Aš iš tų vienišų, o, ar išranki nuspręskit jūs, kai parašysiu keleta trumpų istorijų iš pažinčių .
1. Ateina vyrukas į pasimatymą. Sako, kad jam 42, atrodo kaip 60. Nuolat tyli ir klausosi manęs. Bijo eiti per beždžionių tiltą, važiuodamas iš aikštelės įpuola į kita mašiną. Pasakyti neturi absoliučiai nieko.
2. Išsiskyręs vyrukas giriasi kaip myli savo dukras, sako, kad žmona paliko dėl to, kad jis labai seksualus, giriasi esąs panašus į Rudoką.
Realybė -į Rudoką panaši tik plikė, dantys išsiklaipę taip, kad vos telpa burnoj. Namie -baldai maždaug 50 metų senumo, krenta fotelių atlošai, didžiuojasi, kad turi skalbyklę. Tokį namų apstatymą mačiau pas savo neturtingus giminaičius maždaug prieš 30 metų. Kalbėti nėra apie ką...
3. Bendraujam per skype. Vyrukas -darbininkas,kai pasakau, jog norėčiau dalį kiemo išsikloti trinkelėmis, pareiškia, kad tai ponų išmislas - išlieji cementu ir gerai.
4. Vyrukas -anastazininkas, tai reiškia juodai nusiteikęs prieš bet kokią civilizaciją (nesuprantu, kaip bendrauja per kompą), sako, kad nekenčia žmonių labai, nors dabar jau geriau, o prieš metus norėjo daugumą užmušti.
5. Su vyruku 3 mėnesius bendravom gražiai, paskui dingo. Mobiliu neatsiliepia, gal po 4 dienų atrašo tik į sms. Sako, kad užgėrė, negali išlipti iš lovos, važiuos į ligoninę, kad pastatytų lašelines, nes kitaip nebesusitvarko...Bandydamas paaiškinti, kodėl geria, kuria istorijas nuo to, kad yra buvęs vienos lietuvių garsiausios mafijos vadų (tikrus vadus išvardija, bet sako, kad pats buvo aukščiau jų) iki to, kad dalyvavo Afganistane ir todėl taip yra. Galbūt, tik, ar man to reikia?
Tai tik dalis iš tų, kurie norėjo su manim susipažinti. Manot, esu labai išranki, kad man, savarankiškai, uždirbančiai ir manau, pakankamai intelektualiai moteriai, jie nelabai patiko?
Jau neminiu daugybės ieškančių vienkartinio sekso... Beje, jie ne iš šitos svetainės. Iš šitos -beveik absoliuti tyla...
Matyt, esu klaikiai išranki