Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Kodel moterys neraso pirmos???

Kodel moterys neraso pirmos???

Svetlana

S

980 įrašai

2011/03/24 21:11:02 21:11:02

deepsorrow:
svetlana: Toks svajoniu vyras - tik svajoniu moteriai. Pagal Jurgi ir kepure tsakant . Ir pazinciu svetainiu paprastai jie isvengia...

Svečias:
Grazuolis svajoniu vyras, bet niekada nedrisciau tokiam parasyti. O jei man parasytu pirmas, netikeciau savo sekme. Buti perdaug tobulam irgi blogai...

Nesupaisysi jūsų norų mielosios - kai blogai, tai negerai, kai labai gerai irgi negerai. O kas jam žmogui tada lieka - tik eit i virtualias pažintis

Viskas labai paprasta: toki idealu kibinti nedrasu, nebent juokais. O jam merginu demesio ir taip netruksta, kam jam svetaines?

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/24 21:39:27 21:39:27

Cia kazkas pergyvena, kad mergyckos pirmos nerasho... imetei gerai prifantazuota anketa su nesavo nuotraukom, prirashai, kad esi nesveikai prie babkiu, prie to paciaus laisvas, nerukantis ir nelakantis, oij oij, kiek atsirastu plepuciu... nu cia jai jau taip tu laishku reikia, jai to uztenka pasitenkinimuij....

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/25 05:24:36 05:24:36

Nes mato, kad esi bedarbis, esi lochas ir mamos išlaikytinis be pinigėlių, todėl ir nerašo.

smokas

S

34 įrašai

2011/03/25 06:26:29 06:26:29

Svečias: Nes mato, kad esi bedarbis, esi lochas ir mamos išlaikytinis be pinigėlių, todėl ir nerašo.

Dar viena ish serijos [b:1wr0f83y]"pinigus atnešt, geras, geras, sėst, gult"[/b:1wr0f83y]

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/25 15:52:53 15:52:53

deepsorrow:
Laukinegele: Aš tai norėčiau,kad moterišką tobulos anketos versiją sukurtų. Būtų labai naudinga, dar žiūrėk visas problemas išspręstų.

Galiu padaryt ir moterišką, bet ne tobulą(tobulų nera)

Nors nereikia net rašyti va nors ir neviskam pritariu, bet esmė pasakyta. [url:1vwxxr7n]http://zurnalas.darnipora.lt/kokia-yra-vyru-issvajota-moteris-8023.html[/url:1vwxxr7n]

Žavi, [u:1vwxxr7n]moteriška[/u:1vwxxr7n], atvira, turinti savo nuomonę, bet nevaldinga,[u:1vwxxr7n] emociškai stabili[/u:1vwxxr7n], pasitikinti savimi, bet nepasikėlusi.

Dar pamiršau paminėti [u:1vwxxr7n]bereikalingas smulkmenų akcentavimas[/u:1vwxxr7n] – elementariausias variantas pokalbio metu, pradeda vardinti žingsnis po žingsnio - ką ir kaip darė, nedarė ir t.t.
Pvz.
Deepsorrow kaip tavo diena darbe praėjo?
„Na neblogai. Dariau mail serverį. Sukonfiginau SMTP ir POP3 serveriukus, atidariau reikiamus portus. Perėjau prie outlooko paskiros kūrimo, viskas lyg ir gerai. Pabandžiau siųsti laiškus vietiniame tinkle, viskas gerai gauna, išsiunčia. Bet su išoriniais laiškais atsirado problemėlė – gauti laišką iš gmail, yahoo, Hotmail ir t.t. gali, tačiau išeinantys laiškai nepasiekia gavėjo. Na čia jau buvo akivaizdu, kad problemos SMTP nustatymuose, vėl peržiūrėjau, patikrinau portus ir t.t viskas lyg ir gerai, bet klaidą vis tiek meta, peržiūrėjau logus, paaiškėjo kad problema su DNS adresais, dar kartą perkonfigūravau ir viskas išsisprendė.“
Labai įdomu būtų? Nemanau.

