavo. Yra ir merginu, kurios nelanko, taciau kai merginu musu grupej yra labai daug, tai nesijaucia kad merginu maziau Taip jau gavosi, kad jos paskaitose, as tik vienas bachuras ir tebudavau, o visos kitos merginos Viena karta ji atejo siek tiek labiau pasipuosusi negu visada ir devejo sijona, turejau galimybe pamatyti jos kojas, bet to nesureiksminau, galvoju kaip nori taip rengiasi. Kita karta atejo jau labiau pasipuosusi, devejo suknele ir grazias pedkelnes, bet irgi nesureiksminau to, galvoju jos pasirinkimas kaip rengtis, taciau tada i ja ziurejau neiprastai daug ir daznai. Ji puikiai mate ir suprato kad ja nuziurineju is visu pusiu. Taciau zinojo jog nesu eilinis gaslus bernas, kuris nieko nedaro, tik galvoja kaip pasimyleti su moterimis. Kad man rupi tie visi mokslai irodydavau aktyviai dalyvaudamas paskaitose, domedamasis, juokaudamas ir t.t. Zinojau jog tada per daug i ja ziurinejau, per ilgai ziurejau i kojas ir t.t. ir galvojau, kad daugiau niekada nebeateis pasipuosusi taip, kad matytusi kojos, taciau pasirodo klydau. Jau sekancio susitikimo metu ji atejo apsirengusi dar graziau, dar seksualiau. Buvo ilgais graziais batais, auksciau keliu sijoneliu ir kai dar pamaciau grazius palaidus plaukus, kurie matesi jog neseniai buvo po dusu, tada jau man buvo viskas Nebegalejau visai atitraukti nuo jos akiu. Na atitraukdavau tik tada, kai butinai reikejo kazka rasyti Malonu yra buti suviliotam vyresnes, grazios, nuosirdzios ir intelektualios moters, kuri yra baigusi daug mokslu. O ka tu turi omenyje sakydama, kad parodytu tai jeigu butu nusivylusi vedybiniu gyvenimu? Siaip zinau kad dauguma moteru sekmingai gyvena tiek vedybini gyvenima, tiek naudojasi pasitaikiusiom progom su kitais. Sunku pasakyti ar ta destytoja butent tokia. Be to, dedu galva, kad net tuo atveju jeigu jai ir patinku, ji irgi tai kaip ir as, nedristu pasakyti tiesiai sviesiai i akis, nes ja irgi tai trikdo, kad as esu studentas, o ji destytoja. Na prirasiau jau uztektinai daug. Sorry kam ta istorija nepatiko.