Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Kodel moterys neraso pirmos???

Kodel moterys neraso pirmos???

Laukinegele

L

52 įrašai

2011/03/24 18:10:13 18:10:13

deepsorrow:
Laukinegele: Aš tai norėčiau,kad moterišką tobulos anketos versiją sukurtų. Būtų labai naudinga, dar žiūrėk visas problemas išspręstų.

Galiu padaryt ir moterišką, bet ne tobulą(tobulų nera)

Tai tobulo vyro anketą visgi įmanoma sukurti,o moters tokios negali būti ? Būtų labai įdomu pamatyti bent jau geriausią variantą, ką galima išspausti iš moterų.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/24 18:16:31 18:16:31

prancuze: deepsorrow---you are the best internet man in internet dating, concidering the upper profile.

I speak no truth - only what you want to hear. Or not - only god knows.

Laukinegele:
Tai tobulo vyro anketą visgi įmanoma sukurti,o moters tokios negali būti ? Būtų labai įdomu pamatyti bent jau geriausią variantą, ką galima išspausti iš moterų.

Ten irgi nėra tobulas vyras(kaip jau minėjau, tokių žmonių nebūna), tiesiog anketa, kuri mano požiūriu galėtų sulaukti nemažai laiškų. Filosofiškai žiūrint nėra vienos tobulybės kaip absoliuto, gali būti begalė tobulybių priklausomai nuo "atskaitos taško"

Sapo

S

42 įrašai

2011/03/24 18:18:50 18:18:50

nu graži ta prancūziška kalba

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/24 18:31:36 18:31:36

Sapo: nu graži ta prancūziška kalba

Todėl ją ir paėmiau It was a part of my evil plan

Sapo

S

42 įrašai

2011/03/24 18:42:22 18:42:22

Paris Evil

Svetlana

S

980 įrašai

2011/03/24 18:55:46 18:55:46

deepsorrow:

Ehe hei, deeprorrow , atsiprasau uz smalsuma - cia jusu anketa puslapiu auksciau ideta??

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/24 19:05:36 19:05:36

deepsorrow: Susikurk tokią anketą, kad pateisintum mūsų kiaulių vardą, gausi tų laiškų, jei tik tokia yra tavo buvimo čia priežastis???

ANKETA
[img:29410efe]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcToRS2mHUJ0V--anhkZMWoGDJOJRCvPgvmAQ8HsMJsrsDI35DMH&t=1[/img:29410efe]

Amžius - 30
Ūgis - 190
Sudėjimas - Atletiškas
Išsilavinimas - Aukštasis universitetinis
Galiu bendrauti (žodžiu ir raštu) kalbomis - Lietuvių, Anglų, Rusų, Prancūzų
Užsiėmimas - Darbdavys
Religinė bendruomenė - Katalikų
Ar tikintis - Taip
Pažinties tikslas - Sukurti šeimą turėti bendrų vaikų.
Šeima - Nevedęs
Vaikų skaičius - Neturi
Ar sutiktų dėl santykių keisti gyvenamą vietą - Taip
Gyvena - Vienas
Materialinė padėtis - Yra pilnai apsirūpinęs
Sveikata - Yra sveikas
Ar rūko - Nerūko
Ar vartoja alkoholį - Nevartoja
Ar vartoja narkotikus - Nevartoja
Pomėgiai:
Filmai, Muzika, Literatūra, Technologijos, Politika, Kelionės, Šokiai, Dainavimas, Automobiliai/motociklai, Maisto gaminimas, Stovyklavimas, žygiai, Žūklė, Darbas sode, Teatras, Stalo žaidimai, Filosofija

Trumpai apie save:

Esu draugiškas, linksmas, atsidavęs, turintis gerą humoro jausmą, kūrybingas, nepataisomas romantikas, spontaniškas. Be galo mėgstu gaminti, skaityti, tvarkytis namuose. Myliu vaikus ir naminius gyvūnus, groju gitara, dažnai išreiškiu save poezijoje, dievinu ilgus pasivaikščiojimus pajūriu, romantiškus vakarus prie židinio, žvakių šviesoje. Mėgstu sportuoti, siekiu dvasinės ir fizinės harmonijos – sveikame kūne, sveika siela. Save laikau harmoninga, atlaidžia, turinčia tvirtą nuomonę ir gebančia besąlygiškai mylėti, asmenybe. Santykiuose labiausiai vertinu ištikimybę, tai man pagrindinė vertybė ir riba, kurios niekada negalėčiau peržengti. Vertinu atvirumą, vidinį žmogaus grožį. Siekiu rimtų santykių – noriu sukurti šeimą ir susilaukti bent 2 vaikučių.

Žmogus be meilės – žmogus be ateities. Būk mano ateitis, būk mano dabartis – būk aš, o aš būsiu tu.

Grazuolis svajoniu vyras, bet niekada nedrisciau tokiam parasyti. O jei man parasytu pirmas, netikeciau savo sekme. Buti perdaug tobulam irgi blogai...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/24 19:15:26 19:15:26

svetlana:
deepsorrow:

Ehe hei, deeprorrow , atsiprasau uz smalsuma - cia jusu anketa puslapiu auksciau ideta??

Ne cia mano soc eksperimentas - žiupsnelis melo, žiupsnelis tiesos, turputis fantazijos, niekas neaptrinks kur kas

Svetlana

S

980 įrašai

2011/03/24 19:21:44 19:21:44

deepsorrow:
Ne cia mano soc eksperimentas - žiupsnelis melo, žiupsnelis tiesos, turputis fantazijos, niekas neaptrinks kur kas

Toks svajoniu vyras - tik svajoniu moteriai. Pagal Jurgi ir kepure tsakant . Ir pazinciu svetainiu paprastai jie isvengia...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/24 19:30:08 19:30:08

svetlana: Toks svajoniu vyras - tik svajoniu moteriai. Pagal Jurgi ir kepure tsakant . Ir pazinciu svetainiu paprastai jie isvengia...

Svečias:
Grazuolis svajoniu vyras, bet niekada nedrisciau tokiam parasyti. O jei man parasytu pirmas, netikeciau savo sekme. Buti perdaug tobulam irgi blogai...

Nesupaisysi jūsų norų mielosios - kai blogai, tai negerai, kai labai gerai irgi negerai. O kas jam žmogui tada lieka - tik eit i virtualias pažintis

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume