Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Esu studentas, labai patinka viena tokia destytoja

Esu studentas, labai patinka viena tokia destytoja

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/03/28 13:58:59 13:58:59

Na, laba diena, negi manote, kad dėstytoja ne žmogus ir jai nereikia meilės? Nereikia intymumo? Kokios jūsų archaiškos pažiūros? Nemanau nieko blogo, kai studentas įsimylėjo dėstytoją. Aš va, būdamas vienuoliktoku, buvau įsimylėjęs klasės auklėtoją, lietuvių kalbos mokytoją, kuri man beveik visada anuomet tik dvejetus ir rašė. O praėjus penkmečiui į albomą įpylė puikią notaciją ir atsiprašė, kad manęs nepastebėjo ir kad nesuprato ir nuolat mane skriaudė su tais dvejetais. Jau klasės penkmečio vakarėlyje taip išsišnekėjome apie daug ką labai plačiai ir drąsiai apie pasaulį, politiką, istoriją, meną, žmonių santykius ir klastą, kad ir jai pačiai labai daug žinių pritrūko, diskutuojant su manimi ir klasiokais. O ji buvo labai šauni mokytoja - labai šilta ir dvasinga, bet kartu ir pikta - griežta. Studentas, nenukabink nosies - tau gali pasisekti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/28 15:27:32 15:27:32

Moteris_Ji:
praeive:
pastoviai skaitau si foruma, kartais tie patys zmones, regis, tokiu geru minciu paraso, o kartais taip nusisneka, kad baisu
jaunuolis romantiskai svajoja, o gauna parimus:
patinka moteris? Pasiusk ja ant keturiu raidziu!! tada tapsi vyru! tiesiog perliukai....

kaip suprantu norėta pasakyti viliojančios, ištekėjusios moters kontekste. Kaip norim, taip ir skaitom, ir vietoj to, kad savo nuomonę pasakyt - puolam vertinti ir kritikuoti kito nuomonę.

oho...ale kad supyko ir isizeide nevaidink cia teisuoles jei pavydi graziai moteriai nekalto jaunuolio meiles kaip mes nemokame teisingai priimt kito nuomones

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/03/28 15:43:27 15:43:27

Reikia mokytis Gamtos ir Visatos įstatymų ir mažiau meluoti – makaronintis čia ir kitur. Nereiktų užmiršti, kad absoliučiai viskas sudaro nedalomą visumą- vyrą ir moterį ir visą pasaulį. Žmogus gimsta iš moters. Visos gyvybės formos ateina per moterį vyro pagalba, todėl dėstytoja taip pat moteris ir turi būti gerbiama – nusipelniusi būti mylima, pamylėta, kad ir studento – pripažinta. Mes galime išgirsti gražią pasaką arba realybę apie studentą ir jo meilę moteriai – profesorei. Neišgalvotą, tikrą, gražią istoriją. Istoriją apie meilę dėstytojai, profesorei, Gamtai, Dievui, Visatai, sau ir pasauliui. Tik duodami mes galime gauti. Baugu, kad tiek daug žmonių Lietuvoje neranda sielos ramybės. Nemato, kad studento širdy plevena meilės ugnis. Ji neges, jei studentas ją išdalins, o pasipildys, jei padės DP paklydusioms sieloms atrasti sielos ramybę ir dalelę išminties.

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/03/28 15:49:56 15:49:56

oHoi Boria. Kaip melynes? Cia apie tas nuo kuriu visiems vidurius paleido smiltyneje?
Aha pasisekti ir pilstysi is tuscio i kiaura banalu, kad tik kas duotu. Ten dave, cia dave ir vel dave ir piktas ant viso pasaulio. Visos jus tokios ir visi jus tokie.
Padulkinau ar pasmaukiau taip ir nesupratau. Pazistama?
Veliau burna ausint su viltim, kad atsistos. Dar i zvejyba galima su mintim, kad geriau nei namie.
Gali nesakyti, kad neteisingai tave suprantu. Kur tu pasakytum, kad mela sneki. Kitaip Moteris net is tolo taves neprisileistu.

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/03/28 16:09:41 16:09:41

Lelis Borgia: Reikia mokytis Gamtos ir Visatos įstatymų ir mažiau meluoti – makaronintis čia ir kitur. .

Ar galiu Lelis Borgia is Jusu mokintis Gamtos ir Visatos Istatymu?

Svečias:
oho...ale kad supyko ir isizeide nevaidink cia teisuoles jei pavydi graziai moteriai nekalto jaunuolio meiles kaip mes nemokame teisingai priimt kito nuomones

Apsvieskite mane savo sviesa. Ko pavydi, meiles? Ar as kazka praleidau, nuo kada moterims nereik vyro greta?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/03/28 18:01:56 18:01:56

cia tas draugas kuris:
Lelis Borgia: Reikia mokytis Gamtos ir Visatos įstatymų ir mažiau meluoti – makaronintis čia ir kitur. .

Ar galiu Lelis Borgia is Jusu mokintis Gamtos ir Visatos Istatymu?

Taip, DP damos laukia iš jūsų kokį kelią pats pasirinksite. Pagrindiniai įstatymai įrašyti mūsų protėvių išminties lobyne - smegenyse. Gali pasikasyti pakaušį ir pasiklausti.

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/03/28 18:25:44 18:25:44

Lelis Borgia: Taip, DP damos laukia iš jūsų kokį kelią pats pasirinksite. Pagrindiniai įstatymai įrašyti mūsų protėvių išminties lobyne - smegenyse. Gali pasikasyti pakaušį ir pasiklausti.

Tebunie tai pirmoji pamoka. Kas ten parasyta? atskleiskite mielasai kelia i dangaus karalyste!?
Neleiskit manes gundomas mano mokytojau savo zmonos sunau ar dukros. O gal ir taves paties.

Miestelis. Pora vaikscioja tamsoje. Didele tikimybe, kad moteris bus isprievartauta moteris.
Tik ne Los Andzele.

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/03/28 18:28:38 18:28:38

Miestelis. Pora vaikscioja tamsoje. Didele tikimybe, kad moteris bus isprievartauta moters.
Tik ne Los Andzele.

PS. persiprasau

Svetlana

S

980 įrašai

2011/03/28 18:44:55 18:44:55

VU docentė:
svetlana:
Moteris_Ji: iš padorios šeimos puoselėjančiam vertybes jaunuliui nesvarbu statusas?! linksma.
Gal tu geriau užsiimk mokslais, nei paaugliškomis fantazijomis.
O beje, ar tau nekilo klausimas, kodėl susidomėjai nepasiekiama moterimi? Gal dideli kompleksai ir nepasitikėjimas savimi stabdo pradėti pažintį su laisva bendraamže? Siūlau pasvarstyti.

Labai taikli izvalga

Oi, labai netiksli įžvalga! Prašyčiau pergalvoti iš naujo jums ir Moteris_Ji, taip, taip, jums abiems.

Prasome jusu hipoteze,gerb.docente.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/03/28 18:53:28 18:53:28

cia tas draugas kuris: Miestelis. Pora vaikscioja tamsoje. Didele tikimybe, kad moteris bus isprievartauta moters.
Tik ne Los Andzele.

PS. persiprasau

O kodėl ne Los Angeles? Pirmoji pamoka pačiam būtų padėkojimas Didingajam Visatos kūrėjui, Tėvui ir Motinai Dievui už galimybę būti čia, DP, ir pritarti mano idėjoms. Tik prašom neplėšyti nuo manęs kaukių, kurios man svarbios informacijos apie metafiziką surinkimui, Gamtos ir Visatos įstatymų suvokimui.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume