Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Kodel moterys neraso pirmos???

Kodel moterys neraso pirmos???

Sapo

S

42 įrašai

2011/03/22 19:43:03 19:43:03

[quote:3goo0o4v]pinigus atnešt, geras, geras, sėst, gult. [/quote:3goo0o4v] prajuokinai

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/22 21:32:56 21:32:56

Sapo: prajuokinai

Na kad taip yra ir dar blogiau - tas brisius, kur Anlgijoj išveistas žiurkėm gaudyt ir tas didesnio dėmesio sulaukia, taigi kartu į saloną eina, pasikerpa kartu, dar blyn vitaminų kompleksą per mėnesį kelis kartus jam matai reik ir ėst jis betko negali, o vyram tai "jovalo" papylei - ėst, sėst, gult...

Svetė

S

256 įrašai

2011/03/24 14:51:52 14:51:52

ronce: Pasidare idomu Kodel moterys ,merginos neraso pirmos???
esu cia nei ilgai nei mazai, bet ne vieno laisko is dailiosios lyties atstoviu taip ir nesulaukiau...
na nebent pirmas parasai tai is 20 kokia 1 atraso...
Tai idomu kame cia reikalas??

Nieko nuostabaus, aš taip pat pirmoji nerašau, bet visad atsakau kai į mane kreipiasi. Antra vertus, jei nori kad tau moterys pirmos rašytu, tai susikurk intriguojanti prisistatymą kurį perskaičius norėtusi bent pabendrauti, o po to kas žino...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/24 16:40:39 16:40:39

Susikurk tokią anketą, kad pateisintum mūsų kiaulių vardą, gausi tų laiškų, jei tik tokia yra tavo buvimo čia priežastis???

ANKETA
[img:2y67p90b]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcToRS2mHUJ0V--anhkZMWoGDJOJRCvPgvmAQ8HsMJsrsDI35DMH&t=1[/img:2y67p90b]

Amžius - 30
Ūgis - 190
Sudėjimas - Atletiškas
Išsilavinimas - Aukštasis universitetinis
Galiu bendrauti (žodžiu ir raštu) kalbomis - Lietuvių, Anglų, Rusų, Prancūzų
Užsiėmimas - Darbdavys
Religinė bendruomenė - Katalikų
Ar tikintis - Taip
Pažinties tikslas - Sukurti šeimą turėti bendrų vaikų.
Šeima - Nevedęs
Vaikų skaičius - Neturi
Ar sutiktų dėl santykių keisti gyvenamą vietą - Taip
Gyvena - Vienas
Materialinė padėtis - Yra pilnai apsirūpinęs
Sveikata - Yra sveikas
Ar rūko - Nerūko
Ar vartoja alkoholį - Nevartoja
Ar vartoja narkotikus - Nevartoja
Pomėgiai:
Filmai, Muzika, Literatūra, Technologijos, Politika, Kelionės, Šokiai, Dainavimas, Automobiliai/motociklai, Maisto gaminimas, Stovyklavimas, žygiai, Žūklė, Darbas sode, Teatras, Stalo žaidimai, Filosofija

Trumpai apie save:

Esu draugiškas, linksmas, atsidavęs, turintis gerą humoro jausmą, kūrybingas, nepataisomas romantikas, spontaniškas. Be galo mėgstu gaminti, skaityti, tvarkytis namuose. Myliu vaikus ir naminius gyvūnus, groju gitara, dažnai išreiškiu save poezijoje, dievinu ilgus pasivaikščiojimus pajūriu, romantiškus vakarus prie židinio, žvakių šviesoje. Mėgstu sportuoti, siekiu dvasinės ir fizinės harmonijos – sveikame kūne, sveika siela. Save laikau harmoninga, atlaidžia, turinčia tvirtą nuomonę ir gebančia besąlygiškai mylėti, asmenybe. Santykiuose labiausiai vertinu ištikimybę, tai man pagrindinė vertybė ir riba, kurios niekada negalėčiau peržengti. Vertinu atvirumą, vidinį žmogaus grožį. Siekiu rimtų santykių – noriu sukurti šeimą ir susilaukti bent 2 vaikučių.

Žmogus be meilės – žmogus be ateities. Būk mano ateitis, būk mano dabartis – būk aš, o aš būsiu tu.

Laukinegele

L

52 įrašai

2011/03/24 17:00:52 17:00:52

idealaus vyriškio anketa ar ne ?  Kažin kiek iš tikrųjų išdrįstu tokiam saldainiui parašyti. 

Sapo

S

42 įrašai

2011/03/24 17:01:49 17:01:49

deepsorrow baik juokint , man prašau parink anketą : vyras 42 +

Laukinegele

L

52 įrašai

2011/03/24 17:08:13 17:08:13

Aš tai norėčiau,kad moterišką tobulos anketos versiją sukurtų. Būtų labai naudinga, dar žiūrėk visas problemas išspręstų.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/24 17:51:05 17:51:05

Sapo: deepsorrow baik juokint , man prašau parink anketą : vyras 42 +

na sakykim kad jis truputi pasijaunino

Laukinegele: Aš tai norėčiau,kad moterišką tobulos anketos versiją sukurtų. Būtų labai naudinga, dar žiūrėk visas problemas išspręstų.

Galiu padaryt ir moterišką, bet ne tobulą(tobulų nera)

Nors nereikia net rašyti va nors ir neviskam pritariu, bet esmė pasakyta. [url:2csljqcw]http://zurnalas.darnipora.lt/kokia-yra-vyru-issvajota-moteris-8023.html[/url:2csljqcw]

Žavi, [u:2csljqcw]moteriška[/u:2csljqcw], atvira, turinti savo nuomonę, bet nevaldinga,[u:2csljqcw] emociškai stabili[/u:2csljqcw], pasitikinti savimi, bet nepasikėlusi.

prancuze

P

56 įrašai

2011/03/24 17:54:50 17:54:50

as nerasau pirma, nes yra ir taip daug iniciatyviu vaikinu, kurie man tik uzregistravus anketa uzkalbino. pati esu iniciatyvi po bendravimo i gyva susitikima pakviesti- tada jau itin daug iniciatyvos is manes

prancuze

P

56 įrašai

2011/03/24 17:58:21 17:58:21

deepsorrow---you are the best internet man in internet dating, concidering the upper profile.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume