Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumGaražas - vyrų diskusijosMerginos, moterys, panelės! → Kodel vienisos moterys tokios isrankios

Kodel vienisos moterys tokios isrankios

Human

H

653 įrašai

2009/11/12 07:16:28 07:16:28

Moteris33 banaliau negalejai pasakyt?
Konkreciai snekek. Amzius, sudejimas, ugis apytikslus, finansine ir socialine padetis, domejimasis kazkokia veikla, naslys, vedes ar senbernis? Konkreciai apibudink savo kriterijus paziuresim ka turi, o ne: nu toks. . nu tas kuris geriausias. .

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/12 08:30:10 08:30:10

[i:3aofmibg]„Arba visa gyvenimą lieka lovelasais ir gundytojomis.“ [/i:3aofmibg]Kalbant apie gundytoją. Tikriausiai eksperimentuoti neteks. Jei esate moteris pirmuoju atveju prisistatykite kaip dvidešimtmetė, antruoju kaip keturiasdešimtmetė. Kuri daugiau dėmesio sulauks? Kažkokia gyvenimo rykštė!
Kalbant apie vyrišką pusę (nedaug jų pažystu). Dalis lovelasu prasigėrė, kita dalis tapo Alfonsais.
Trečioji dalis, įdomiausioji . Vieni „netyčiukų“ prisidarė, kiti dar laksto, bet abejais atvejais su finansais problemos. Pabaiga dar neprognozuojama.

Gyvenimo paradoksas arba gyvenimas suteikia kitą galimybę. Visi jie susimaišo su tais kuriems „nepasisekė“

[i:3aofmibg]„Vat man labai būtų įdomu sužinoti tų "išrankiųjų" nuomonė kokio vyro ir kaip ieško. Be čia dažniausiai rašo "mastantys" tai gali neatspindėti tikrovės. Kurios keliavo per gyvenimą ir toliau keliauja nesidairydamos į šalis.“[/i:3aofmibg]
PWD, vienareikšmiško atsakymo nesulauksim, nebent tai bus stipresnis, protingesnis, turtingesnis ir visi kitokie „-esnis“. Kiek to „esnio“ reik „bala žino“.
Vos nepamiršau tų moterų kurioms reikia ne asmenybės, bet patirti Meilę.
Buvo ir tokių kurioms pirmojoje eilutėje buvo seksas. Ne visoms jo reikėjo, manau baimė „likti vienai“ padarė savo.
swx

19814id_delfiniuke

1

2 įrašai

2010/01/12 14:47:06 14:47:06

nevisos tokios išrankios, aš pavyzdžiui esu vieniša tačiau didelių reikalavimų neturiu, tik kad vaikinas būtų kulturingas, pagarbus ir siekiantis tikslo, nemanau kad čia dideli reikalavimai, dažnai vaikinų reikalavimai būna dideli t.y. didelė krutinė, apimtis 90-60-90 ir pan. reikalavimai.

gryzau

G

32 įrašai

2010/01/13 18:27:12 18:27:12

gal but atsargesnes,kam krist antra karta i ta pacia duobe?

turbut isranki

T

1 įrašai

2010/08/08 11:03:06 11:03:06

Ar žinojimas ko nori - yra išrankumas ??

xxx

X

308 įrašai

2010/08/08 15:06:42 15:06:42

koks kieno skirtumas išrankios ar neišrankios tegu draugauja su kuo nori jai tokių kokiu nori ras arba liks ant ledo kaip ta bobutė prie suskilusios geldos ko cia sukat galvą kokios jos nori tokios tegul ir būna tai jų tokia teisė ir negali būt varžoma.

dddd

D

3 įrašai

2010/08/08 16:15:41 16:15:41

xxx: koks kieno skirtumas išrankios ar neišrankios tegu draugauja su kuo nori jai tokių kokiu nori ras arba liks ant ledo kaip ta bobutė prie suskilusios geldos ko cia sukat galvą kokios jos nori tokios tegul ir būna tai jų tokia teisė ir negali būt varžoma.

Jei neturite ka protingo pasakyti, kartais geriau patyleti. Jei sukurta tema, vadinasi kazkam yra skirtumas ir yra idomu, o jusu pasisakymas tuscias nuo pirmo iki paskutinio zodzio - "tipo, parasiau kazka, kad nusisnekejau visai nesvarbu". Neturite nuomones, tai bent nesigirkite tuo.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/08/08 17:30:52 17:30:52

Aš iš tų vienišų, o, ar išranki nuspręskit jūs, kai parašysiu keleta trumpų istorijų iš pažinčių .
1. Ateina vyrukas į pasimatymą. Sako, kad jam 42, atrodo kaip 60. Nuolat tyli ir klausosi manęs. Bijo eiti per beždžionių tiltą, važiuodamas iš aikštelės įpuola į kita mašiną. Pasakyti neturi absoliučiai nieko.
2. Išsiskyręs vyrukas giriasi kaip myli savo dukras, sako, kad žmona paliko dėl to, kad jis labai seksualus, giriasi esąs panašus į Rudoką.
Realybė -į Rudoką panaši tik plikė, dantys išsiklaipę taip, kad vos telpa burnoj. Namie -baldai maždaug 50 metų senumo, krenta fotelių atlošai, didžiuojasi, kad turi skalbyklę. Tokį namų apstatymą mačiau pas savo neturtingus giminaičius maždaug prieš 30 metų. Kalbėti nėra apie ką...
3. Bendraujam per skype. Vyrukas -darbininkas,kai pasakau, jog norėčiau dalį kiemo išsikloti trinkelėmis, pareiškia, kad tai ponų išmislas - išlieji cementu ir gerai.
4. Vyrukas -anastazininkas, tai reiškia juodai nusiteikęs prieš bet kokią civilizaciją (nesuprantu, kaip bendrauja per kompą), sako, kad nekenčia žmonių labai, nors dabar jau geriau, o prieš metus norėjo daugumą užmušti.
5. Su vyruku 3 mėnesius bendravom gražiai, paskui dingo. Mobiliu neatsiliepia, gal po 4 dienų atrašo tik į sms. Sako, kad užgėrė, negali išlipti iš lovos, važiuos į ligoninę, kad pastatytų lašelines, nes kitaip nebesusitvarko...Bandydamas paaiškinti, kodėl geria, kuria istorijas nuo to, kad yra buvęs vienos lietuvių garsiausios mafijos vadų (tikrus vadus išvardija, bet sako, kad pats buvo aukščiau jų) iki to, kad dalyvavo Afganistane ir todėl taip yra. Galbūt, tik, ar man to reikia?
Tai tik dalis iš tų, kurie norėjo su manim susipažinti. Manot, esu labai išranki, kad man, savarankiškai, uždirbančiai ir manau, pakankamai intelektualiai moteriai, jie nelabai patiko?
Jau neminiu daugybės ieškančių vienkartinio sekso... Beje, jie ne iš šitos svetainės. Iš šitos -beveik absoliuti tyla...
Matyt, esu klaikiai išranki

airwick

A

2 įrašai

2010/08/08 19:19:40 19:19:40

Kaikada: Aš iš tų vienišų, o, ar išranki nuspręskit jūs, kai parašysiu keleta trumpų istorijų iš pažinčių .

Manot, esu labai išranki, kad man, savarankiškai, uždirbančiai ir manau, pakankamai intelektualiai moteriai, jie nelabai patiko?
Jau neminiu daugybės ieškančių vienkartinio sekso... Beje, jie ne iš šitos svetainės. Iš šitos -beveik absoliuti tyla...
Matyt, esu klaikiai išranki

Gal vertėtų išsiaiškinti sąvokas, kas yra išranki, o kas ne. Iš tamstos laiško atrodo, kad anaiptol neišranki, - šitokį "bukietą" spalvingų asmenybių surenka daug nemąstančios, einančios su visais, kurie tik užkalbina ir pakviečia. Gaudančios paskutinį šansą, tsakant. Viena pažįstama žavėjosi kažkurios TV naktinėmis pažintimis... iš pradžių buvo euforijoj - ak, kaip ją visi visur kviečia, ak kokia populiari, kiek pažinčių... tik niekaip neišsirenka, nė vienas neįtinka... daug vandens nutekėjo, kol įtikinom ją, kad tai ji pati visiems siūlosi... O laikė save išrankia. Kaip kam atrodo Išrankia laikyčiau tą, kuri net ne kiekvienu į kalbas leidžiasi. Plačiai kalbant.

xxx

X

308 įrašai

2010/08/08 19:21:07 19:21:07

KLAUSYK DDD NUSIKALBI AS PARASIAU KAD JOM TEISĖ RINKTIS KOKIOM JOM BUT NE MUM, SPREST KAS CIA KVAILO PAILA PATI TADA.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume