Svecias metaisi nuo a iki z. . Nuoseklumo jokio . .

Human
2009/11/10 10:58:53 10:58:53
Svecias metaisi nuo a iki z. . Nuoseklumo jokio . .
ieva
2009/11/10 11:37:56 11:37:56
Tai tikrai tiesa, nuoseklumo jokio. Nes logikos jokios. Pripilsteis vaikisku (maziausiai naiviu) sapalioniu puse forumo, o kai prasomas argumentuoti dedi i krumus.
Ktakart kai noresi issireiksti pasidomek, kas yra monogamine, poligamine pora ir kas yra liberali pora. Pasidomek ne tik ka reiskia pavadinimai, bet daug giliau. Pasiskaityk kas yra Seima.
Pirmas darbas ka turetum padaryti tai Moters, bet ne "surogatines" motinos, paklausti. Kada ji noretu savo vyrui pagimdyti vaika?
Sekmes sporte. Buk geras nekurk "seimos" bent penkis metus.
Nera "isrankiu" moteru yra Moterys isties zinancios ko nori.
Manau, mano amziaus moteris puikiai atskiria is minios primatus.
swx
Human
2009/11/10 11:43:17 11:43:17
Svečias cia pas mane nera konkretumo? As nesusikuriau anketos? Ar as slepiu savo tapatybe? As neatsakau i klausimus? Ir as dar nenuosekliai svaistausi nuo a iki z?
Ponaiti, gal tu paauk pries snekant tokias nesamones, o jei tu kazkuo save laikai tai apsidairyk aplinkui. Seima as turiu tad prasovei.
PWD
2009/11/10 19:22:47 19:22:47
Manau SWX labiau teoriškai idealizuoja poros santykius. Džiugu jeigu taip ir gyvena. Human labiau realistas
Merginos ir moterys, mažai tų įdealių vyrų tėra, visoms neužteks. Bet stengtis verta.
ieva
2009/11/11 06:51:21 06:51:21
Nezinau kodel tai idomu, bet noretusis placiau. Kodel teoriskai suprantu, bet kodel idealizuou nesupratau?
Nenoriu is temos "oftopic" butu galima (jei noro yra) kur kitur. Galima, kad ir cia nereiks naujos temos kurti:
[url:3vzhhhku]http://diskusijos.darnipora.lt/post27624.html#p27624[/url:3vzhhhku]
swx
PWD
2009/11/11 09:35:20 09:35:20
Gerbiamas SWX, neturiu daug ko pasakyti, kad temą plėtoti. Tavo pasisakymai tikrai teisingi. Nežinau kas esi, gal net darbas su tavo pasisakymais susijęs. Bet kaip manai, kiek realiai yra porų gyvenančų grynai pagal tavo išsakytas mintis? Pora gali puikiai sutarti ir gyventi neatitikdama jokių teorinių apibrėžimų. Ir gal kaikurios moterys ieškančios idealaus vyro pačios tiksliai nežino ko nori.
ieva
2009/11/11 10:37:56 10:37:56
Sukuria poras pagal skirtingus „scenarijus/santykius“. Pagal mano pasirinktą santykiu scenarijų (monogaminius santykius) neišsiskyrusių porų galiausiai lieka septyni procentai (pirmų ir paskutinių santuokų) . Apie poligaminius, man tai nepriimtina tai nieko nežinau.
Imant liberalias poras (arba „tipo“ monogaminius ) po dešimties (daugiau/mažiau) metų nelieka nieko, apart vaikams „sugadintų“ gyvenimų.
Ta pačia proga išsakysiu savo pastebėjimus. Žmonės kurie prieš tai kūrė liberalius santykius ar jų vaikai, vėliau bando kurti monogaminius santykius.
Aš stipriai abejoju ar pora gali gyventi ar puikiai sutarti iškart nepasirinkę santykių scenarijaus. Įrodyti gal nesugebėčiau, bet diskusija būtų linksma.
Kai „šeimas“ ima kurti „neišsilakstę“ (ar lytinius santykius nuo trylikos metų) turim tai ką turim. Kai jas kuria subrendę, turim temą „kokie išrankūs“.
Pagarbiai
swx
PWD
2009/11/11 16:52:36 16:52:36
Arba visa gyvenimą lieka lovelasais ir gundytojomis.
Taip. Kai paklausi merginos "kokios antrosios pusės norėtum?" atsakymas būna maždaug toks "su kuriuo būtų gerą būtį šalia, mylėtu mane". Bet ar vadovaujantis vien jausmais gelima sukurti ilgalaikę šeimą. Turim pilna pavyzdžių kitose temose kur "Meilė užtemdė protą"
Vat man labai būtų įdomu sužinoti tų "išrankiųjų" nuomonė kokio vyro ir kaip ieško. Be čia dažniausiai rašo "mastantys" tai gali neatspindėti tikrovės. Kurios keliavo per gyvenimą ir toliau keliauja nesidairydamos į šalis.
Human
2009/11/11 17:44:40 17:44:40
PWD
Moteris33
2009/11/11 21:54:09 21:54:09
Aš svae priskirčiau prie tų išrankiųjų ir astakymas kokio aš ieškau - tokio, šalia kurio būtų gera ir kuris mane mylėtų Tik matai, tiek lekiant ir nesidarant, tiek atsisėdus pamastyti aišku, kad po tais žodžiais labai daug kas telpa.
O aš greičiau pasakyčiau, kad toks, šalia kurio būtų taip gera, kad norėtusi sustoti ir nemastyti, o po to - drauge keliauti jau dairantis į šalis