Laukinegele

L

52 įrašai

2011/03/25 15:59:08 15:59:08

Jei būtume toje pačioje profesinėje srityje,taip man būtų įdomu - dar padiskutuotume kaip geriau buvo daryti,gal man kokių minčių kiltų ir pan. Netgi jei tai visai ne mano sritis būtų ,jei žmogui tai svarbu, tai pasistengčiau įsigilinti ir aptarti jo problemą. Visada įdomu kažką naujo suprasti ir praplėsti akiratį.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/25 16:21:12 16:21:12

Laukinegele: Jei būtume toje pačioje profesinėje srityje,taip man būtų įdomu - dar padiskutuotume kaip geriau buvo daryti,gal man kokių minčių kiltų ir pan. Netgi jei tai visai ne mano sritis būtų ,jei žmogui tai svarbu, tai pasistengčiau įsigilinti ir aptarti jo problemą. Visada įdomu kažką naujo suprasti ir praplėsti akiratį.

Vienintelė išimtis - ta pati profesija, o daugiau toks smulkmeniškumas tik galvos kvaršinimas, nuo "monologo" vidurio pasireiškia asimiliacija, o netrukus viskas susilieja į vieną pasikartojantį "bla bla bla"

Labai jau egoistiškas požiūris ar ne ?

Laukinegele

L

52 įrašai

2011/03/25 16:44:31 16:44:31

deepsorrow:
Laukinegele: Jei būtume toje pačioje profesinėje srityje,taip man būtų įdomu - dar padiskutuotume kaip geriau buvo daryti,gal man kokių minčių kiltų ir pan. Netgi jei tai visai ne mano sritis būtų ,jei žmogui tai svarbu, tai pasistengčiau įsigilinti ir aptarti jo problemą. Visada įdomu kažką naujo suprasti ir praplėsti akiratį.

Vienintelė išimtis - ta pati profesija, o daugiau toks smulkmeniškumas tik galvos kvaršinimas, nuo "monologo" vidurio pasireiškia asimiliacija, o netrukus viskas susilieja į vieną pasikartojantį "bla bla bla"

Labai jau egoistiškas požiūris ar ne ?

Taip, tikriausiai tai egoistiška. Arba tiesiog tingumas ir abejingumas kito interesams... Man todėl labiausiai ir prie širdies tos pačios profesijos atstovai, tiesiog paprasčiau ir įdomiau, tuo labiau,kad labai reikalingas supratimas, kai tau išties sunku darbe...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/25 17:44:16 17:44:16

Laukinegele:
Taip, tikriausiai tai egoistiška. Arba tiesiog tingumas ir abejingumas kito interesams... Man todėl labiausiai ir prie širdies tos pačios profesijos atstovai, tiesiog paprasčiau ir įdomiau, tuo labiau,kad labai reikalingas supratimas, kai tau išties sunku darbe...

Aš tave visada suprasiu, paguosiu ir jei galėsiu tikrai padėsiu. Tačiau esmė – aš nenoriu, kad tu būtum besąlygiškai nuo manęs priklausoma.

Laukinegele

L

52 įrašai

2011/03/25 17:55:55 17:55:55

Niekas ir nekalba apie besąlygišką priklausomybę. Kas tokios norėtų? Na nebent kokia vargšelė,kuri visai nesugeba savimi pasirūpinti ir nori nuolatos ir visada būti šalia... Aš tai už domėjimąsi vienas kito problemomis,supratimą,kai reikia patylėjimą ar kaip tik palaikymą, tačiau žinau,kad aš tikrai bent jau kartais (o gal ir dažniau) norėsiu pabūti viena su savo mintimis. Manau tai visada sveika abiems... Ir nuo to nei vienas nesijaus nuskriaustas,ar nemylimas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume