2011/11/17 08:41:18 08:41:18
Svečias: Svečiui: Baltasis skersgatvis 8-3, Vilnius.
Ateiti nenusiprausus griežtai draudžiama.
Na, jei dabar pradesiu eiti, tai is ryto busiu. Denkit stala, klokit lova
Kam ta lova, gali nekloti, nepamiegoti renkames
2011/11/18 22:51:34 22:51:34
Vienisos moterys todel ir yra vienisos, kad isrankios , neisrankios apsizenija pirmos. Net nekelciau tokio klausimo.
2011/11/18 23:05:21 23:05:21
Svečias: Vienisos moterys todel ir yra vienisos, kad isrankios , neisrankios apsizenija pirmos. Net nekelciau tokio klausimo.
O issiskyrusias kaip pavadintumete? Cia nemazai tokiu manau,buvom vedusios,dabar issiskyrusios,tai mes taip pat isrankios?Is to ispindejimo nebeturim daugiau ka veikti,tik tuokiames ir skiriames,nes niekaip neissirenkam,aisku nebloga logika
2011/11/19 11:54:43 11:54:43
darni5: Svečias: Vienisos moterys todel ir yra vienisos, kad isrankios , neisrankios apsizenija pirmos. Net nekelciau tokio klausimo.
O issiskyrusias kaip pavadintumete? Cia nemazai tokiu manau,buvom vedusios,dabar issiskyrusios,tai mes taip pat isrankios?Is to ispindejimo nebeturim daugiau ka veikti,tik tuokiames ir skiriames,nes niekaip neissirenkam,aisku nebloga logika
Aš tai vadovaudamasi ta logika, sakyčiau išsiskyrusios tai tos pačios išrankios - kažkada nuleido savo kartelę (gal net pačios nesuprasdamos, kad ją nuleidžia?), ištekėjo, o kai mano, kad ne gyvenimas - pripažino savo klaidą ir skyrėsi.
Tai sakyčiau, prie to kad išrankios, dar ir išmintingos, kad gali taisyti savo klaidas.
2011/11/21 08:20:57 08:20:57
Svečias: darni5: Svečias: Vienisos moterys todel ir yra vienisos, kad isrankios , neisrankios apsizenija pirmos. Net nekelciau tokio klausimo.
Aš tai vadovaudamasi ta logika, sakyčiau išsiskyrusios tai tos pačios išrankios - kažkada nuleido savo kartelę (gal net pačios nesuprasdamos, kad ją nuleidžia?), ištekėjo, o kai mano, kad ne gyvenimas - pripažino savo klaidą ir skyrėsi.
Tai sakyčiau, prie to kad išrankios, dar ir išmintingos, kad gali taisyti savo klaidas.
Kaip viskas paprasta atrodo , "kai mano, kad ne gyvenimas", KALTAS dazniausiai nebuna vienas zmogus.
2011/11/21 19:27:45 19:27:45
darni5: Svečias:
Kaip viskas paprasta atrodo , "kai mano, kad ne gyvenimas", KALTAS dazniausiai nebuna vienas zmogus.
O tai kad aš niekur ir nerašiau, kad kaltas vienas. Ir išvis, ar gali būti išvis kas nors kaltas?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume